Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

19 Березня, 2018 р., 10:43
З 21 березня 2018 року, у Міжнародний день лісів, в Україні стартує щорічна акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вона триватиме протягом місяця – до Дня довкілля, який цього року в Україні відзначається 21 квітня. Варто зазначити, що Міжнародний день лісів започаткований Генеральною Асамблеєю ООН з 2012 року. Щороку він проходить під різними галсами. У 2018 році він відбуватиметься під гаслом «Ліси та населені пункти».
19 Березня, 2018 р., 10:40
В рамках виконання програми про «Збереження етнокультурної спадщини на території НПП «Сколівські Бескиди» оголошується конкурс на кращу пасхальну писанку. Писанка, як символ весняного відродження природи, відома багатьом народам світу. Історія писанок сягає в далеке минуле. Християни, які перейняли звичай писати писанки, побачили в них знак воскресіння й вічного життя.
18 Березня, 2018 р., 16:28
Сьогодні, 18 березня, на Верецькому перевалі   відбулись пам'ятні заходи, приурочені  79-річчю проголошення Карпатської України та  вшануванню пам'яті  карпатських січовиків.  Участь  в заходах взяли  голова  Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради  Олександр Ганущин, очільники Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс та Тернопільської облради Віктор Овчарук, голова Сколівської районної ради Микола Романишин, перший заступник голови  Сколівської райдержадміністрації Ярослав Лепісевич, депутати Львівської обласної ради,  делегації  районів Львівщини на чолі з керівництвом,  військові, молодіжні  патріотичні організації, громадськість.
16 Березня, 2018 р., 15:55
29 березня 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Нове у 2018 році» за участю представників аудиторської спільноти Львівщини. Початок семінару: 11 год. 00 хв.  Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення: м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області.  Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. Просимо здійснити попередню реєстрацію за адресою: 
16 Березня, 2018 р., 15:06
В неділю,  18 березня 2018  року,  о 13.00 год.  на Верецькому перевалі (с.Климець)  відбудуться  заходи  з  нагоди  вшанування пам’яті  січовиків Карпатської України. Програма пам'ятних заходів включає:   - покладання квітів та запалення лампадок до могил січовиків Карпатської України;   -  проведення чину панахиди за полеглими січовиками Карпатської України;  скорботне віче. Виїзд о 11.00 год. з майдану Незалежності, м.Сколе.
16 Березня, 2018 р., 10:51
У четвер, 15 березня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця  відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю  представників  головного управління Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості. Під час  засідання заслухано суб’єкти господарської діяльності, які за січень 2018 року  виплатили заробітну плату найманим працівникам нижче 3723 грн. Керівники даних підприємств дали пояснення про причини  недотримання ними рівня мінімальної заробітної плати та зобов’язались надалі дотримуватись у виплаті заробітної плати законодавчо встановлених мінімальних гарантій.
16 Березня, 2018 р., 10:18
З цього приводу у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» консультує директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної воринної правової допомоги Марія Николаїшин.  Насильство у сім`ї  - будь –які умисні дії фізичного, сексуального, психологічного чи економічного спрямування одного члена сім’ї по відношенню до іншого, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи члена сім`ї як людини та громадянина і наносять йому моральну шкоду, шкоду його фізичному чи психічному здоров`ю.
15 Березня, 2018 р., 17:49
Сьогодні у районному народному домі «Бескид» м. Сколе  відбувся святковий концерт приурочений Дню українського  добровольця. Зворушливу патріотичну концертну програму представили  учасники художньої  самодіяльності районного народного дому «Бескид» за режисерським задумом Світлани  Сличко. Так,  пісенні композиції звучали у  виконанні  народного вокально-інструментального ансамблю «Бескид», народного вокального ансамблю «Горицвіт», юної солістки Юлії Федькович,  почесного гостя урочистостей - Зеновія Медюха «Зеника з Майдану».
15 Березня, 2018 р., 12:08
З 19 березня на Львівщині розпочинається Марафон актуальних робітничих професій для учнівської молоді. В рамках проведення Марафону актуальних професій на Сколівщині відбудеться:  19.03.2018 року – День швачки, кравця;  27.03.2018 року – День кухаря, офіціанта. Під час Марафону актуальних професій буде проведено ряд цікавих акцій, а саме: День відкритих дверей ЦЗ, презентація роботодавця, професіографічні екскурсії на підприємства регіону.  ЗАПРОШУЄМО БАТЬКІВ ТА УЧНІВСЬКУ МОЛОДЬ АКТИВНО ДОЛУЧАТИСЬ ДО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ СКОЛІВСЬКОЇ РФ ЛОЦЗ ТА ЗВЕРТАТИСЬ ДО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ БІЛЬШ ДЕТАЛЬНИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ!
15 Березня, 2018 р., 11:24
У середу, 14 березня,  відбулась виробнича нарада бібліотечних працівників району, де розглядались питання «Сучасне бачення публічних бібліотек», та планування Всеукраїнського тижня дитячого читання. Також відбулась презентація книги «Мисливська «Атлантида» Львівських Карпат» нашого краянина, дослідника історії Сколівщини Ігоря  Чудійовича. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора