Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

29 Листопада, 2017 р., 11:04
Державні лісогосподарські підприємства розпочинають реалізацію новорічних ялинок, які заготовляються на спеціальних плантаціях або під час проведення рубок формування і оздоровлення лісів. «Такі методи запроваджені з метою зменшення шкоди для навколишнього середовища. Кожен громадянин може особисто ознайомитися з обсягами, місцями реалізації, цінами на новорічні ялинки на сайтах обласних управлінь лісомисливського господарства та лісгоспів», - повідомив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар. Він також зазначив, що громадяни можуть купувати ялинки прямо в державних лісгоспах. «Це буде значно дешевше, ніж на ялинкових базарах. Окрім того, лісгоспи організовуватимуть роздрібну торгівлю ялинками на торгових точках, майданчиках, ярмарках і ринках обласних, районних центрів та інших населених пунктів», - додав заступник Голови Держлісагентства.
29 Листопада, 2017 р., 10:48
14 грудня у Центрі Митрополита Андрея Шептицького УКУ відбудеться п’ята ювілейна зустріч молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю Львівської області. У програмі заходу: - нагородження молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю у різних номінаціях; - підбиття результатів діяльності відділу молодіжної політики та молодіжних громадських організацій за 2017 рік (у формі креативної відеопрезентації або слайд-шоу тривалістю до 3 хв.); - реалізація обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки у поточному році; - фуршет, неформальне спілкування. Громадським організаціям, які бажають взяти участь в зустрічі, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.
29 Листопада, 2017 р., 10:40
Сьогодні, 29 листопада, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час засідання розглянуто заяви батьків, діти яких приступили до навчання з 01.09.2017 року у Сколівську ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. Заслухано річні звіти про стан виховання, утримання і розвитку дітей, які виховуються у прийомних сім’ях у смт.Славське, с.Либохора, с.Тухолька та смт.Верхнє Синьовидне. А також розглянуто та затверджено плани соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку служби у справах дітей.
29 Листопада, 2017 р., 10:07
Україна готова до широкої співпраці в питаннях розвитку власних транспортних можливостей, а також поглиблення логістичних зв’язків з державами–сусідами, державами транскаспійського та інших регіонів. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час міжнародного логістичного форуму «Tbilisi Beltand Road Forum», який відбувся у столиці Грузії. Глава Уряду взяв участь у заході в рамках офіційного візиту до Грузії.
28 Листопада, 2017 р., 17:14
В понеділок, 27 листопада, призначено державні соціальні допомоги 68 малозабезпеченим  сім’ям  району  та 22 заявникам – житлові субсидії.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця.
28 Листопада, 2017 р., 16:47
Голодомор...Страшне слово, яке болем ятрить серця українців, що накрило собою величезну країну, квітучу, родючу і щедру. Помирали люди, молоді, здорові, яких можна було врятувати дуже просто: голодним потрібно було лише дати хліба. Та навіть не дати, а повернути.
28 Листопада, 2017 р., 16:18
До скорботних роковин Голодомору в Україні 1932-1933 рр. в читальному залі Сколівської центральної районної бібліотеки пройшла година пам’яті: «Я хочу жити, но не можна, умираю з голоду». Під звуки Реквієму «Моцарта» запалено свічки і хвилиною мовчання вшановано пам'ять жертв сталінського Голодомору.
28 Листопада, 2017 р., 14:45
Сьогодні, 28 листопада, на майдані Незалежності м.Сколе відбулась акція протесту працівників державних лісогосподарських підприємств та національного природного парку у зв'язку з схваленням 15 листопада 2017 року Кабінетом Міністрів України "Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства України на період до 2022 року". Основними гаслами учасників мирної акції були: «Не дамо знищити лісову галузь», «Реформи - так, знищенню галузі — ні!», «Ні концесії в лісовій галузі», «Ні лісовому нафтогазу».
27 Листопада, 2017 р., 16:02
2-3 грудня на Львівщині відбудеться “Форум молоді”. Програма форуму включатиме інтерактивне навчання, лекції та групові вправи, які дадуть змогу учасникам напрацювати власну креативну ідею та знайти можливості її практичного втілення. Форум має на меті сформувати у молодіжному середовищі високу громадську свідомість, активізувати молодих людей Львівщини, розвинути суспільно-активне молоде покоління в умовах децентралізації, в тому числі дати можливість реалізувати свої ідеї. Лекторами та тренерами на форумі будуть лідери обласних громадських організацій, успішні громадські діячі та представники органів влади. Для участі у Форумі молоді, учаснику необхідно заповнити аплікаційну форму власного проекту та відправити його на електронну адресу: molodpol@gmail.com, зазначивши в темі листа «Проект на Форум молоді». 
27 Листопада, 2017 р., 15:54
З метою транспортування деревини з важкодоступних лісосік до проміжних складів у ДП «Сколівське ЛГ» з дозволу Держлісагентства України придбали лісотранспортний причіп RW 12 Classik фірми «Binderberger» (Австрія). Цей причіп перший в Україні фірми «Binderberger». Перед ухваленням рішення про придбання представники підприємства побували безпосередньо на виробництві в Австрії та переконались в надійності техніки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора