Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Квітня, 2018 р., 21:37
У світле свято Воскресіння Господнього сердечно вітаємо Вас незмінними словами «Христос Воскрес!». Величальний дзвін торжества Христової віри і правди сповістив прихід у наші душі особливого свята – Великодня Господнього. Син Божий воскрес і ми радіємо, бо це свято надії, яке дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі. Свято Воскресіння нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добра, дає нам упевненість в тому, що будь-які труднощі можна здолати.
05 Квітня, 2018 р., 17:32
Президент Петро Порошенко переконаний, що війна на Сході нашої держави закінчиться перемогою України. Про це він сказав під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ у Вінниці. «Коли буде мир, коли закінчиться війна - це питання набагато більш складне, але я можу дати відповідь і на це питання. Війна закінчиться нашою перемогою. Я не маю з цього приводу жодного сумніву. Не тільки тому, що ми маємо найкращі Збройні Сили, не тільки тому, що ми боронимо рідну землю, не тільки тому, що українці на сьогоднішній день зруйнували всі сценарії Путіна про «новоросію», «малоросію», розкол держави і все таке інше. А, в тому числі тому, що з нами правда. І у Страсний тиждень можу сказати, що і Господь Бог з нами, тож ми точно переможемо», - сказав Президент.
05 Квітня, 2018 р., 15:11
  Державна екологічна інспекція у Львівській області закликає не купувати та не нести на могили рідних пластикові квіти!          Пластикові вінки і квіти не несуть жодної богословської символіки, це традиція, яка поширилася у радянські часи і в Європі нічого подібного немає. Слід зазначити, що ці вироби починають шкодити екології вже з етапу виготовлення сировини для них, адже для цього використовують нафтопродукти. Левова частка пластикових квітів не потрапляє на сміттєві полігони. Натомість їх спалють, при чому виділяються численні токсичні речовини, що загрожують здоров’ю (провокують рак та захворювання дихальних шляхів).  Зрештою, на кладовищі пластикова квітка аж ніяк не відповідає атмосфері. Насамперед найбільш доречним для померлих є молитва, а також живі квіти – символ вічного життя.  Крім цього, у сьогоднішні важкі економічні часи навряд чи логічно витрачати чималу суму на квіти, котрі згодом стануть сміттям.
05 Квітня, 2018 р., 14:56
У вівторок, 03 квітня,  засідала Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання.  Під час засідання прозвітовано  про проведену роботу з національно-патріотичного вихованню у закладах освіти  та  культури  протягом 2017 року;  обговорено  питання щодо використання коштів місцевого бюджету для придбання туристичного інвентарю у 2018 році, а також обговорено основні напрямки  роботи координаційної ради на 2018 рік.
05 Квітня, 2018 р., 14:49
Президент Петро Порошенко на розширеній урядовій нараді з питань децентралізації та регіонального розвитку наголосив, що центральна влада віддала на місця багато повноважень та ресурсів. «Подібно до того як держава добровільно розділила з органами місцевого самоврядування важелі впливу, так і місцеві виборні органи мають розділити з центром спільну відповідальність за майбутнє країни», - підкреслив Президент.
05 Квітня, 2018 р., 14:47
Президент Петро Порошенко вітає ухвалення Верховною Радою в першому читанні законопроекту «Про національну безпеку України», адже він дає можливість більш ефективного співробітництва України й Альянсу у захисті територіальної цілісності та незалежності нашої держави.
05 Квітня, 2018 р., 14:46
«Свого часу чекають конституційні зміни, які ми з Прем’єр-міністром розробили, щодо децентралізації влади. Ясно, що потрібні префекти, бо декого на місцях п’янять нові фінансові можливості й вони починають мнити себе удільними князьками, ніби над ними вже немає ніякої влади», - заявив Президент Петро Порошенко на розширеній урядовій нараді з питань децентралізації та регіонального розвитку під час робочої поїздки до Вінницької області.
05 Квітня, 2018 р., 14:43
З 2 квітня у Львівській області так, як і в Україні загалом, стартувала Національна кампанія «Обери свого лікаря». Відтак, Нацкампаніяв області відбувається в штатному режимі. Відразу запровадити нову систему реформування галузі непросто, тому проводиться масштабна робота з колективами закладів охорони здоров’я та пацієнтами. Аналізується наскільки вони обізнані у впровадженні медичної реформи. Цей процесс починає змінювати менталітет як медиків, так і пацієнтів.
05 Квітня, 2018 р., 14:33
Децентралізація в Україні є питанням цивілізаційного вибору та складовою євроатлантичного курсу нашої держави. Про це сказав Президент Петро Порошенко на розширеній урядовій нараді з питань децентралізації та регіонального розвитку під час робочої поїздки до Вінницької області.
05 Квітня, 2018 р., 14:21
Вже не перший рік в НВК «СЗШ-ліцей» с. Козьови з представниками шкільного самоврядування традиційно проводяться тренінгові заняття. Цього року новачками в дружній сім’ї «Сузір’я лідерів» стали учні 7-го класу.  Практичний психолог Наталія Задільська поділила учасників тренінгу на три творчі лабораторії – учні самостійно знаходили свою команду, склавши пазли таких класиків як Ф.Ніцше, Е.Фром та Гігель. Озвучивши та обговоривши їх, учні самі назвали тему заняття – «Моє життя в майбутньому». Покроково учні проходили теми вироблення почуття самоповаги, вміння бачити свої позитивні якості, розглядали варіанти корисного і цікавого дозвілля та обговорювали цінність кожної миті життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора