Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ ПОТЕНЦІЙНИХ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ПРОЕКТІВ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ!

Дата: 23.04.2018 10:18
Кількість переглядів: 518

Фото без описуКонкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області нагадує, що потенційні переможці конкурсу до 17:00 год. 25 квітня 2018 року мають подати рішення органів місцевого самоврядування про забезпечення бюджетного співфінасування до Львівської облради на електронну адресу: microproekt@gmail.comВарто знати, що ті заявники, котрі не подадуть необхідну документацію про бюджетне співфінансування, автоматично вибувають з переліку потенційних переможців, звільняючи місце наступному проекту за рейтингом у цьому ж пріоритеті Програми. Бо основною умовою визнання потенційного переможця переможцем – є забезпечення в повному обсязі бюджетного співфінансування.

За інформацією секретаріату конкурсу, станом на сьогодні, 20 квітня, з 976 потенційних переможців у повному обсязі надали рішення понад 200 конкурсантів. Ще близько 100 надали рішення про часткове бюджетне співфінансування (наприклад, є частка району, відсутні кошти базового бюджету).

Джерело: http://www.oblrada.lviv.ua/news.php?news/3244/group/17

Нагадаємо, що 4 квітня затверджено 976 потенційних переможців конкурсу в рамках Програми проектів місцевого розвитку у Львівській області. Крім того, до 976 проектів потенційних переможців буде долучено 28 так званих соціально важливих проектів.

У результаті – матимемо понад 1000 проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2018 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора