Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

05 Грудня, 2017 р., 16:44
З настанням холодів на дахах будинків утворюються крижані брили та бурульки. Вони можуть скотитися з даху і спричинити до серйозних травмувань людини. Побачивши бурульки з даху, перейдіть на іншу сторону вулиці, де їх немає. Не стійте під балконом, де висять бурульки. Обходьте стороною місця, огороджені попереджувальної стрічкою. Не ходіть під небезпечними карнизами. Не ходіть по вулиці в навушниках, ви не почуєте шуму падаючого снігу з даху. Не підходьте до будинків із скатними дахами. Бережіть своє життя!
05 Грудня, 2017 р., 15:12
У неділю, 10 грудня, о 15.00 год. в районному народному домі "Бескид" м. Сколе відбудеться святковий концерт, за участю творчих колективів Кам'янка-Бузького району, приурочений до Дня Збройних Сил України.
05 Грудня, 2017 р., 14:47
Президент Петро Порошенко закликав представників об’єднаних територіальних громад створювати умови для розвитку малого та середнього бізнесу на своїх територіях та шукати шляхи для залучення інвестицій. «Як ми в центрі, так і кожен із вас на своєму рівні має шукати шляхи для залучення інвестицій в громади, для створення нових робочих місць на ввірених вам територіях. Тут ваш прямий інтерес: левова частка податку на доходи фізичних осіб йде до місцевих бюджетів. Децентралізація дала вам шанс із слухняних та безправних виконавців і прохачів стати успішними місцевими лідерами, які здатні вирішувати проблеми села, селища, міста», - звернувся Петро Порошенко до учасників ІІ Всеукраїнського форуму об'єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя».
05 Грудня, 2017 р., 14:45
Президент Петро Порошенко переконаний, що саме влада на місцях, об’єднані територіальні громади повинні мати право розпоряджатися державними земельними ділянками. «Ми говоримо про деконцентрацію сфери земельних відносин. Деконцентрація – це є синонім децентралізації, її складова частина. Завершується робота над законопроектом, згідно якого об’єднані територіальні громади, наголошую – саме і тільки об’єднані – ще один потужний стимул, мають негайно отримати право розпорядження державною землею», - заявив Глава держави на ІІ Всеукраїнському форумі об'єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя».
05 Грудня, 2017 р., 14:42
У зимову пору, у період новорічно-різдвяних свят, лісові насадження Львівщини зазнають непоправної шкоди, адже попит на живі ялинки сприяє вирубуванню хвойних дерев. Департамент екології та природних ресурсів звертається до мешканців Львівщини з проханням не вирубувати зелених красунь, а знаходити альтернативні рішення під час святкування зимових свят, що дозволять зменшити випадки несанкціонованої вирубки ялинок.
05 Грудня, 2017 р., 14:40
7 грудня відбудеться зустріч голів Громадських рад Львівщини з метою налагодження комунікації. Реєстрація о 11.30 год. Початок о 12.00 год. Місце проведення: готель «Жорж» (м. Львів, пл. Міцкевича, 1).
04 Грудня, 2017 р., 15:12
Щорічно Міністерством охорони здоров’я України реєструється сумна статистика травмувань, пов’язаних з ожеледицею: протягом небезпечного сезону лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду. Пропонуємо прості рекомендації, що допоможуть Вам вберегтись від неприємностей у період ожеледиці:
04 Грудня, 2017 р., 12:29
З метою  патріотичного виховання  підростаючого  покоління у Нижньорожанківській ЗОШ І-ІІ ст. проведено акцію  "Напиши листа і подаруй сувенір солдату". Акція тривала протягом 14 - 30 листопада 2017 р. Учні школи активно взяли участь в акції: виготовляли своїми руками різні сувеніри, сувеніри-обереги та писали  листи-привітання. До Дня Захисника України усі  малюнки і сувеніри будуть відправлені українським воїнам АТО. Ми переконані, що саме виготовлений сувенір дитиною  власноруч принесе солдату щиру подяку та підтримку.
04 Грудня, 2017 р., 11:34
Сьогодні, 4 грудня, директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Коктайло звернувся до мешканців області: «У зв’язку з погодними умовами на Львівщині, департамент закликає дотримуватись правил дорожнього руху та бути особливо обережними під час керування автомобілем».
04 Грудня, 2017 р., 10:19
У четвер, 30 листопада, постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку підтримала проект Стратегії розвитку гірських територій Львівської області на 2018-2020 роки з подальшим її розглядом на черговій сесії обласної ради. Участь у роботі комісії взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус.  Як зауважив голова бюджетної комісії Олег Домчак, Стратегія розвитку гірських територій формувалася протягом року. «Цей документ – це дорожня карта, під яку депутатський корпус в межах обласних програм буде передбачати фінансовий ресурс на підтримку гірських територій. Додам, що від обласної ради було запропоновано і в подальшому враховано в проекті Стратегії такі пропозиції: доопрацьовано розділ щодо розвитку туризму і дорожньої галузі, сформовано переліки об’єктів, перейменовано документ із програми на стратегію, а також запроваджено квотний принцип по програмах», - розповів він.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора