Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

13 Лютого, 2018 р., 17:06
Сьогодні, 13  лютого, під час засідання Колегії  райдержадміністрації  погоджено  районні програми, а саме: програму «Спортивний майданчик» у Сколівському районі на 2018 рік; цільову  Програму мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань у Сколівському районі на 2018 рік; програму співфінансування проектів місцевого розвитку у Сколівському районі на 2018 рік.
13 Лютого, 2018 р., 16:51
Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області повідомляє, що у межах Урядової програми «Доступні ліки» Міністерство охорони здоров’я України затвердило новий Реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню.
13 Лютого, 2018 р., 16:12
Доповів  сьогодні, 13 лютого,  під час засідання Колегії райдержадміністрації  заступник  начальника управління економічної політики райдержадміністрації Роман Чудійович. У 2017 році на обласний конкурс мікропроектів було подано 58 проектів,  з  них 29 оголошені переможцями.  Тоді як у 2016 році подано 42 проекти і тільки 15 стали переможцями.   У 2017 році найбільше проектів подано за пріоритетним напрямом «Освітня галузь» - 17 проектів, «Інші пріоритети» - 4, «Народні Доми» - 3, «Вуличне освітлення» - 2 , «ДНЗ» - 2, «ФАПи» - 1. Загальна вартість реалізованих проектів становить 5 млн. 769,775 тис.грн., у т.ч.:
13 Лютого, 2018 р., 15:24
Сьогодні, 13 лютого, на гірськолижному комплексі «Плай» у Сколівському районі, відбувся навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області.  В межах навчального збору продемонстрували алгоритм дій при організації пошуку та проведенні рятувальних робіт в гірській та лісовій місцевостях, із залученням снігоходів та кінологічної служби. Зокрема, представили елементи пошуку туристів, що заблукали в горах, надання допомоги туристам-лижникам на гірськолижній трасі, порятунок туристів на канатно-крісельній-дорозі, а також пошук людей внаслідок сходження снігової лавини.
13 Лютого, 2018 р., 10:34
У четвер, 15 лютого, у Львівській облдержадміністрації відбуватиметься безкоштовний тренінг для представників громадськості на тему: «Інструменти взаємодії інститутів громадянського суспільства та влади на рівні місцевих державних органів». Захід відбудеться за участі голови громадської організації «Центр громадянських ініціатив» Віталія Загайного. Заявку щодо участі у семінарі потрібно заповнити за посиланням  до 10 год 15 лютого 2018 року. Місце проведення: м. Львів, вул. Винниченка, 18 (412 каб.).  Час проведення: з 11.00 год до 13.00 год.
13 Лютого, 2018 р., 10:23
Для клієнтів служби зайнятості систематично відбувається удосконалення надання якісних соціальних послуг. Відеорезюме, дистанційна он-лайн - співбесіда, дистанційне навчання, електронний кабінет безробітного, платформа профорієнтації, запис на електронну чергу - всі, і цілий ряд інших інноваційних послуг створені для населення та шукачів роботи. Днями, в приміщенні Сколівської районної філії ЛОЦЗ відбувся профінформаційний захід «Презентація роботодавця» в он-лайн режимі для ознайомлення з актуальними вакансіям підприємства «ТОВ "Фуджікура Аутомотів Україна Львів».
13 Лютого, 2018 р., 09:24
У національному природному парку «Сколівські Бескиди» провели облік тваринного світу. Для цього в кожному лісництві були сформовані бригади з числа працівників служби охорони ПЗФ під керівництвом лісничих та працівників апарату парку. Бригади застосовували маршрутний облік звірів по слідах на снігу, метод картування слідів та анкетно-опитовий метод. На основі первинних матеріалів опрацювали зведені відомості чисельності фауни по лісництвах, дільницях та по установі в загальному. У цьому році по парку зафіксовано 414 особин оленя благородного, 411 особин козулі та 112 кабана. З хутрових звірів обліковано 18 особин вовка, 46 особин лисиці, 268 куниці тощо.
12 Лютого, 2018 р., 17:43
Завтра, 13 лютого,  на гірськолижному комплексі «Плай»  відбудеться навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області з підведення підсумків роботи Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2017 рік з проведенням показових навчань. В рамках навчального збору відбудеться демонстрація дій при організації пошуку та проведенні рятувальних робіт в гірській та лісовій місцевостях, із залученням снігоходів та кінологічної служби. Зокрема, буде представлено елементи пошуку заблукалих туристів в горах, надання допомоги туристам-лижникам на гірськолижній трасі, порятунок туристів на канатно-крісельній-дорозі, а також пошук людей внаслідок сходження снігової лавини.
12 Лютого, 2018 р., 17:04
Вчителів та учнів шкіл, де вивчають німецьку мову, запрошують до участі у конкурсі «Моя школа майбутнього». Учасники конкурсу мають у творчій формі розказати про позитивні зміни освітньої реформи. Приміром, тема конкурсного проекту може бути пов’язана з цифровими технологіями, можливостями міждисциплінарних уроків або компетентнісного підходу у навчанні учнів. Документація надається німецькою мовою. Тоді як презентувати проект можна німецькою або українською мовою на вибір. Серед інших правил конкурсу – організація учасників у команди з мінімальним складом 2 особи.
12 Лютого, 2018 р., 14:25
У лютому стрімко зросла кількість випадків порушення мешканцями області правил безпеки при експлуатації пічного і газового опалення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора