Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

15 Лютого, 2018 р., 17:30
 Сьогодні, 15  лютого,  заступники  голови райдержадміністрації та керівники структурних підрозділів  райдержадміністрації  взяли участь  в роботі сесії Сколівської районної  ради. Під час засідання голова районної ради Микола Романишин прозвітував   про роботу Сколівської районної ради за 2017 рік. Заслухано  фінансові питання: про виконання  районного бюджету Сколівського району за 2017 рік, про уточнення районного бюджету Сколівського району на 2018 рік,  про договори на міжбюджетні трансферти, про внесення змін в обсяг районного бюджету Сколівського району на 2018 рік та про  спрямування  вільного залишку коштів загального фонду районного бюджету, залишку освітньої та медичної субвенції, субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій  Сколівського району, що склалися станом на 1 січня 2018 року.
15 Лютого, 2018 р., 16:41
У лютому на Львівщині розпочалася реалізація проекту «Контроль громадськості за реформуванням енергетичного сектора на регіональному рівні в контексті виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС». Проект ініційований ГО «Інститут регіонального розвитку» та передбачає співпрацю громадськості і органів влади в сфері реформування енергетичного сектору.  Одним із партнерів заходу є департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА.
15 Лютого, 2018 р., 13:09
Сьогодні, 15 лютого,  в м.Сколе  відбулось  пам’ятне віче з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення  військ з Республіки Афганістан.  Воїни-афганці, члени  Сколівської районної організації  «Української Спілки Ветеранів Афганістану (воїнів  - інтернаціоналістів)», керівництво райдержадміністрації та районної ради,  представники громадськості, учнівська молодь міста поклали  квіти та лампадки до підніжжя пам’ятника-обеліска «Синам Сколівщини, які не повернулися з афганської війни».
15 Лютого, 2018 р., 13:02
У вівторок, 13 лютого, під  головуванням заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця  відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю  представників ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення та  управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру)ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості.
14 Лютого, 2018 р., 14:55
Сьогодні, 14 лютого, призначено державні соціальні допомоги 63 малозабезпеченим  сім’ям  району  та 28 заявникам – житлові субсидії.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця.
14 Лютого, 2018 р., 11:52
Станом на 13 лютого в області на кір захворіло 412 осіб, з них 290 дітей (згідно первинних діагнозів). За останню добу зареєстровано 25 випадків, з них 20 серед дітей.
14 Лютого, 2018 р., 09:58
Таке рішення прийняли сьогодні, 13 лютого, під час виїзного засідання засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.
14 Лютого, 2018 р., 09:57
13  березня 2018 року о 14.00 год.   в актовій залі райдержадміністрації перший заступник голови райдержадміністрації зустрінеться  з громадою Сколівського району, щоб підсумувати ключові досягнення району у 2017 році. Звіт відбудеться за участю голови Львівської  облдержадміністрації Олега Синютки. На  публічний  звіт та обговорення запрошуємо  керівників територіальних органів виконавчої влади,  голів місцевих рад, депутатів районної ради, керівників  державних установ,   представників ЗМІ, громадськість Сколівщини.
14 Лютого, 2018 р., 09:26
Завтра, 15 лютого, о 10.30 год.  біля пам’ятника-обеліска «Синам Сколівщини, які не повернулися з афганської війни» в м.Сколе  відбудеться  пам’ятне віче з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення  військ з Республіки Афганістан.
14 Лютого, 2018 р., 09:13
У четвер,  15 лютого,  об 11.00 год.  відбудеться ХХІІ-та сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: звіт голови районної ради про роботу Сколівської районної ради за 2017 рік; про виконання районного бюджету Сколівського району за 2017 р.; про уточнення районного бюджету  Сколівського району на 2018 рік;   про внесення змін в обсяг районного бюджету Сколівського району на 2018 рік; про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації;  про договори на міжбюджетні трансферти”; про внесення змін до галузевих районних програм на 2018 р.; про інформацію щодо реалізації мікропроектів на території. та стану будівництва, реконструкції об’єктів соціально-культурної сфери в 2017 р.; різне.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора