Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Січня, 2018 р., 10:03
Шановні водії! Пам’ятайте, що в умовах ожеледиці навіть найсучасніший автомобіль миттєво не зупиниться, і невідомо, як при різкому гальмуванні транспортний засіб поведе себе далі.  А це означає, що швидка зупинка автомобіля просто неможлива. Такі дорожні умови вимагають від водіїв і пішоходів підвищеної уваги до заходів власної безпеки і бездоганного дотримання Правил дорожнього руху. Деякі поради для водіїв щодо керування  в умовах ожеледиці:
31 Січня, 2018 р., 09:52
Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації виступив  ініціатором створення консультаційно-дорадчого центру в сфері агропромислового виробництва для надання дорадчих послуг суб’єктам господарювання та сільському населенню. Центр створено  з метою розвитку агропромислового виробництва, сприяння покращенню добробуту сільського населення та розвитку сільської місцевості шляхом підвищення рівня знань і вдосконалення практичних навичок прибуткового ведення господарства суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сільській місцевості, та сільського населення в умовах ринкової економіки. Центр розпочав діяльність з 15 січня 2018 року.
30 Січня, 2018 р., 17:42
 У середу, 31  січня, о 10.30 год. в залі засідань райдержадміністрації   відбудеться засідання Колегії райдержадміністрації  з наступним порядком   денним: про стан виконавської дисципліни та про роботу із зверненнями громадян  в райдержадміністрації за 2017 рік; про стан  роботи з персоналом в райдержадміністрації за 2017 рік; про план засідань Колегії Сколівської райдержадміністрації  на  2018 рік; про черговий етап подання декларацій особами уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
30 Січня, 2018 р., 16:20
Упродовж 2017 року діяльність відділення Національної служби посередництва і примирення в Львівській області (далі – відділення НСПП) була спрямована на виконання завдань, визначених Законами України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", "Про соціальний діалог в Україні", а саме: здійснення сприяння у вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів), поліпшення стану соціально-трудових відносин у трудових колективах підприємств, установ, організацій області, прогнозування та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), сприяння забезпеченню здійснення соціального діалогу, проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності профспілок та організацій роботодавців.
30 Січня, 2018 р., 16:13
Шановні декларанти! 1 січні 2018 року розпочався черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Просимо Вас відповідально поставитись до змісту інформації, яку ви зазначаєте у декларації. Зверніть увагу, що більшість інформації, необхідної Вам для заповнення декларації, міститься у відкритих державних реєстрах: 
30 Січня, 2018 р., 15:46
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО інформує про оголошення конкурсу інвестиційних проектів з 1 лютого 2018 року. Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА.
30 Січня, 2018 р., 12:03
У квітні 2017 року в Україні стартувала урядова програма «Доступні ліки», яка дозволяє громадянам отримувати низку препаратів безкоштовно або з невеликою доплатою. Програма діє на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми. Згідно з показниками Державного бюджету України на 2018 рік на продовження дії програми «Доступні ліки»  для Львівської області передбачили фінансовий ресурс у сумі 65 млн 302,4 тис гривень, з яких 30 000,0 тис гривень розподілено на адміністративно - територіальні одиниці області.
30 Січня, 2018 р., 10:32
З метою організації якісної освітньої роботи з використанням інтерактивних технологій в п'ятницю, 26 січня,  на базі Верхньосиньовидненського ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшов семінар-практикум «Практика застосування інтерактивної дошки в освітньому процесі». У семінарі взяли участь вчителі інформатики, української мови і літератури закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ст.  Сколівського району. Салій Антон Ігорович – менеджер проектів, представник  «БМС Техно», провів з присутніми тренінг-навчання. Виділив  наступні напрями її використання в освітньому процесі: презентації, демонстрації і створення моделей; активне залучення учнів; поліпшення темпу заняття. 
30 Січня, 2018 р., 09:37
В суботу, 27 січня, відбулось зимове сходження на гору Ключ, приурочене до Дня Соборності України. Задля вшанування дня воз`єднання Української держави, підкорювачі гори, на самій її вершині підняли прапор України та заспівали Державний гімн. Гора Ключ була обрана не випадково, в роки Першої світової війни вона стала ареною кривавих боїв між Українськими січовими стрільцями та російським військом. Маршрут мандрівки простягався мальовничою територією Національного природного парку «Сколівські Бескиди», через Кам`янецький водоспад.
29 Січня, 2018 р., 17:48
30 січня за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області очікуються пориви північно-західного вітру 17 – 22 м/с. На окремих ділянках доріг ожеледиця.  Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області. ГУ ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора