Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Квітня, 2018 р., 09:18
Сьогодні, 26 квітня,  о 12.00 год.  біля пам’ятника Борцям за волю України (напроти РНД «Бескид») м. Сколе відбудеться  віче-реквієм “Атомне століття раною горить”, присвячене  вшануванню пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи. 26 квітня 1986 року сталася аварія на Чорнобильській АЕС. Це страшна подія, яку згодом назвали трагедією ХХ століття, стала найбільшою техногенною катастрофою. Тоді під час вибуху на четвертому енергоблоці ЧАЕС стався великий викид радіоактивних речовин в навколишнє середовище. Сила вибуху прирівнювалася до 500-та бомбам — таким, які колись були скинуті на Хіросіму.
25 Квітня, 2018 р., 15:27
Сьогодні,   25 квітня, відбувся семінар – нарада з суб’єктами підприємницької діяльності щодо дотримання законодавства про працю,  дотримання умов оплати праці, типових порушень законодавства за участю ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування  управління Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії Львівського ОЦЗ.
25 Квітня, 2018 р., 09:30
Вчора, 24  квітня, 122 юнаки із 17 ЗЗСО Сколівщини  взяли участь у навчально-польових зборах, які проходили на стрільбищі військової частини А 2847 м. Стрия. Метою зборів є необхідність теоретичної, практичної, фізичної і психологічної підготовки учнівської молоді до захисту Вітчизни і проходження військової служби у Збройних Силах України, створення умов для формування та удосконалення життєво необхідних знань, вмінь і навичок, високої патріотичної свідомості.
25 Квітня, 2018 р., 09:26
Мамо, мамочко, матусю... Як багато ніжності й любові викликають ці слова. Від перших кроків у житті кожна людина зберігає у серці світлий і найрідніший образ матері. Без сумніву, мама для кожного із нас є провідником у вирій життя та найріднішим другом. Нещодавно  у приміщенні  районного народного дому „Бескид” проведено районний етап обласного фестивалю-конкурсу „І слово, і пісня, Матусю, Тобі”. Конкурс проводився із метою заохотити та розкрити творчу індивідуальність дітей, їх артистизм, виховати впевненість у своїх силах, любов до Божої матері, рідної матусі та Матері-Батьківщини.  Номінації конкурсу: „соло”, „дует”, „тріо”, „ансамблі”. Діти виконували пісню акапельно або з живим інструментальним супроводом.
24 Квітня, 2018 р., 17:21
З нагоди святкування 103-ої  річниці битви Січових Стрільців Організація української молоді «Спадщина» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації проведе щорічний молодіжний табір.
24 Квітня, 2018 р., 16:23
Сьогодні, 24 квітня, на Сколівщині голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, народні депутати, депутати облради, члени громадської ради Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, а також академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» висадили лісові культури весни 2018 року. Усього майже 4 тис. саджанців.
24 Квітня, 2018 р., 16:15
Сьогодні, 24 квітня,  комісія для проведення перевірок за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади (голова комісії Ватагович І.П.- керівник апарату Сколівської райдержадміністрації)  здійснила  виїзд в Корчинську сільську раду.   Під час перевірки проведено аналіз актів (рішень) виконавчого комітету, виконання делегованих повноважень, планування роботи, ведення діловодства, кадрової роботи, роботи із зверненнями громадян та інше. Також членами комісії надано консультації  посадовим особам Корчинської сільської ради.
24 Квітня, 2018 р., 15:57
«Я абсолютно переконаний, що рішення про отримання Українською Православною Церквою Томосу про автокефалію викличе величезний підйом українського національного духу. Ми маємо всі відповідально діяти для того, щоб це відбулося», - сказав Президент Петро Порошенко під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.
24 Квітня, 2018 р., 15:56
Під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV Президент Петро Порошенко відповів на запитання про можливість втручання російського Патріарха Кирила в процес надання Томосу про автокефалію Української Православної Церкви. Глава держави підкреслив, що з початком агресії Росії проти України не спілкувався Патріархом РПЦ.
24 Квітня, 2018 р., 15:54
Президент Петро Порошенко наголошує, що справа українців обирати свого Патріарха. «Держава не буде визначати, хто буде Патріархом нової церкви, бо це не державна справа. Не буде ніякого «указуючого перста» - підтримайте цього, або не підтримайте цього», - сказав Глава держави під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора