Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

08 Грудня, 2017 р., 10:06
7 грудня в  Сколівській районній бібліотеці за круглим столом пройшла зустріч з юристами громадської організації «Суспільство і право» Коваль Оксаною та Багній Мар’яною зі Львова. Мета проекту: Покращення досвіду правосуддя для людей поважного віку шляхом підвищення обізнаності щодо судового захисту в Україні. Люди поважного віку мали можливість отримати фахову правову консультацію спеціаліста щодо судового захисту.
07 Грудня, 2017 р., 16:55
  У п'ятницю, 08 грудня,  о 10.00 год.  в залі засідань райдержадміністрації відбудеться засідання Колегії райдержадміністрації з наступним порядком денним: про проект  районного бюджету Сколівського району на 2018 рік; про затвердження дорожньої карти з оптимізації видатків установ освіти на 2018 рік; про реформування медичної галузі; звіт про виконання районних програм у 2017 році; про проекти районних програм на 2018 рік.
07 Грудня, 2017 р., 15:38
Пішоходи, яких збили автівки не вижили, - про це інформують у департаменті з питань захисту ЛОДА. У Львові дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Шевченка. Керманич «БМВ» наїхав на пішохода. Внаслідок трагедії загинув 37-річний львів’янин. Повідомляється, що автомобіль з місця пригоди поїхав, а його власник, за словами родичів, перебуває за кордоном. Триває розслідування. О 19:21 на вулиці Чорновола (Львів) 56-річний львів’янин, керуючи «Мерседесом» збив пішохода. 41-річний пішоход отримав сильні травми, його госпіталізували. Згодом стало відомо, що постраждалий помер у реанімаційному відділенні Львівської лікарні. Інша ДТП сталась о 21:30 вечора 6 грудня у селі Корчин Сколівського району водій збив чоловіка. Постраждалий віком 60-65 років. Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії. Зараз встановлюється особа водія та його авто.
07 Грудня, 2017 р., 09:53
Під час робочої поїздки на Львівщину Президент Петро Порошенко ознайомився із продукцією підприємства ПрАТ «Концерн Електрон», який виробляє електробуси. Петро Порошенко проїхався містом першим в Україні електробусом «Електрон», а також поспілкувався з львів’янами. Голова правління ПрАТ «Концерн Електрон» Юрій Бубес розповів Президенту про особливості транспортного засобу.
06 Грудня, 2017 р., 17:34
Президент Петро Порошенко на нараді з медиками Львівщини подякував ініціативній групі, яка у дуже кроткий термін розробила і концепцію, і проект Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості», а також народним депутатам, які проголосували за цей документ. Глава держави наголосив, що підпише Закони про медичну реформу та якість сільської медицини найближчим часом.
06 Грудня, 2017 р., 17:30
Нещодавно  у відділі освіти підведено підсумки фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров'я» у номінаціях: «Конкурс плакатів» та «Конкурс фотографій». Фестиваль-конкурс проводився із метою популяризації та пропаганди серед учнівської молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.  У районному фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров'я» взяли участь 37 учнів із 24 навчальних закладів району.  Завдання фестивалю-конкурсу:
06 Грудня, 2017 р., 17:25
Волонтер - це добровільний помічник, це людина, яка цілком безоплатно допомагає іншим. Волонтерська діяльність у наш час надзвичайно важлива, адже в нашій державі всі турботи про воїнів АТО лягли на плечі на волонтерів. Учні Підгородецької школи часто долучались до різних благодійних акцій та заходів. Гарним прикладом для учнів стала співпраця з Корпусом Миру США в Україні.
06 Грудня, 2017 р., 16:02
За три з половиною роки збройного протистояння з російським агресором українське воїнство, волонтери, весь український народ зберегли свободу нашої держави. Збройні Сили України та інші силові підрозділи міцно тримають оборону на Сході нашої держави. Тому дедалі більшу ставку ворог робить на те, щоб бити в спину, підривати зсередини і дестабілізувати ситуацію в Україні і в Москві не шкодують на це ні сил, ні грошей. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області.
06 Грудня, 2017 р., 10:55
У вівторок, 5 грудня, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець провів засідання Координаційної ради з питань дітей. Під час засідання прозвітовано про виконання Закону України „Про освіту” в частині охоплення дітей навчанням у загальноосвітніх закладах, результати проведення в районі Всеукраїнського рейду „Урок”; про заходи вжиті працівниками Сколівського ВП Стрийського ВП ГУ НП України у Львівській області щодо виявлення фактів продажу дітям спиртних напоїв торговельними закладами незалежно від форм власності. Проінформовано про стан проведення профілактичної роботи щодо попередження негативних проявів серед дітей та запобігання захворюванням на соціально-небезпечні хвороби–ВІЛ-інфекцію, алкоголізм та психічні розлади на цьому тлі, наркоманію тощо. Підведено підсумки проведення літнього таборування та оздоровлення дітей і підлітків району у 2017 році та результати проведення рейду «Літо-2017». Окрім цього, проаналізовано стан злочинності і правопорушень серед дітей Сколівського району за 11 місяців 2017 року і проведену роботу по попередженню та профілактиці правопорушень.
06 Грудня, 2017 р., 10:36
У вівторок, 5 грудня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича відбулась апаратна нарада за участю керівників бюджетних установ, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату. Під час наради обговорено питання щодо оптимізації закладів освіти, медицини та культури, підготовки проектів районних програм, підготовки матеріалів до засідання Колегії райдержадміністрації, розгляд звернень громадян на Гарячу лінію «112», про участь працівників держустанов у святковому концерті до Дня Збройних Сил України, про передплату ЗМІ, про активізацію роботи щодо аудиту земель сільськогосподарського призначення тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора