Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

24 Квітня, 2018 р., 15:53
«Ми, українці і держава Україна, не боїмося Росії. Ми це доводимо вже чотири роки під час абсолютно кривавої агресії. Кров Росія проливає на українській землі – і сьогодні це тисячі і тисячі українців вбитих і поранених, що є результатом російської військової агресії», - заявив Президент Петро Порошенко. Про це Глава держави сказав під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV, відповідаючи на запитання про те, що експерти висловлюють думку щодо можливого кровопролиття в разі створення Української Помісної Православної Церкви та відокремлення від Московського патріархату.
24 Квітня, 2018 р., 15:12
Сьогодні, 24 квітня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця відбулась зустріч з  учасниками АТО за участю керівників  районних соціальних служб. Заступник  голови райдержадміністрації  акцентував увагу на важливості  систематичної комунікації всіх соціальних служб з демобілізованими учасниками антитерористичної операції та членами їх родин. На даний час   в районі  на обліку перебуває 219 учасників бойових дій на Сході України та 4 сім’ї загиблих учасників АТО.   В ході зустрічі обговорили питання соціальних гарантій учасників бойових дій, земельні питання, можливості  оздоровлення,  медичного обслуговування та забезпечення медикаментами, можливості  та умови участі в пілотному проекті «Рука допомоги», шляхи вирішення проблемних питань з якими стикаються  учасники АТО.
24 Квітня, 2018 р., 11:56
Сколівське  відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області наголошує, що 1 травня закінчується термін подання річної податкової декларації для фізичних осіб.  Які доходи потрібно задекларувати? Потрібно подати річну декларацію про доходи тим, хто отримував в 2017 році доходи не від податкового агента. Наприклад, здавав в оренду квартиру, іншу нерухомість фізичній особі. При цьому, орендодавець самостійно нараховує та сплачує податок до бюджету в строки, встановлені Кодексом для квартального звітного (податкового) періоду, а саме: протягом 40 календарних днів, після останнього дня такого звітного (податкового) кварталу. Сума ж отриманого доходу, сума сплаченого протягом звітного податкового року податку та податкового зобов'язання за результатами такого року відображаються у річній податковій декларації.
24 Квітня, 2018 р., 11:53
У неділю,  29 квітня 2018 року, о 15.00 год.  у районному  народному домі  "Бескид"  м. Сколе  в рамках проведення ІІ Етнофестивалю гостинності свою мистецьку програму  презентуватимуть  колективи художньої самодіяльності  Стрийщини.
24 Квітня, 2018 р., 10:04
Ще 6 призовників зі Сколівщини (з с.Верхнячка, с.Опорець, с.Лавочне, смт.Верхнє Синьовидне, с.Нижнє Синьовидне, с.Труханів) направлено до Львівського обласного збірного пункту. Урочисте відправлення  призовників відбулось 23-24 квітня на території Сколівського РВК. Слова настанов призовникам гідно нести військову службу та подяки батькам за належне виховання юнаків висловили  військовий комісар Сколівського РВК Руслан Мацигін та голова районної призовної комісії, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець. Поблагословив юнаків на щасливу військову службу військовий капелан, настоятель церкви Святого Великомученика Пантелеймона  о.Володимир Борис. Станом на 24.04.2018 зі Сколівського району до лав Збройних Сил України  направлено 23 призовників.
23 Квітня, 2018 р., 17:09
 10-13 травня 2018 року -  «Дитячий Форум у Львові»,  один із найбільших фестивалів України цілковито присвячений дітям, заснований та проводиться ГО “Форум видавців” із 2007. Простір Дитячого Форуму поділений на зони за зацікавленями. Це майданчики науки та мейкерства, крафту, літератури, зоокуточок. Щороку частина заходів включає інклюзивні події.  
23 Квітня, 2018 р., 12:45
У четвер, 26 квітня,  о 12.00 год.  біля пам’ятника Борцям за волю України (напроти РНД «Бескид») м. Сколе відбудеться  віче-реквієм “Атомне століття раною горить”, присвячене  вшануванню пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи.
23 Квітня, 2018 р., 12:17
Торік на Львівщині було прокладено понад 600 кілометрів доріг, а для модернізації шахт залучено рекордну суму – 62 мільйони гривень. Нині область є лідером у розвитку альтернативних джерел енергії. Тут створено понад 8 тисяч робочих місць, реалізовано низку крупних інвестиційних проектів, відкрито найбільше в Україні нових шкіл і дитсадків, завдяки співпраці зі Світовим банком втілюється субпроект «Онкопревенція», у межах якого закуплено унікальне медичне обладнання на загальну суму 10 мільйонів доларів. Очільник Львівської облдержадміністрації Олег Синютка амбітно заявляє, що область може і повинна бути регіоном-лідером у країні, в це, мовляв, треба лише вірити і щодня добре виконувати свою роботу.
23 Квітня, 2018 р., 11:38
Сьогодні, 23 квітня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець взяли  участь в обласній skype-конференції, під час якої заслухано наступні питання:  про виконання підготовчих робіт по об’єктах, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів; про власні надходження бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів Львівської області за I квартал 2018 року; про монетизацію пільг населенню в транспорті загального користування; про забезпечення підбору та скерування дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, на оздоровлення до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія».
23 Квітня, 2018 р., 10:18
Конкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області нагадує, що потенційні переможці конкурсу до 17:00 год. 25 квітня 2018 року мають подати рішення органів місцевого самоврядування про забезпечення бюджетного співфінасування до Львівської облради на електронну адресу: microproekt@gmail.com. Варто знати, що ті заявники, котрі не подадуть необхідну документацію про бюджетне співфінансування, автоматично вибувають з переліку потенційних переможців, звільняючи місце наступному проекту за рейтингом у цьому ж пріоритеті Програми. Бо основною умовою визнання потенційного переможця переможцем – є забезпечення в повному обсязі бюджетного співфінансування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора