Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МІНІ-ЯРМАРОК ВАКАСІЙ В ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ – ЯК ЕФЕКТИВНИЙ КРОК ДО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 22.03.2018 12:46
Кількість переглядів: 407

Фото без описуРезультативною формою взаємодії з роботодавцям у Службі зайнятості, є організація конструктивних діалогів безпосередньо з самими шукачами роботи. Так, з метою оперативного укомплектування вакантних місць на підприємстві фахівцями Сколівської РФ ЛОЦЗ підготовлено та проведено міні-ярмарок вакансій для ФОП Іванишина І.С. До участі у заході були залучені шукачі роботи за напрямком: бруківник, майстер бригади, підсобний робітник, різноробочі. Крім того на підприємстві є вакантна посада бухгалтера. 
Роботодавець вичерпно презентував співрозмовниками умови праці, режим роботи, специфіку виконання робіт, рівень заробітних плат, та соціальний пакет, що існує на підприємстві.

Принагідно відзначимо, що роботодавець пропонує стабільну заробітню плату, безкоштовні обіди для працівників, та забезпечення великим об’ємом робіт для виконання, офіційну зайнятість. Відвідувачі міні – ярмарку отримали вичерпні відповіді на свої запитання, з’ясували для себе переваги та перспективи в працевлаштуванні. Заступник директора Сколівської РФ ЛОЦЗ – Ірина Максимівна та заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями ознайомили присутніх з перспективами та станом ринку праці на Сколівщині, ознайомили присутніх з послугами служби зайнятості. Зокрема відзначили можливість підвищення кваліфікації шляхом стажування під конкретне замовлення роботодавця та успішне працевлаштування після його завершення.
З числа присутніх на семінарі шукачів роботи, зацікавлені в даній пропозиції працевлаштування, були скеровані на проходження співбесіди з роботодавцем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора