Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Лютого, 2018 р., 17:35
05 лютого  відбулось позачергове  засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо ситуації,  яка склалася внаслідок випадання великої кількості снігу протягом  03 – 04 лютого 2018 року  на території Сколівського району.  За результатами засідання ВИРІШИЛИ: ситуацію, що склалася в наслідок випадання великої кількості снігу 03-04 лютого 2018 року, вважати як некласифікованою подією, що потребує вжиття невідкладних заходів з метою посилення розчистки автомобільних доріг від снігу та розчищення просік до розмірів охоронних зон ПЛ-10кВ.
06 Лютого, 2018 р., 16:29
З 19 лютого до 16 березня голови районних державних адміністрацій Львівщини відзвітують про проведену роботу у 2017 році та перспективні плани на 2018 рік.  Очільники районів публічно перед громадою розкажуть про свою роботу та окреслять основні завдання на рік. Першими прозвітують керівники Жовківського, Турківського,  Старосамбірського, Городоцького, Радехівського районів.  З графіком звітів голів РДА можна ознайомитися тут
06 Лютого, 2018 р., 15:30
Звертаємося до всіх учасників дорожнього руху з проханням дбати про власну безпеку на автошляхах. Пішоходам намагатися не виходити на проїжджу частину дороги, рухатись з обережністю, щоб не травмуватися.  Пам’ятайте, для пересування під час ожеледиці слід користуватися взуттям із підошвою з мікропористої чи іншої м’якої основи та без високих підборів. Попередьте родичів похилого віку, що під час ожеледиці взагалі не слід виходити з будинку. При необхідності, переконайте їх не соромитися та взяти палицю з гумовим наконечником або з шипом.
06 Лютого, 2018 р., 15:26
Чадний газ не має запаху, безбарвний, тому його неможливо відчути. Він утворюється в результаті горіння в умовах нестачі кисню. Тобто, якщо в приміщенні немає достатнього доступу свіжого повітря, погано працює вентиляція, забиті димарі, то там може збиратись чадний газ. Крім того, вітряна погода може спричинити зворотну тягу в димових та вентиляційних каналах, а через це небезпечні продукти горіння не виводимуться назовні і накопичуватимуться у приміщенні. Чадний газ (СО) небезпечний тим, що потрапляючи в кров, він сполучається з гемоглобіном та робить його нездатним розносити кисень по організму. Через це людина гине як від задухи.
06 Лютого, 2018 р., 14:06
Сьогодні, 6 лютого, стартувала реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 19 березня. Охочим взяти участь необхідно за допомогою сервісу "Зареєструватися" на сайті УЦОЯО сформувати і роздрукувати реєстраційну картку, зібрати комплект реєстраційних документів та подати їх до установи освіти (для учнів) або надіслати рекомендованим листом до регіонального центру УЦОЯО (для інших охочих). Після успішної реєстрації учасник отримає сертифікат ЗНО, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення.
05 Лютого, 2018 р., 17:03
В середу, 7 лютого, впродовж 5 хвилин – з 14.50 до 14.55 год. проводитимуть навчальне оповіщення населення міста Сколе та районуі за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби телебачення та радіомовлення. Мета увімкнення засобів оповіщення – навчальна, тому практичні заходи відпрацьовуватися не будуть, тож мешканців просять зберігати спокій.  Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім».
05 Лютого, 2018 р., 15:35
У четвер, 8 лютого відбудеться безкоштовний семінар для громадськості “Соціальне підприємництво у сфері послуг”. Семінар проводитиме керівник громадської організації “Агенція розвитку підприємництва жінок та молоді” Леся Довганик. Заявку щодо участі в тренінгу можна заповнити за посиланням до 10.00 год 8 лютого. Початок семінару об 11.00 год. Місце проведення: Львівська облдержадміністрація, каб 412, вул.В.Винниченка, 18, м.Львів.
05 Лютого, 2018 р., 12:01
Про те, що у місцях масового відпочинку і на гірськолижних трасах лижники повинні забезпечувати взаємну безпеку. Для цього потрібно строго дотримуватись наступних правил поведінки на трасах:
05 Лютого, 2018 р., 11:45
Від сьогодні у Національному агентстві з питань запобігання корупції розпочав роботу оперативний штаб для допомоги суб’єктам декларування, який працюватиме до кінця чергового етапу е-декларування. У рамках роботи оперативного штабу фахівці Національного агентства надаватимуть роз’яснення з питань заповнення розділів електронної декларації, а також з технічних питань, що виникають при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
05 Лютого, 2018 р., 11:42
Львівським обласним військовим комісаріатом отримано бланки листів талонів на право одержання учасниками бойових дій проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості з терміном дії 2018- 2023 роки та нагрудні знаки “Ветеран війни-учасник бойових дій”. Порядок отримання листів талонів на право одержання учасником бонових дій проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості з терміном дії 2018-2023 роки та нагрудного знаку “Ветеран війни-учасник бойових дій”

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора