Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

13 Квітня, 2018 р., 16:05
Ці методичні рекомендації – відповідь на численні прохання розпорядників коштів надати інформацію щодо можливостей фінансування власних проектів за рахунок коштів державного бюджету. Тут зібрано інформацію щодо необхідних документів, термінів та відповідальних осіб для реалізації проектів в сфері розбудови соціальної та інженерної інфраструктури, фінансування агробізнесу, доступного житла, заходів з енергоефективності тощо. 
13 Квітня, 2018 р., 11:57
У п’ятницю, 13 квітня, відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю   управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості. Під час  засідання заслухано 4 суб’єкти господарської діяльності, які за лютий  2018 року  виплатили заробітну плату найманим працівникам нижче 3723 грн. Керівники даних підприємств дали пояснення про причини  недотримання ними рівня мінімальної заробітної плати та зобов’язались надалі дотримуватись у виплаті заробітної плати законодавчо встановлених мінімальних гарантій.
13 Квітня, 2018 р., 11:53
Вже у четвер, 19 квітня, на Львівщині стартує VII Міжнародна виставка та форум з підтримки фермерства «Агропорт Захід Львів 2018». В межах заходу відбудеться Фермерський ярмарок та Фестиваль вуличної органічної кухні, які запрезентують усім відвідувачам корисну їжу на будь-який смак. Окрім цього, форум збере учасників дискусії на тему просторового розвитку агропромислового комплексу. Своїм досвідом із розвитку територій поділяться представники Канади та Франції, міжнародні експерти.
13 Квітня, 2018 р., 11:47
Відповідно до постанови КМУ від 07.02.2018 № 107 дотація за молодняк надається на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб у поточному році. Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком з  урахуванням віку молодняка у розмірі:
12 Квітня, 2018 р., 17:49
Шановні панове Прем'єр-міністри! Шановні і дорогі іноземні гості! Шановні пані та панове! Для мене велика приємність і велика честь відкрити 11-ий Київський Безпековий Форум. Дякую всім друзям України за те, що сьогодні ви з нами в цій залі. Бо бути разом у цей непростий для України – я сприймаю вашу присутність тут як прояв підтримки України та прояв солідарності з Україною. Дякую Вам, Арсенію, та усій команді за цю важливу ініціативу.
12 Квітня, 2018 р., 16:19
У середу, 11 квітня, в  актовій залі  райдержадміністрації відбулася нарада з працівниками соціальної сфери, відповідальними за комунікацію з демобілізованими учасниками АТО та членами родин загиблих учасників АТО на Сколівщині. Участь в нараді взяли директор департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Наталія Кузяк, перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації Ярослав Лепісевич, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець, заступник голови Сколівської районної ради Юрій Допілко, начальник  управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Барабаш, директор Сколівського РЦСССДМ Юрій Кузейків, директор Сколівського територіального центру соціального обслуговування Михайло Свистун, працівники  установ  соціальної сфери.
12 Квітня, 2018 р., 15:14
У четвер, 19 квітня 2018 року,  об 11.00 год. в  актовій залі райдержадміністрації відбудеться ХХІІІ-та сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: 1. Про виконання програми соціально-економічного  та  культурного розвитку Сколівського району за 2017 рік. 2. Про затвердження  програми соціально-економічного  та  культурного розвитку Сколівського району на 2018 рік. 3. Про виконання районного бюджету Сколівського району за І-й квартал 2018 року. 4. Про внесення змін в обсяг районного бюджету Сколівського району на 2018 рік. 5. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації. 6.  Про договори на міжбюджетні трансферти. 7. Про стан дорожньої мережі та її утримання в весняно-літній період. 8. Про роботу управління соціального захисту в тому числі Сколівського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за 2017 рік 9. Про стан електромереж району та перспективи розвитку в 2018 році. 10. Різне.
12 Квітня, 2018 р., 10:07
Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення 27-ї річниці незалежності України». З метою гідного відзначення у 2018 році 27-ї річниці незалежності України, 100-річчя відродження української державності, засвідчення значення Української революції 1917-1921 років для проголошення Україною незалежності у 1991 році Президент доручив Кабінету Міністрів, Міністерству закордонних справ, обласним, Київській міській державним адміністраціям, Держкомітету телебачення і радіомовлення України провести низку урочистих заходів.
11 Квітня, 2018 р., 17:00
Робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості  населення  Сколівської райдержадміністрації інформує про проведення семінарів з суб’єктами підприємницької діяльності та роботодавцями  з питань дотримання трудового законодавства спільно з ГУ Держпраці у Львівській області у 2-му кварталі 2018 р.:
11 Квітня, 2018 р., 15:07
 Сьогодні, 11 квітня, в Сколівському районному військовому комісаріаті відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України.  Було призвано 3 юнаків (жителів смт.Славське, с. Сможе та с.Підгородці). В заході взяли участь військовий комісар Сколівського РВК капітан Руслан Мацигін, заступник голови Сколівської райдержадміністрації Василь Білинець, настоятель церкви Святого Великомученика Пантелеймона м.Сколе отець Володимир Борис.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора