Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогоднішній активний учень - завтрашній активний член суспільства

Дата: 23.03.2018 13:24
Кількість переглядів: 560

Світлина від Сколівський районний методичний кабінет відділу освіти.Вчителі математики Сколівської академічної гімназії постійно працюють над вдосконалення методики проведення уроків через впровадження інтерактивних, інноваційних форм і методів роботи з метою мотивації навчальної діяльності учнів. Продуктом школи є людина, особистість, тому, ми вважаємо, що основні завдання, які повинен реалізувати вчитель такі:створення умов для розвитку та самореалізації учнів; задоволення запитів та потреб школяра;засвоєння продуктивних знань, умінь; розвиток потреби поповнювати знання протягом усього життя;виховання для життя в цивілізованому громадянському суспільстві створення умов для розвитку та самореалізації учнів; задоволення запитів та потреб школяра; засвоєння продуктивних знань, умінь.


Світлина від Сколівський районний методичний кабінет відділу освіти.Сьогоднішній активний учень - завтрашній активний член суспільства,тому на уроках учні Світлина від Сколівський районний методичний кабінет відділу освіти.навчаються знаходити вихід з ситуації, котра вимагає виявлення та пояснення розбіжностей між фактами, що спостерігаються, та наявним знанням.
Педагоги допомагають учням оволодіти найбільш продуктивними методами навчально-пізнавальної діяльності, навчають їх вчитися;привчають гімназистів думати та діяти самостійно. Творче мислення учителі розвивають всебічними аналізом проблем, пізнавальними задачами які можна розв'язувати кількома способами, часто практикують творчі завдання; у процесі навчання обов'язково враховують індивідуальні особливості кожного учня, об'єднують в групи для вдосконалення умінь працювати в команді.
Творчі педагоги-математики, працюючи в команді, шукають такі форми методи прийоми навчальної діяльності гімназистів, які дають дітям максимальні можливості себе реалізувати і відчути задоволення від отриманих знань. Такий урок відбувся в 9-А класі. Діти самостійно створили проекти з теми «Прогресії навколо нас». Групи теоретиків, істориків, практиків продемонстрували глибину знань і умінь з даної теми, а творча група вразила присутніх поетичним завершенням уроку і його підсумком. Керманичем цього уроку була творчий вчитель математики – Корчинська Галина Євгенівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора