Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

02 Травня, 2018 р., 12:49
У неділю, 6 травня, у Сколівському районі відзначатимуть 103-тю річницю перемоги Українських Січових Стрільців над російською армією на горі Маківці. У межах святкування визначної дати відбудеться масове сходження на верхівку гори, а також урочистості біля Меморіалу Січовим Стрільцям.
02 Травня, 2018 р., 10:05
Президент Петро Порошенко під час наради із військовим керівництвом  щодо початку операції Об’єднаних сил наголосив, що формат проведення антитерористичної операції зруйнував плани Росії в Україні.
02 Травня, 2018 р., 09:33
У неділю, 29 квітня, в рамках ІІ Етнофестивалю гостинності  з  запашним короваєм на Сколівщину  завітали  колективи художньої самодіяльності  зі Стрийського району. Розпочинаючи дійство, зведений хор у супроводі ансамблю бандуристів мистецьких шкіл району виконав пісню «Крилець, крилець, соколе дай» на слова та мелодію стриян отця Богодара Кирчіва і Віктора Матюка, яка є своєрідною візитівкою Стрийщини.
02 Травня, 2018 р., 09:31
Діти  загиблих учасників  АТО та Героїв Небесної Сотні мають можливість безкоштовно пройти діагностику на сучасному обладнанні та отримати фахову консультацію спеціалістів.
27 Квітня, 2018 р., 16:54
У першу неділю травня   запрошуємо на  традиційне сходження  з нагоди  відзначення 103-ї річниці боїв Українських Січових Стрільців на горі Маківка.  Програма урочистостей   передбачає:  покладання квітів та лампадок, чин панахиди, громадське віче. Початок урочистостей  біля Пантеону УССів на м.Маківці о 13.00 год.
27 Квітня, 2018 р., 15:59
За результатами конкурсу молодіжних проектів в межах Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016 – 2020 роки, в Червонограді у Парку культури та відпочинку пройде Перший фестиваль вуличної музики з еко – напрямком NOwaste FEST Chervonograd. Дата проведення: 13 травня 2018 року. Організатори планують розташувати у центрі міста 5 музичних локацій, освітній лекторій, територію майстер-класів.
27 Квітня, 2018 р., 14:56
У неділю,  29 квітня 2018 року, о 15.00 год.  у районному  народному домі  "Бескид"  м. Сколе  в рамках проведення ІІ Етнофестивалю гостинності свою мистецьку програму  презентуватимуть  колективи художньої самодіяльності  Стрийщини.
27 Квітня, 2018 р., 14:12
Старовікові ліси – це ліси, які тривалий час розвивалися природним шляхом, не зазнали істотного впливу людини. Вони виконують важливі захисні та охоронні функції, відіграють істотну роль у підтриманні біологічного різноманіття. Довжина пішого маршруту становить 5 км. Час проходження 3-3,5 год. Прибувши на з/д вокзал м. Сколе, прямуємо до рекреаційного пункту Павлів потік, який знаходиться за мостом через річку Опір. Саме тут розпочинається маршрут до старовікових насаджень. Праворуч від стежки можна побачити залишки греблі, яка регулювала рівень води на Павловому потоці. Прямуючи стежкою близько 300 м з правого боку від маршруту розташовані туристичні бази «Гуцулка» та «Пролісок», які є об'єктами стаціонарного відпочинку. За туристичною базою влаштовані сходи вниз до потоку, до, так званого, «малого водоспаду». Це природне відслонення пісковиків з перепадом води в 0,5-0,7 м. Павлів потік в цьому місці має широке мальовниче русло, яке оточене з усіх боків деревами.
27 Квітня, 2018 р., 11:43
Актуальні питання захисту прав дітей розглянуто  сьогодні, 27 квітня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів перший заступник  голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич.  Зокрема, комісією   встановлено  два графіки побачення батьків з неповнолітніми дітьми та заслухано  питання про виконання батьківських  обов’язків  матір’ю  щодо належного виховання та розвитку дітей. Окрім цього,   обговорено та затверджено  індивідуальні плани  соціального захисту  дитини-сироти; двох дітей, позбавлених батьківського піклування та  дванадцяти дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.
27 Квітня, 2018 р., 11:31
 Йшлося сьогодні, 27 квітня, під час робочої наради з секретарями сільських рад. Зокрема, головний спеціаліст  управління економічної  політики  райдержадміністрації Юрій Томашевський  звернув  увагу присутніх  на Порядок  використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі  тваринництва. Так, відповідно до змін від 28.03.2018 № 285 внесених до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва»дотацію можуть отримати фізичні особи, які утримують ідентифікований та зареєстрований молодняк великої рогатої худоби, народжений у минулому та поточному році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора