Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

12 Грудня, 2017 р., 16:28
У межах соціального проекту «Живи та працюй в Україні» Львівський обласний центр зайнятості спільно з НУ «Львівська політехніка» організовують 29-й Ярмарок кар’єри. 13 грудня відвідувачі заходу зможуть ознайомитися з 364 вакансіями 22 підприємств легкої промисловості, сфери обслуговування, готельно-ресторанного бізнесу та торгівлі. А наступного дня, 14 грудня, варіанти працевлаштування пропонуватимуть 25 фірм і компаній IT-сфери, технологічного та технічного напрямів, ремонту, будівництва, обслуговування доріг, транспортної галузі та ін. Загалом на ярмарку буде представлено понад 2100 вільних робочих місць і вакантних посад. Під час дійства працедавці матимуть шанс дібрати потрібних фахівців, сформувати кадровий резерв, а безробітні – знайти роботу, домовитися про попереднє стажування на виробництві, а також вивчити перспективи працевлаштування. 29-й Ярмарок кар’єри відбудеться у Львівському міському центру зайнятості (м. Львів, вул. Кн. Ольги, 122). Початок – об 11.00.
12 Грудня, 2017 р., 12:28
Відповідно до ст..95 Кодексу законів про працю України мінімальна заробітна плата – це встановлений законом мінімальний розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці. Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов’язковою на всій території України для підприємств, установ, організацій усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників, за будь – якої  системи оплати праці.  Зростання мінімальної заробітної плати та дотримання законодавства у сфері зайнятості повинно сприяти збільшенню кількості платників єдиного соціального внеску та надходжень до Пенсійного Фонду. Відповідно збільшаться і надходження до місцевих бюджетів у вигляді податку з доходів фізичних осіб.  07 грудня 2017 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про державний бюджет України на 2018 рік» (законопроект №7000). Згідно з ухваленим Законом мінімальна заробітна плата в Україні збільшиться на 523 грн  і становитиме: у  місячному розрізі – 3723 грн.; у погодинному розрізі – 22.41 грн.
12 Грудня, 2017 р., 09:59
З метою сконцентрування уваги учнівської молоді на важливості професійного самовизначення та презентації трудового життя учасника АТО, фахівці Сколівського РЦЗ 08 грудня провели профорієнтаційний захід для учнівської молоді. До заходу були долучені школярі 10 класів Сколівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, та учасник АТО – Руслан Пилипів.
11 Грудня, 2017 р., 16:02
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології ввечері із збереженням до кінця доби 11 грудня та на добу 12 грудня поточного року очікується значне посилення південно-західного вітру: поривами 17 - 22 м/с, місцями шквали вітру до 25-27 м/с.
11 Грудня, 2017 р., 15:56
Цьогоріч Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» святкуватиме ювілей та 10-й рік поспіль нагороджуватиме найталановитіших дітей країни.
11 Грудня, 2017 р., 14:57
В неділю,  10 грудня,   в рамках І етнофестивалю гостинності  із  запашним короваєм на Сколівщину  завітали  колективи художньої самодіяльності  з Кам’янка-Бузького району, представивши  в районному народному  домі «Бескид» м.Сколе  святкову  творчу   програму «Тебе, величний, древній Сколе, вітає нині Кам’янецький рід», приурочену до Дня Збройних Сил України.   «Усім, хто впродовж тисячоліть ніс прапор боротьби за Україну! Усім хто не скорився ворогові і не впав духом, не зрадив, вистояв, умер, залишившись безсмертним! Усім, хто і сьогодні кладе на вівтар власне життя за право жити вільними у своїй державі – рідній Україні! Усім хто до смерті бореться за свій народ, усім, Збройним силам України честь і слава! І сьогодні ми вітаємо нашого непоборного, нездоланного, нескореного, непереможного воїна з Днем Збройних Сил України», - наголосила, відкриваючи урочистий захід,  керівник відділу культури райдержадміністрації Оксана Бренич.
11 Грудня, 2017 р., 10:05
9 грудня, у с. Плав’я Сколівського району, в межах відзначення Дня місцевого самоврядування та 10-ї річниці Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна», завершилась конференція «Карпати: фінансові інструменти підтримки місцевого розвитку та територіального співробітництва» за участі Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. Про перспективи розвитку Карпатського регіону та інструменти фінансування говорили в межах панельної дискусії, участь у якій взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка.
10 Грудня, 2017 р., 09:04
Сьогодні, 10 грудня, о 15.00 год. в районному народному домі "Бескид" м. Сколе відбудеться святковий концерт, за участю творчих колективів Кам'янка-Бузького району, приурочений до Дня Збройних Сил України.
08 Грудня, 2017 р., 15:42
Сьогодні, 08 грудня,  під головуванням першого заступника  голови райдержадміністрації  Ярослава Лепісевича за участю голови районної ради Миколи Романишина  відбулось засідання Колегії райдержадміністрації. Під час засідання  погоджено проект районного бюджету Сколівського району на 2018 рік; погоджено  дорожню карту з оптимізації видатків установ освіти на 2018 рік; проінформовано щодо  реформування медичної галузі;  заслухано звіт про виконання районних програм у 2017 році, а також представлено  проекти районних програм на 2018 рік.
08 Грудня, 2017 р., 10:48
 В четвер, 7 грудня, в м. Сколе відбулася робоча зустріч представників  райдержадміністрації, районної ради, районного центру зайнятості,  голів  місцевих рад Сколівщини із власниками садиб, готельно-відпочинкових комплексів, фермерських господарств,  представниками НПП "Сколівські Бескиди", заповідника "Тустань", Стрийського коледжу Львівського національного аграрного університету  в рамках стратегічної сесії кластеру сільського туризму Сколівського гірського району. В роботі взяла участь також  начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації  Наталя Табака.  Захід проводиться в рамках проекту Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні «Сільський зелений туризм – від роз’єднаних садиб до територіальних кластерів» (проект ПРООН в Україні «Зміцнення бізнес-об`єднань малих і середніх підприємств», який реалізується за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) та проект USAID «Програма підтримки»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора