Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Квітня, 2018 р., 12:23
Спалювання сухої рослинності чи її залишків соломи, стерні та опалого листя це: втрата найбільш родючого поверхневого шару ґрунту, адже згоряє не лише рослинна органіка, а й гумус. Також щорічні випалювання призводять до зміни видового складу рослинності, зокрема, сіножаті перетворюються на плантації грубого бур’яну;
11 Квітня, 2018 р., 11:19
Україна піднялася з 137 на 76 сходинку у рейтингу Світового банку, – Президент України. З 2013 року Україна піднялася на 76 сходинку у рейтингу Світового банку «Doing Business» та прагне опинитися у першій 50-ці. Про це в інтерв’ю німецькій діловій газеті Handelsblatt заявив президент України Петро Порошенко. «Ми рішуче здійснюємо реформи аби значно покращити інвестиційний клімат. Але більше, ніж моїм словам як президента, можна довіряти оцінці Світового банку – у його рейтингу Doing Business Україна піднялася з позиції 137 до мого приходу до влади у 2013 році, на 76-ту сходинку – минулого року», – зазначив Порошенко. За його словами, такої динаміки не продемонструвала жодна країна. «І ми робимо все можливе, аби опинитися ближчим часом у першій 50-ці. Найголовніше – це думка інвесторів: багато впливових фірм прийшли або повернулися до України», – додав президент. Президент додав, що за підсумками конкурсу на отримання мобільними операторами ліцензій на користування зв’язком 4G вдалося отримати 8 млрд гривень замість очікуваних 5 млрд грн. «Ми просунулися в питанні децентралізації, адаптували наші ЗСУ до стандартів НАТО, докорінно змінили систему правосуддя, а рішення щодо створення Антикорупційного суду було у першому читанні ухвалено Парламентом», - зазначив він
11 Квітня, 2018 р., 11:13
17 квітня 2018 року відбудеться інформаційний семінар щодо можливостей створення органів самоорганізації населення у громадах. На заході дізнаєтесь про процедуру створення, реєстрації та роботи органів самоорганізації населення. Для участі просимо до 13 квітня надіслати на скриньку cga@lawngo.net або за контактами - Богдан Зелений, 0968201029, інформацію про прізвище, ім’я, громаду, яку Ви представляєте.  Початок об 11:00 год.  Місце проведення: готель «Жорж» (м. Львів, пл. Міцкевича, 1).
10 Квітня, 2018 р., 13:26
В інтерв’ю німецькій діловій газеті Handelsblatt Президент Петро Порошенко висловив переконання, що Україна, Європа і світ також конче потребують миру на Сході нашої держави. «А якщо спитати в українців, то, чим ближче до лінії фронту вони мешкають, тим більше вони хочуть миру. Саме тому ми прагнемо запровадження там миротворчої місії під егідою ООН», - сказав Глава держави.
10 Квітня, 2018 р., 13:23
З початком весни в лісах і парках активізуються кліщі. Ці паразити переносять небезпечні інфекції, зокрема хворобу Лайма та вірусний енцефаліт. Кліщі найбільш поширені у листяних і хвойних лісах, зарослях чагарників, на густо порослих високою травою галявинах і луках, на берегах річок і сонячних схилах гір. Кліщі зустрічаються не тільки в лісі, але і на дачних ділянках, в міських парках або в скверах. Найпростішим і надійним засобом профілактики захворювань, які переносять кліщі – це запобігання потраплянню на людину цих паразитів. Під час відвідування місць із можливою наявністю паразитів рекомендується:
10 Квітня, 2018 р., 13:15
У рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» консультує директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин. Насильство у сім`ї це будь–які умисні дії фізичного, сексуального, психологічного чи економічного спрямування одного члена сім’ї по відношенню до іншого, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи члена сім`ї як людини та громадянина і наносять йому моральну шкоду, шкоду його фізичному чи психічному здоров`ю.
10 Квітня, 2018 р., 13:07
26 квітня 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Нове у 2018 році. Актуальні питання оподаткування» за участю міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів Львівщини. Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв.
10 Квітня, 2018 р., 13:03
В зв'язку з підвищенням середньодобової температури повітря і відповідно до «Правил надання населенню послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від  21 липня 2005 року №630, розпорядженням голови Сколівської райдержадміністрації від 10 квітня 2018 року №86 встановлено завершення опалювального сезону  2017/18 років з 12 квітня 2018 року для всіх категорій споживачів.
10 Квітня, 2018 р., 08:29
Дорогі співвітчизники! Президент Петро Порошенко: В Україні є дуже добра традиція шанувати Воскресіння як Великдень – воістину Великий День. В силу його надзвичайної значимості це свято більше, ніж просто церковне. І відзначають його не лише християни, і не лише віруючі. Отож, я вітаю всіх і кожного, чиї серця переповняються радістю у ці чудові дні довгоочікуваної весни. Воскресіння – це перемога життя над смертю, це перемога правди над брехнею, перемога світла над темрявою, перемога добра над злом.
10 Квітня, 2018 р., 08:27
З нагоди свята Воскресіння Христового прийміть наші найщиріші вітання! Зичимо, щоб у ці святкові дні у Ваші домівки прийшов мир, радість, тепло та любов. Нехай у цей особливий час Господь подарує впевненість у завтрашньому дні та осяє світлом любові до ближніх, наповнить серця милосердям та добром. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань.  З Великоднем!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора