Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

28 Грудня, 2017 р., 16:15
За даними Державної фіскальної служби України, обсяг туристичного збору, перерахованого юридичними та фізичними особами-підприємцями за 9 місяців 2017 року склав 47,8 млн грн, з  яких 7,4 млн грн –  зі Львівщини.
28 Грудня, 2017 р., 11:09
Сьогодні, 28 грудня,  під головуванням  заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця  відбулось  засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час засідання  проаналізовано стан виконання рішення комісії з питань захисту прав дитини № 2 від 30.08.2017 року,  про виконання батьківських обов’язків  матір’ю відносно двох  малолітніх дітей; заслухано річний звіт про стан виховання, утримання і розвитку дитини, яка виховується у прийомній сім’ї.  А також розглянуто та затверджено  плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку   служби у справах дітей.
27 Грудня, 2017 р., 15:16
Підсумки року побудовані за основними показниками Стратегії розвитку регіону. Зокрема, йдеться про конкурентоспроможну економіку, якість життя, розвинуте село, відкриті кордони, туристичну привабливість регіону.  
27 Грудня, 2017 р., 11:35
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13.12.2017 р. № 970 «Деякі питання виплати пенсій», з метою забезпечення своєчасної виплати пенсій з урахуванням святкових та вихідних днів у січні 2018 року, в період з 22 по 28 грудня поточного року проводиться фінансування коштів для виплати пенсій січня 2018 року за датами виплати: - одержувачам пенсій через національного оператора поштового зв’язку – за датами виплати з 4 по 8 січня 2018 року включно, виплата пенсій проводитиметься  до 31 грудня 2017 року. Пенсіонерам, які з будь-яких причин не отримають кошти у грудні, виплата буде проведена у січні 2018 року; - одержувачам пенсій через рахунки одержувачів в установах банків – за датами виплати з 4 по 13 січня 2018 року в межах наявних коштів Фонду.
27 Грудня, 2017 р., 10:42
Навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» Міністерства оборони України у Сколівському районі Львіщини наприкінці 2017 року прийняла чемпіонат України з біатлону серед юніорів. У змаганнях взяли участь 50 хлопців та 40 дівчат, які представляли юніорські збірні Сумської, Чернігівської, Тернопільської, Харківської, Львівської, Київської областе та міста Києва. Змагання, проведені під егідою Міністерство молоді та спорту України, Федерації біатлону України й за підтримки управління фізичної культури та спорту Львіської облдержадміністрації, предбачали три змагальні дистанції: спринтерська гонка, гонка переслідування та масовий старт. Хлопці долали відповідні дистанції на 10 та 12,5 км, а дівчата-біатлоніскти — 7,5 та 10 км.
27 Грудня, 2017 р., 09:52
У суботу, 23 грудня, відбулось відкриття першого ознакованого лижного шляху на «відьмину гору» Ільза на території смт. Славське та с. Волосянка. Про це повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.  На урочистому відкритті активні мандрівники Львівщини вперше випробували складність підняття на гору спільним походом на скітурах. Унікальність самого маршруту у тому, що він поєднує у собі два найбільш затребуваних види туризму: піший та сезонний лижний. 
26 Грудня, 2017 р., 16:32
У четвер, 28 грудня 2017 року,   о 13.30 год. у РНД «Бескид» м. Сколе  відбудеться святкова академія  на честь 125-річчя від дня народження Йосифа Сліпого: «ЙОСИФ СЛІПИЙ -  ВОЛОДАР ДУХУ НЕСКОРЕНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ». Запрошуємо взяти участь.
26 Грудня, 2017 р., 16:11
Податковим кодексом України визначено, що платниками земельного податку є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі, а об’єктами оподаткування – земельні ділянки, які перебувають у власності або користуванні та земельні частки (паї), які перебувають у власності (ст.269-270 Податкового кодексу України). Відповідно до статті 281 Податкового кодексу України від сплати земельного податку звільняються ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Відповідно до норм Закону учасники антитерористичної операції особи, визнані учасниками бойових дій, звільняються від сплати земельного податку. При цьому звільнення від сплати земельного податку, передбачене для такої категорії фізичних осіб, поширюється на одну земельну ділянку за кожним видом використання у межах граничних норм, зокрема:
26 Грудня, 2017 р., 16:00
Сьогодні, 26 грудня, керівництво  райдержадміністрації та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь  у  роботі сесії Сколівської районної ради.  Під час  сесійного засідання  затверджено угоди на міжбюджетні трансферти та  розпорядження  голови райдержадміністрації,  проведено  уточнення районного бюджету Сколівського району на 2017 рік,  внесено зміни до програми розробки Стратегії  розвитку Сколівського району, а також затверджено  Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Сколівського району, що може бути передано в оренду в 2018 році.
26 Грудня, 2017 р., 10:53
Зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки, зокрема при встановленні ялинок, користуванні гірляндами та піротехнічними виробами. Щоб запобігти небезпеці, закликаємо мешканців району неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки під час проведення святкових заходів. А саме: - встановлюйте ялинку на стійкій основі - на надійній підставці, в посудині з піском, подалі від штор, гардин та інших предметів, які легко піддаються вогню; - не прикрашайте ялинку целулоїдними іграшками, а також марлею, ватою, папером не просоченими вогнезахисною сумішшю; - прикрашайте ялинку тільки електричними гірляндами промислового виробництва, купленими у спеціалізованих крамницях, а не на ринках, де часто-густо зустрічається неякісний товар; - обов'язково перевірте справність електричного проводу та його ізоляцію; - не дозволяйте дітям самостійно включати електрогірлянди; - не встановлюйте ялинку поблизу опалювальних приладів, телевізорів тощо; - ніколи не прикрашайте свічками новорічну ялинку! Це неминуче призводить до пожежі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора