Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

20 Лютого, 2018 р., 16:55
З метою організації заходів щодо охорони першоквітучих рослин, мешканцям Львівщини, що відповідно до законодавства за порушення порядку придбання і збуту об’єктів рослинного світу, які занесені до Червоної книги України чи порушення вимог щодо охорони таких видів рослин, знищення або незаконне вилучення їх з природного середовища, передбачена адміністративна відповідальність та нараховується шкода, яка іноді тягне за собою й кримінальну відповідальність.
20 Лютого, 2018 р., 16:33
Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що 20 лютого на дорогах Львова збережеться ожеледиця, вночі та вранці туман, видимістю 200 – 500 м, температура повітря вночі 9-11° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла. Через перепади температур повітря, танучи, з дахів будівель спадає сніг, а також бурульки, і це може становити небезпеку для пішоходів.  Відділ з питань цивільного захисту, транспорту та доріг Сколівської райдержадміністрації закликає мешканців Сколівщини бути обачними і не ходити близько до будинків, а також переходити лише у спеціально відведених місцях. Зокрема, щоб вберегтися від падіння снігу з дахів чи бурульок, громадян радять дотримуватись основних правил безпеки:
20 Лютого, 2018 р., 16:18
Декларуємо доходи при отриманні спадщини чи дарунка у 2017 році. Сколівське відділення   Стрийської  ОДПІ  ГУ ДФС у  Львівській області нагадує, що фізичні особи - резиденти, які отримали у 2017 році спадщину (дарунок) від фізичної особи - резидента, але не відносяться до членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення, сплачують податок на доходи фізичних осіб за ставкою 5 відсотків від вартості будь-якої спадщини (дарунка). За нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб оподатковуються об’єкти спадщини (дарування), що успадковуються членами сім’ї спадкодавця першого та другого ступенів споріднення.
20 Лютого, 2018 р., 15:15
Впродовж 2017 року науковці НПП «Сколівські Бескиди» проводили інвентаризацію флори, фауни, грибів та ідентифікацію старовікових лісів, фенологічні спостереження. В межах співпраці з Франкфуртським зоологічним товариством (Німеччина) реалізовується проект «Збереження карпатських пралісів», який передбачав проведення обстеження лісів на предмет виявлення старовікових лісів та пралісів.
20 Лютого, 2018 р., 14:58
Дорогий Український народе! День Героїв Небесної Сотні — це день вшанування пам’яті наших відважних співвітчизників, які ціною власного життя дали можливість Україні бути незалежною, демократичною, відкритою світові державою, а усім нам — змогу самим творити своє майбутнє. З гордістю і вдячністю віддаємо шану тим, чия самопожертва стала запорукою перемоги Революції Гідності, торжества незламного українського духу над підступними спробами нас упокорити.
20 Лютого, 2018 р., 14:46
Небесна сотня -  це наш біль і наша  гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Вони загинули, щоб гасло: «Бог і Україна»  стало виміром  нашого життя. Хай палають свічки пам’яті загиблим Героям у наших серцях, а слова  вічної скорботи, душевного болю і жалю назавжди  залишаться у нашій  свідомості, адже сьогодні    минає  чотири   роки   з часу, як   смертоносна  куля обірвала  життя   нашого земляка, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича.
20 Лютого, 2018 р., 11:43
У п'ятницю, 23 лютого 2018 року,  об 11:00 год. в приміщенні Народного дому смт.Славська відбудеться презентація он-лайн послуг Міністерства юстиції України "Будинок юстиції" та правопросвітницького проекту "Я маю право" за участі працівників Головного управління юстиції у Львівській області.  Під час зустрічі будуть обговорюватись проблемні питання у сфері державної реєстрації.
20 Лютого, 2018 р., 09:19
Ушневич Олег Михайлович (20 червня 1982 — 20 лютого 2014). Олег Ушневич народився в м. Дрогобичі Львівської області в сім’ї працівників Дрогобицького нафтопереробного заводу (зараз ВАТ НПК “Галичина”) Михайла та Євгенії Ушневич. Через два з половиною роки мама подарувала Олегові молодшого братика, та, на жаль, сама померла на дев’ятий день після пологів. Згодом батько одружився вдруге з жінкою Анною, яка стала названою мамою Олега і котра разом з батьком виростила та виховала хлопця.
20 Лютого, 2018 р., 09:04
Сьогодні,  20 лютого, вшановуємо  пам'ять загиблих учасників Революції Гідності. Указом Президента України від 11 лютого 2015 року з  метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), 20 лютого -  визначено Днем Героїв Небесної Сотні.
19 Лютого, 2018 р., 17:02
Станом на 19 лютого в області на кір захворіло 466 осіб, з них 348 дітей (згідно первинних діагнозів). Ріст захворюваності відбувається в основному за рахунок дитячого населення, питома вага захворілих дітей становить 75%.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора