Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про волонтерську діяльність у Підгородецькій школі

Дата: 06.12.2017 17:25
Кількість переглядів: 664

Фото без описуВолонтер - це добровільний помічник, це людина, яка цілком безоплатноФото без опису допомагає іншим. Волонтерська діяльність у наш час надзвичайно важлива, адже в нашій державі всі турботи про воїнів АТО лягли на плечі на волонтерів. Учні Підгородецької школи часто долучались до різних благодійних акцій та заходів. Гарним прикладом для учнів стала співпраця з Корпусом Миру США в Україні.

"Нашій школі випала велика честь прийняти до своєї шкільної родини прекрасну і чарівну американку з Корпусу Миру - Фото без описуВікторію Вокер. Ця мила дівчина прожила з нами два роки, вона вивчила нашу мову дуже швидко, навіть з «підгородецьким» діалектом. Вікторія активно занурилась у шкільне життя, беручи участь у багатьох акціях, конкурсах, флешмобах, благодійних концертах. У неї прекрасний та унікальний голос, який зачарував усіх нас. З її участю було реалізовано проекти - "Планета дитячих мрій", "Сузір'я лідерів". Цікавими та змістовними були уроки вивчення англійської для вчителів та учнів (Євроклуби). Було дуже багато всього цікавого... 
А найголовніше, що вона віддала частинку свого серця та душі нашій шкільній родині. Навчила нас жити з оптимізмом та усмішкою, що "все буде добре". Тож сьогодні ми хотіли зробити їй щось приємне. Напередодні від'їзду для Вікторії вчителі провели майстер-клас з ліплення вареників, адже на американське Різдво вона зможе приготувати традиційну українську страву - вареники для своєї родини.  Вікторіє! Ти навчила нас і наших учнів дарувати людям милосердя, любов, віру та надію на краще", - відзначили у дирекції школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора