Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

01 Грудня, 2017 р., 16:50
Внаслідок впливу та проходження атмосферних фронтів від Балканського циклону та вторгнення холодної повітряної маси з північного заходу, на Львівщині 02 – 05 грудня очікується зміна погодних умов.  Вдень 02 та 03 – 05 грудня часом мокрий сніг та сніг, подекуди налипання мокрого снігу. Вдень 03 та вночі 04 грудня місцями сильний сніг. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с, подекуди хуртовини. Температури повітря вночі 1 – 6° морозу, вдень від 2° морозу до 3°.  Встановлення снігового покриву.
01 Грудня, 2017 р., 14:26
Указом Президента України від 8 грудня 2008 року, з нагоди річниці проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини, було започатковано проведення Всеукраїнського тижня права. Враховуючи важливе значення правової освіти в подальшій розбудові України, як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону та прав людини,  10 грудня відзначається Міжнародний день прав людини. В цей день у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод всіх людей. Відділ «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги згідно плану заходів з 04 по 08 грудня проводить тиждень права. Фахівці відділу надаватимуть правову допомогу з питань юридичного характеру громадянам, які звертаються на особистий прийом. Протягом тижня заходи, які проводилися, висвітлюватимуться в засобах масової інформації. План заходів:
01 Грудня, 2017 р., 12:29
Дорогі співвітчизники! Сьогодні ми відзначаємо 26-ту річницю однієї із знакових подій в історії українського державотворення -  Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України. Результати історичного референдуму, після схвалення Верховною Радою, фактично та юридично легітимізували Акт проголошення незалежності України. Вони мали фундаментальне значення для становлення нашої держави — стали основою для її міжнародного визнання. Всеукраїнський референдум 1 грудня 1991 року увійшов в історію України як безпрецедентний зразок національного єднання. «Так» незалежності сказали тоді понад 90 відсотків громадян України.
01 Грудня, 2017 р., 10:27
Днями в рекреаційній зоні «Водоспад на річці Кам’янка» відбулося відкриття інформаційно-екологічного пункту. Ця рекреаційна зона користується популярністю серед туристів і з кожним роком кількість відвідувачів тут зростає. Тому і виникло питання щодо покращення якості послуг, які надають відвідувачам парку для комфортного відпочинку та створення інформаційного пункту для відвідувачів парку з метою надання необхідної інформації.
30 Листопада, 2017 р., 17:34
Сьогодні, 30 листопада, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець провів нараду-семінар з  посадовими особами органів місцевого самоврядування. В нараді взяли  участь  також  керівник апарату райдержадміністрації Іван Ватагович та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації. В ході наради розглянули  актуальні питання, а саме:
30 Листопада, 2017 р., 12:10
Міністерство освіти і науки України звернулося до учнів 9-х класів, які вступатимуть до навчальних закладів для здобуття рівня молодшого спеціаліста, заздалегідь потурбуватися про отримання ID-картки.
30 Листопада, 2017 р., 11:57
Небезпечним карантинним організмом для кукурудзи, який стрімко заселив значну територію Південної Європи і становить суттєву небезпеку сільському господарству України є західний кукурудзяний жук (діабротика) – Diabrotica virgifera virgifera Le Conte. Яким чином він потрапив до Європи дотепер невідомо. У будь-якому випадку його первинний ареал – територія США.
29 Листопада, 2017 р., 12:38
У вівторок, 28 листопада, відбулась робоча нарада за участю посадових осіб спеціалізованих служб та керівників суб’єктів господарювання, що входять в структуру спеціалізованих служб цивільного захисту Сколівського району. Нарада відбулась в рамках проведення контрольної перевірки реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Сколівської районної ланки Львівської обласної територіальної підсистеми Єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту Львівської області на 2017 рік» затвердженого розпорядженням Голови Львівської обласної державної адміністрації - начальника служби цивільного захисту області від 29 грудня 2016 року за № 1094/0/5-16.
29 Листопада, 2017 р., 11:18
Шановні суб’єкти декларування! З метою завчасної підготовки до чергового етапу електронного декларування в Україні, який розпочинається з 01.01.2018, просимо Вас виконати такі дії:
29 Листопада, 2017 р., 11:06
Національне агентство з питань запобігання корупції  співпрацює із особами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції». Відтепер створена у Національному агентстві спеціальна телефонна лінія для повідомлень про корупцію +38(044)200-06-91, працює у цілодобовому режимі: з 9-ї год до 18 год. з понеділка по п’ятницю включно повідомлення про корупцію приймаються безпосередньо працівниками Національного агентства; з 18 год. до 9 год. з понеділка по п’ятницю та в неробочі дні (святкові та вихідні) повідомлення приймаються в автоматичному режимі через автовідповідач.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора