Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МІНІ-ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ!

Дата: 22.03.2018 14:35
Кількість переглядів: 1038

Світлина від Сколівська районна філія Львівського ОЦЗ.Для ефективного та своєчасного укомплектування роботодавця працівниками, використовується цілий ряд профінформаційних та профконсультаційних послуг. Так, зокрема у вівторок, 20 березня, в приміщенні Сколівської РФ ЛОЦЗ було проведено міні-ярмарок вакансій для підприємства Двір Княжої Корони, з метою підбору кадрів. Новостворена база відпочинку шукає на роботу кухаря, та 2 помічників кухаря. Підприємство гарантує для своїх працівників стабільну зарплатню, офіційну зайнятість, харчування, можливість проживання. Для даного роботодавця фахівцями служби зайнятості було підібрано претендентів з числа клієнтів служби зайнятості, котрі мають відповідну освіту, або професійний досвід. 


Захід провели заступник директора Сколівської РФ ЛОЦЗ – Ірина Тренич та заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями – Лілія Яремчук. Після інформування присутніх про можливість успішного працевлаштування, про вимоги до працівників у роботодавця та про самого роботодавця, Ірина Максимівна провела з кожним індивідуальну розмову та дізналась про плани та очікування кожного в процесі їх працевлаштування. Захід відбувся в режимі конструктивного діалогу та дискусій. Клієнти служби зайнятості змогли отримати кваліфіковані та вичерпні відповіді та роз’яснення на цілий ряд запитань, що їх цікавили. 
Варто відзначити, що троє осіб з числа запрошених виявили бажання працювати у Дворі Княжої Корони, і є скеровані безпосередньо до роботодавця для проходження співбесіди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора