Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент: Армія не для того тримає фронт, щоби ворог орудував у глибокому тилу

Дата: 06.12.2017 16:02
Кількість переглядів: 490

За три з половиною роки збройного протистояння з російським агресором українське воїнство, волонтери, весь український народ зберегли свободу нашої держави. Збройні Сили України та інші силові підрозділи міцно тримають оборону на Сході нашої держави. Тому дедалі більшу ставку ворог робить на те, щоб бити в спину, підривати зсередини і дестабілізувати ситуацію в Україні і в Москві не шкодують на це ні сил, ні грошей. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області.

«З висоти трьох з половиною років збройного протистояння з російським агресором можна впевнено стверджувати, що лише завдяки героїчним діям українського воїнства, підтримці з боку волонтерів, всього українського народу наша країна вистояла і зберегла свою свободу. Збройні Сили України, наша армія, Національна гвардія, інші силові підрозділи міцно тримають оборону на Сході нашої держави», - підкреслив Петро Порошенко під час виступу на урочистостях з нагоди Дня Збройних Сил України у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Львівщині.

Глава держави наголосив, що нині, коли ми змужніли, зміцніли, набули досвіду – вони точно знають, що силою нас не візьмеш.

«Тому дедалі більшу ставку ворог робить на те, щоб бити в спину, підривати зсередини, дестабілізувати ситуацію в країні. Я неодноразово про це вже розповідав. В Москві не шкодують сил… Та й грошей у них кури не клюють – прізвища тут ні до чого», - сказав Петро Порошенко.

«Ви знаєте, я думав, що мене важко чимось здивувати. Але те, що вчора побачила і почула вся країна, приголомшило і шокувало всіх… Звичайно, дякую Службі безпеки України та Генеральній прокуратурі за професійну роботу із захисту національних інтересів та державності. Але, що радує – так це те, що український народ, ще до наших силовиків, профінансовану з Москви гоп-компанію розкусив ще раніше, і тому проігнорував той табір під Верховною Радою», - зазначив Глава держави.    

Петро Порошенко підкреслив: «Президент і Уряд, звичайно ж, поважають право людей на мирний протест. Надзвичайно важливо, щоб це право людей було захищено. І ми це демонстрували протягом останніх тижнів, хоча організатори насправді жадали крові і всіляко провокували силовиків».

Президент особливо відзначив дії українських правоохоронців, які не піддались на провокації та додав, що на їх терплячість організатори акцій, як випливає із перехоплених розмов, навіть до Москви скаржилися.

«Друзі, армія не для того тримає фронт, щоби ворог орудував у глибокому тилу. Ми даємо подібним спробам відсіч, і я відчуваю в цьому підтримку з боку суспільства», - заявив Петро Порошенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора