Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Використання інноваційних технологій на уроках української мови та літератури – засіб формування творчої особистості

Дата: 08.02.2018 09:49
Кількість переглядів: 844

Фото без описуСучасний етап розвитку суспільства та освіти вимагає постійного самовдосконалення вчителя,Фото без описуформування й розвитку його професійних якостей, підвищення професійної компетентності. Педагогу потрібно постійно працювати над собою, адже професійний розвиток є невіддільним від особистісного. У середу,  07 лютого,  на базі Хітарської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар із проблеми: «Використання інноваційних технологій на уроках української мови та літератури – засіб формування творчої особистості». У роботі семінару взяли участь учителі української мови та літератури Козівського освітнього округу, Олександра Храмченко, методист відділу освіти Сколівської РДА.

Присутні відвідали урок української мови «Узагальнення і систематизація вивченого з теми «Іменник» (учитель Блистів І.О., 6 клас), а також побували на змістовному виховному заході «Ми молимось за тебе, Україно».
Фото без описуБлистів Ірина Орестівна поділилася досвідом роботи щодо моделювання сучасного уроку в контексті компетентнісного підходу, провела майстер-клас із проблеми «Використання інноваційних технологій на уроках української мови та літератури – засіб формування творчої особистості». 
Усі учасники семінару обмінялися думками, побажали учням успіху в навчанні, а вчителю – невичерпної творчої думки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора