Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Лютого, 2018 р., 09:58
У Славську протягом останніх років відбувається «Кубок Славська». Це гірськолижні змагання, в яких можуть брати участь всі, хто зареєструється протягом лютого.  До змагань закликають долучатися місцевих жителів, гостей селища, всіх хто цікавиться гірськолижним спортом. До організації долучається Славська селищна рада, спортивна школа «Динамо», оперативно-рятувальна служба та спонсори.
22 Лютого, 2018 р., 16:31
За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв'язку з надходженням холодної арктичної повітряної маси на Львівщині 24 – 27 лютого очікується зниження температури повітря.  24 лютого вночі 10 – 15°, місцями 18 – 20° морозу; вдень 5 – 10° морозу.  25 лютого вночі 13 – 18°, місцями 21 – 23° морозу; вдень 8 – 13° морозу. 26 лютого вночі 16 – 21°, місцями 24 – 27° морозу; вдень 10 – 15° морозу.  27 лютого вночі 14 – 19°, місцями 22 – 25° морозу; вдень 8 – 13° морозу.
22 Лютого, 2018 р., 14:33
Цьогоріч Львівщина відзначить 204-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка. З цієї нагоди в області відбудеться низка заходів. Однією із родзинок святкувань стане конкурс двійників славетного Кобзаря. Відтак мешканців області запрошують долучитись до заходу і спробувати свої сили у конкурсі.
21 Лютого, 2018 р., 17:15
Сьогодні, 21 лютого,  в Тухольківському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ »  відбулось урочисте відкриття  меморіальної  дошки  колишньому  учневі  навчального закладу,  учаснику АТО Володимирові  Березі, який загинув, захищаючи рідну  українську землю на її східних теренах. Учасники  заходу схилили  голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні і всіх новітніх  захисників, які віддали своє життя за самостійність і незалежність України, вшанувавши їх хвилиною мовчання.
21 Лютого, 2018 р., 15:34
Сьогодні, 21 лютого, відбувся семінар з суб’єктами підприємницької діяльності щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, легалізації найманої праці та пільг для учасників АТО за участю ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування  управління Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії Львівського ОЦЗ.
21 Лютого, 2018 р., 15:27
У лютому для безробітних у тестовому режимі запрацював новий інтернет-ресурс Державної служби зайнятості. На сайті в режимі онлайн можна записатися на прийом до спеціалістів, дистанційно отримати профорієнтаційні послуги, відвідати кабінет безробітного чи працедавця, електронним шляхом подати звітність, переглянути статистичні дані, ознайомитися з новинами того чи іншого регіону.
21 Лютого, 2018 р., 15:20
У вівторок, 20 лютого, в управлінні соціального захисту населення Сколівської райдержадміністрації відбувся семінар – нарада щодо ролі лікувально – профілактичних  закладів та райдержадміністрацій в державному ринковому нагляді за участю начальника відділу з питань праці, охорони праці та соціально – трудових відносин управління  соціального захисту населення райдержадміністрації, медичного статистика КЗ СРР «Сколівська ЦРЛ» та завідувача сектору ринкового нагляду відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг ГУ Держпраці у Львівській області. 
21 Лютого, 2018 р., 15:07
На Львівщині очікується морозна погода. На дорогах збережеться ожеледиця. За таких умов традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із дорожньо-транспортними пригодами. У зв’язку із погіршенням погодних умов учасників дорожнього руху закликають до уважності та обережності. Водіям варто бути обачними при проїзді мостів та естакад, відмовитися від ризикованих маневрувань, у жодному випадку не перевищувати швидкість, дотримуватись безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.
21 Лютого, 2018 р., 14:15
Вчора, 20 лютого, у Підгородецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся вечір-реквієм «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки», присвячений 4 -ій річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Минуло 4 роки від тих подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Роки важких втрат, болю і випробувань. Лютий 2014 року закарбувався назавжди в пам’яті народу. Описати, а тим більше відчути глибину трагедії, які впали тягарем на Україну, нині не під силу нікому.
21 Лютого, 2018 р., 09:24
Українська мова – рідна, велична, милозвучна – об’єднує нас, українців, ідентифікує, збагачує духовно, творить сильну непереможну націю. Пам’ятаймо, що ми живемо у мові, а вона – в нас. Любімо, поважаймо, збагачуймо нашу неповторну, самобутню мову! "Мови – це важливо!" – цей вислів обрано ЮНЕСКО гаслом Міжнародного дня рідної мови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора