Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

16 Листопада, 2017 р., 14:38
Пропозиції з реалізації у 2018-2022 роках   проектів щодо будівництва, добудови, капітального ремонту стратегічних об'єктів соціально-інженерної інфраструктури гірських територій області (в рамках реалізації Програми розвитку гірських територій Львівської області)  Сколівський  район   Проект (назва та місцезнаходження об'єкта, вид робіт) Період реалізації проекта (рік початку та завершення робіт) Наявність ПКД (так/ні), рік розробки ПКД Кошторисна вартість, тис. грн.  Обгрунтування необхідності реалізації проекта Кількість населення, яке буде охоплено в результаті реалізації проекта, тис. осіб  Критерії (якісні та кількісні показники) досягнення результатів              
16 Листопада, 2017 р., 14:31
21-24 листопада 2017 у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ. Броварський пр.-т,15)  згідно з розпорядженням КМУ № 864-р відбудеться ІІ Міжнародний  форум “INNOVATION MARKET”. Міжнародний Форум “INNOVATION MARKET” – місце зустрічі новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, авторів Startup-проектів з представниками підприємств – потенційних споживачів, зацікавлених в технологічному оновленні виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, експертами в різних галузях економіки, консультантами у сфері захисту інтелектуальної власності, представниками авторитетних інвестиційно-фінансових установ України та Китаю, з політичними лідерами України.
15 Листопада, 2017 р., 16:36
За минулий 45 тиждень (06.11-12.11) в області захворіло на грип та  гострі респіраторні  інфекції 9 441 осіб, що на 69 більше, ніж за попередній тиждень. Інтенсивний показник захворюваності становить 373,8 при епідемічному порозі 432,19.
15 Листопада, 2017 р., 16:33
На Львівщині триває Тиждень безпеки дорожнього руху, який стартував у понеділок, 13 листопада, та завершиться у неділю, 19 листопада.
15 Листопада, 2017 р., 16:21
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області продовжує конкурс інвестиційних проектів. Він триватиме з 15 листопада до 23 листопада 2017 року.
15 Листопада, 2017 р., 10:42
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО інформує про продовження конкурсу інвестиційних проектів до 23 листопада 2017.
15 Листопада, 2017 р., 10:33
18 листопада, відбудеться одноденна мандрівка - сходження на Високий Верх.
14 Листопада, 2017 р., 17:18
У Львівській області триває реалізація проекту «Рука допомоги», який втілюється Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку. Пілотний проект направлений на подолання бідності та безробіття серед малозабезпечених та переселенців із зони АТО. Учасники проекту можуть влаштуватись на роботу, безкоштовно пройшовши навчання, взяти участь в оплачуваних громадських роботах, а також отримати безвідсоткову фінансову допомогу на відкриття власного бізнесу у сумі 64 тисячі гривень, що дозволить вчорашнім безробітним отримати старт у підприємництві. Сьогодні, 14 листопада, у Сколівському районному центрі зайнятості  відбувся круглий стіл на тему: «Проект «Рука допомоги" – реальний шанс змінити своє життя». Метою даного заходу є обмін досвідом в рамках проекту «Рука допомоги» відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 р. № 1154 "Про реалізацію пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб.
14 Листопада, 2017 р., 15:29
Сьогодні, 14 листопада, в актовій залі райдержадміністрації відбулось обговорення СТРАТЕГІЇ розвитку гірських територій Львівської області на 2018-2022 роки за участі голови районної ради Миколи Романишина, першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича, депутатів Львівської обласної ради Ігоря Комарницького та Юрія Гудими, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, депутатів районної ради, голів місцевих рад, представників громадськості району. Стратегію розвитку гірських територій на Сколівщині представила заступник директора департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Валентина Москаленко. Під час презентації Стратегії розвитку Валентина Москаленко звернула увагу на аналіз соціально-економічного розвитку гірських територій Львівської області за окремими галузями та сферами: промисловість, інвестиції, підприємництво; сільське господарство; туризм та рекреація; паливно-енергетичний комплекс; освіта, охорона здоров'я, соціальний захист; дорожньо-транспортна та житлово-комунальна інфраструктура, екологія. Також зазначено завдання та очікувані результати, джерела фінансування (квоти в рамках неконкурсного компоненту коштів відповідних програм, що направляються на території, ключові перспективні об'єкти по галузях. Відтак обговорення відбулося в форматі питання-відповіді. Обгрунтовані письмові пропозиції до Стратегії всі бажаючі можуть направити до управління економічної політики Сколівської райдержадміністрації до 17 листопада 2017 року (каб.№17, skole_rda@ukr.net).
14 Листопада, 2017 р., 15:10
З метою гарантування соціального та правового захисту бійців добровольчих батальйонів, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення Львівською обласною радою прийнято Рішення від 13.09.2016 № 203 «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора