Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

19 Квітня, 2018 р., 14:56
У середу, 18  квітня,  відбулося засідання районної робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю заступника директора департаменту-начальника управління промисловості та підприємництва Львівської ОДА   Андрія Кісери,  представників    управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості.
19 Квітня, 2018 р., 14:04
Останніми днями у зв'язку із підвищенням температурних показників почастішали випадки спалювання населенням сухої рослинності на відкритих територіях, які можуть перерости у масштабні пожежі. Впродовж останнього тижня з 10 до 15 квітня рятувальники 105 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави та чагарнику, а також на гасіння торфу. Загальна площа пожеж на відкритій території становила понад 85 га. Найбільше небезпечних випадків зафіксовано у Яворівському, Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому та Сколівському районах, а також у місті Львові.
18 Квітня, 2018 р., 15:14
У вівторок, 18 квітня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича відбулась робоча нарада з представниками об’єктів  гірськолижної інфраструктури району (гірськолижних витягів та підвісних пасажирських канатних доріг).  Під час зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації  ознайомив  присутніх з дорученням першого заступника голови Львівської ОДА №3 від 5 лютого 2018 року, зробивши особливий акцент на п.1 «Щодо вимог та необхідного переліку документів для суб’єктів господарської діяльності у власності яких знаходяться пасажирські канатні дороги, бугельні витяги, інші підйомні механізми та гірськолижні траси» та п.7 «Щодо організації зустрічі з суб’єктами господарської діяльності у власності яких знаходяться пасажирські канатні дороги, бугельні витяги, інші підйомні механізми та гірськолижні траси».
18 Квітня, 2018 р., 11:12
З 02 квітня 2018 року  розпочато прийом документів від державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», у тому числі за програмами «Публічне управління об’єднаними територіальними громадами» та «Публічне управління та адміністрування у смарт-сіті».  У відповідності до пунктів 10 та 14-16 «Порядку  прийому на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», який затверджено  постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 р.  № 789, та «Правил прийому на навчання до Національного університету «Львівська політехніка» у 2018 році»:
18 Квітня, 2018 р., 11:07
Сколівське бюро правової допомоги розпочинає цикл правових читань. Зустрічі проходитимуть в інформаційному центрі (аудиторія №201) Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості. Лекції читатимуть фахівці Сколівського бюро правової допомоги спільно із партнерами-провайдерами за наступним графіком:  - порядок розірвання шлюбу – 13 квітня 2018 року о 10:00 год; - прийняття спадщини, у складі якої є нерухоме майно, у випадку відсутності у спадкоємців правовстановлюючих документів на майно – 25 квітня 2018 року о 10:00 год.; -  поновлення на роботі незаконно звільненого працівника – 08 травня 2018 року о 10:00 год.;  - умови призначення і виплати допомоги при народженні дитини – 25 травня 2018 року о 10:00 год.; - зняття з реєстрації місця проживання – 05 червня 2018 року о 10:00 год.;  - встановлення факту родинних відносин – 14 червня 2018 року о 10:00 год.;  - стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати – 25 червня 2018 року о 10:00 год.
18 Квітня, 2018 р., 10:42
Сьогодні, 18 квітня, з призовного пункту Сколівського РВК  урочисто відправлено до  лав Збройних Сил України 3 призовників зі Сколівщини (жителів  смт. Славське, с.Лавочне та с.Гребенів). Зі словами  настанов до призовників та подяки  батькам  за  належне виховання  юнаків  звернулись  військовий комісар Сколівського  РВК  Руслан Мацигін та голова районної призовної комісії, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець.  Поблагословив  юнаків  на щасливу військову службу військовий капелан, настоятель церкви Святого Великомученика Пантелеймона о.Володимир Борис.
18 Квітня, 2018 р., 10:01
Президент Петро Порошенко провів зустріч з головами фракцій у Верховній Раді України і закликав їх підтримати Звернення до Вселенського Патріарха Варфоломія І про надання українській церкві Томосу про автокефалію (декрет, послання у деяких важливих питаннях церковного устрою, в тому числі офіційного проголошення автономії в управлінні або автокефалії– ред.).
17 Квітня, 2018 р., 18:01
Служба у справах  дітей Сколівської райдержадміністрації   оголошує конкурс на заміщення вакантної посади категорії «В», а саме:  спеціаліста служби у справах дітей райдержадміністрації.  Кваліфікаційні вимоги: - вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за напрямом підготовки «Соціальна робота», «Психологія» «Педагогіка», державне управління, державна служба або іншими спеціальностями відповідно до професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, без досвіду роботи.
17 Квітня, 2018 р., 17:49
Сьогодні,  17 квітня,  в с.Нижня Рожанка відбулася зустріч  з членами малозабезпечених сімей  з метою  проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо  реалізації пілотного проекту «Рука допомоги». Участь в профорієнтаційній   роботи взяли  заступник голови РДА Василь Білинець, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації  Оксана Барабаш, заступник начальника - начальник відділу державних соціальних  допомог та грошових виплат  управління соціального захисту населення райдержадміністрації Галина Войтко, директор Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості Іванна  Тимоцко, працівник сектору активної підтримки Сколівської РФ ЛОЦЗ Лідія Дидів. Участь в заході взяли  21 особа з числа малозабезпечених сімей, в складі яких є непрацюючі працездатні особи. Мета зустрічі - залучення членів малозабезпечених сімей (працездатних, непрацездатних) до участі в пілотному проекті шляхом працевлаштування, надання безвідсоткової фінансової допомоги на поворотній основі для організації підприємницької діяльності.
17 Квітня, 2018 р., 16:26
Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» запрошує взяти участь в 30 конкурсах міжнародної програми «Діти Створюють Країну». Метою програми є виявлення, об’єднання, навчання та підтримка активних дітей. Ключове завдання програми – трансформувати свідомість дітей, від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє і майбутнє своєї країни. До програми вже долучилося 450 дітей з 23 областей України, юних українців з Йорданії та Німеччини. Участь в програмі – чудова нагода знайти нових друзів в різних куточках України та світу, товаришувати з однодумцями, брати участь у заходах, навчаннях програми,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора