Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

12 Лютого, 2018 р., 11:32
Нагадуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.01.2018р. «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 р. № 1154 і від 5 квітня 2017 р. № 224», з 1 грудня 2016 року по 31 грудня 2018 року у Львівській області реалізується пілотний проект із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та  внутрішньо переміщених осіб. Даний пілотний проект реалізується Кабінетом Міністрів України спільно з Міжнародним банком реконструкції та розвитку у рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України». Учасниками пілотного проекту є непрацюючі працездатні особи з числа членів малозабезпечених сімей, які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям, та внутрішньо переміщені особи.
12 Лютого, 2018 р., 09:51
22 лютого 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Нове у 2018 році. Підведення підсумків 2017 року» за участю міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів Львівщини. Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення:м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області. Попередня  реєстрація за адресою: https://goo.gl/forms/dKMxoT5rFemSl2HB2.
09 Лютого, 2018 р., 09:55
Зважаючи на те, що території Львівщини спостерігається потепління, Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає: за таких погодних умов, коли відлига вдень і заморозки вночі, через значне нагромадження снігового покриву на покрівлях споруд (особливо старих будинків з похилим дахом), виступаючих архітектурних частинах будинків та великих деревах, активно утворюються бурульки.
08 Лютого, 2018 р., 14:33
Вчора, 07 лютого,   відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості.   На засіданні було заслухано суб’єктів господарської діяльності, в яких заробітна плата найманим працівникам за грудень місяць нараховано нижче 3200.0 грн. З даними підприємцями було проведено роз’яснювальну роботу щодо підняття мінімальної заробітної плати до рівня законодавчо встановленого мінімуму.
08 Лютого, 2018 р., 11:34
 З 05  по 07 лютого 2018 року на схилах  гори  Тростян (смт. Славське)  юні лижники змагались  на  Чемпіонаті  Львівської області з гірськолижного спорту. Понад 80 спортсменів  з м. Львова («Евеленч», СДЮСШОР «Динамо»)  та Сколівського  району (Сколівська районна ДЮСШ)  демонстрували   свою  спортивну майстерність   у двох гірськолижних дисциплінах:  слаломі та слаломі-гіганті. Досить  високі результати в змаганнях   показали спортсмени Сколівської районної ДЮСШ.
08 Лютого, 2018 р., 09:49
Сучасний етап розвитку суспільства та освіти вимагає постійного самовдосконалення вчителя,формування й розвитку його професійних якостей, підвищення професійної компетентності. Педагогу потрібно постійно працювати над собою, адже професійний розвиток є невіддільним від особистісного. У середу,  07 лютого,  на базі Хітарської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар із проблеми: «Використання інноваційних технологій на уроках української мови та літератури – засіб формування творчої особистості». У роботі семінару взяли участь учителі української мови та літератури Козівського освітнього округу, Олександра Храмченко, методист відділу освіти Сколівської РДА.
07 Лютого, 2018 р., 16:27
Розпочатий Урядом України процес передачі земель у комунальну власність об’єднаних територіальних громад має завершитися до кінця 2018 року, причому перші передачі земель, завдяки знайденому Кабінетом Міністрів рішенню, мають відбутися вже у лютому-березні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спеціальної наради, присвяченої земельним питанням. «Ми починаємо рухатися в цьому питанні. Нам не потрібна зміна до законодавства, достатньо рішення Уряду, аби передати землі у власність ОТГ. Громади будуть володіти землею, розпоряджатися нею вільно, і ніхто цьому заважати не буде», - сказав Володимир Гройсман.
07 Лютого, 2018 р., 14:47
Сколівське відділення   Стрийської  ОДПІ  ГУ ДФС у  Львівській області повідомляє, що з 20 грудня 2017 року, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 року №984, підвищено граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів (надання послуг). У разі перевищення цього розміру застосування реєстраторів розрахункових операцій є обов’язковим. Граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів (надання послуг) для окремих форм та умов проведення діяльності підвищено з 200 тис. грн на один суб’єкт господарської діяльності до 500 тис. грн на один суб’єкт господарювання, та з 75 тис. грн на один структурний (відокремлений) підрозділ (пункт продажу товарів (надання послуг) до 250 тис. грн.
07 Лютого, 2018 р., 14:05
Станом на 6 лютого у Львівській області зареєстровано, згідно первинних діагнозів – 320 осіб, з них діти – 240. Ріст захворюваності відбувається в основному за рахунок дитячого населення, питома вага дітей, які захворіли, становить 76%. З початку року в заклади охорони здоров’я госпіталізовано 176  осіб, з них 126 дітей. Найбільше випадків зареєстровано у Львові. Найвищий рівень захворювання у Львові, Пустомитівському, Жовківському, Яворівському та Городоцькому районах. Медики нагадують: специфічного лікування від кору немає. Єдиний надійний захист – вакцинація.
07 Лютого, 2018 р., 09:32
Уряд розширив програму «Доступні ліки», за якою можна отримати препарати від хронічних захворювань в аптеці за рецептом безкоштовно або з незначною доплатою. Зокрема, з лютого 2018 року перелік препаратів, що входять до програми, збільшився на 20%. Зазначимо, що в оновленому переліку 239 препаратів від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми, які застосовуються для амбулаторного лікування. Нагадаємо, що раніше до Урядової програми були включені 198 препаратів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора