Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Березня, 2018 р., 10:00
Вчора, 25 березня,  хоровий колектив Народного ансамблю пісні і танцю "Бойківщина" районного Народного дому "Бескид" взяв участь в обласному огляді-конкурсі хорових колективів,  присвяченому до 140-річчя від дня народження українського композитора, хорового диригента та громадського діяча Миколи Леонтовича.  У виконанні  "Бойківщини" прозвучали три музичні твори: "Прощай село" в обробці М.Леонтовича, "Гей, видно село" укр.нар.пісня в обробці М. Колесси, "Розрита могила"сл. Т.Шевченка, муз. Д.Котка. Огляд-конкурс відбувався в концертному залі органної та камерної музики, який знаходиться в костелі святого Станіслава в м.Самбір.
26 Березня, 2018 р., 09:29
23 березня в актовому залі Сколівського відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області відбулося представлення в.о. керівника Сколівського відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Андрія Тарасовича Білоуса. Начальник Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Роман Гладій відрекомендував п. Білоуса учасникам зібрання як високопрофесійного фахівця, знавця своєї справи, що має великий практичний досвід роботи в податкових органах. Роман Михайлович, разом із керівниками району, привітав Андрія Тарасовича із зайнятою посадою та закликав колектив до плідної співпраці.
23 Березня, 2018 р., 13:24
Вчителі математики Сколівської академічної гімназії постійно працюють над вдосконалення методики проведення уроків через впровадження інтерактивних, інноваційних форм і методів роботи з метою мотивації навчальної діяльності учнів. Продуктом школи є людина, особистість, тому, ми вважаємо, що основні завдання, які повинен реалізувати вчитель такі:створення умов для розвитку та самореалізації учнів; задоволення запитів та потреб школяра;засвоєння продуктивних знань, умінь; розвиток потреби поповнювати знання протягом усього життя;виховання для життя в цивілізованому громадянському суспільстві створення умов для розвитку та самореалізації учнів; задоволення запитів та потреб школяра; засвоєння продуктивних знань, умінь.
23 Березня, 2018 р., 13:18
В історії кожного народу, серед її великих творців, є люди, імена яких оповиті невмирущою любов’ю та славою. Таким самородком в українців є Тарас Григорович Шевченко, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського духу.  Тарас Шевченко для України – не просто народний поет, геніальний митець, якого доля обдарувала багатьма талантами. Національний пророк, апостол правди, заступник знедолених, провидець – так його називають українці.  Тарас Григорович Шевченко – слава українського народу. Поет і сьогодні закликає нас стати нарешті вільними, покладатися тільки на себе й вірити в себе, учить нас бути українцями.
23 Березня, 2018 р., 12:43
«Година землі» щороку об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє нашої планети. 24 березня о 20:30  год. мільйони людей по всьому світу на годину символічно вимикають світло в домівках та на робочих місцях, беручи на себе зобов’язання піклуватися про природу щодня.  Ця міжнародна кампанія, ініційована Всесвітнім фондом природи WWF, спрямована на привернення уваги до екологічних проблем та надмірного споживання природних ресурсів. 24 березня 2018 року о 20.30 хвиля Години Землі прокотиться планетою вже вдванадцяте, для українців вона буде десятою. Тема цьогорічної кампанії – Connect2Earth («Злови зв’язок з Землею») – підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Людина сьогодні відірвана від Землі, тож ми запрошуємо всіх відновити зв’язок і почати дбати про природу навколо. Не «зловимо» зв’язок – ситуація буде погіршуватись. Наша планета – це мережа із мільярдів організмів, систем та явищ, це мультиволокно, що оточує нас 24/7, дає нам воду, повітря, ресурси. Та воно нам не належить, ми лише його частина. Цієї Години Землі ми б хотіли, щоб українці відчули свій тісний зв’язок із всесвітньою павутиною життя.
22 Березня, 2018 р., 16:51
29 березня  2018 року 0 14.00 год. в приміщенні Сколівської райдержадміністрації відбудеться засідання архітектурно – містобудівної ради. До розгляду  заплановано  наступну містобудівну документацію:
22 Березня, 2018 р., 14:35
Для ефективного та своєчасного укомплектування роботодавця працівниками, використовується цілий ряд профінформаційних та профконсультаційних послуг. Так, зокрема у вівторок, 20 березня, в приміщенні Сколівської РФ ЛОЦЗ було проведено міні-ярмарок вакансій для підприємства Двір Княжої Корони, з метою підбору кадрів. Новостворена база відпочинку шукає на роботу кухаря, та 2 помічників кухаря. Підприємство гарантує для своїх працівників стабільну зарплатню, офіційну зайнятість, харчування, можливість проживання. Для даного роботодавця фахівцями служби зайнятості було підібрано претендентів з числа клієнтів служби зайнятості, котрі мають відповідну освіту, або професійний досвід. 
22 Березня, 2018 р., 14:33
У середу,  21 березня,   відбувся семінар – нарада з суб’єктами підприємницької діяльності щодо дотримання законодавства про працю, дотримання умов оплати праці, типових порушень законодавства за участю ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування  управління Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії Львівського ОЦЗ.
22 Березня, 2018 р., 12:46
Результативною формою взаємодії з роботодавцям у Службі зайнятості, є організація конструктивних діалогів безпосередньо з самими шукачами роботи. Так, з метою оперативного укомплектування вакантних місць на підприємстві фахівцями Сколівської РФ ЛОЦЗ підготовлено та проведено міні-ярмарок вакансій для ФОП Іванишина І.С. До участі у заході були залучені шукачі роботи за напрямком: бруківник, майстер бригади, підсобний робітник, різноробочі. Крім того на підприємстві є вакантна посада бухгалтера.  Роботодавець вичерпно презентував співрозмовниками умови праці, режим роботи, специфіку виконання робіт, рівень заробітних плат, та соціальний пакет, що існує на підприємстві.
22 Березня, 2018 р., 12:11
Щоб досягнути успіху у професійній діяльності, молодому педагогу необхідно вчитися та набувати досвід. Саме тому в нашому районі створена та функціонує протягом уже кількох років Школа молодого філолога, яку очолює досвідчений вчитель української мови та літератури Верхньосиньовидненської ЗОШ І-ІІІ ст. Руслана Мішак.  Школа молодого філолога – це творче об'єднання молодих учителів, кожен з яких прагне досягти вершин педагогічної майстерності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора