Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Червня, 2018 р., 12:49
  Шановні держслужбовці! Поздоровляємо Вас з професійним святом та бажаємо усіляких гараздів. Нехай Ваша праця на благо нашої держави зміцнює її та створює усі умови для побудови громадянського суспільства. Висловлюємо Вам також велику вдячність за те, що ви стоїте на захисті державних інтересів України, адже саме через Вашу діяльність на державній службі ми маємо сучасну незалежну європейську державу. Зі святом Вас, дорогі працівники державної служби!
23 Червня, 2018 р., 10:23
На Львівщині все більше почали фіксувати випадки укусів змій. Тільки за один день 21 червня до Сколівської центральної районної лікарні в стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано 4-х осіб, з них - одна дитина.
22 Червня, 2018 р., 16:17
Президент Петро Порошенко напередодні 100-річчя державної служби в Україні зустрівся з державними службовцями та вручив нагороди.  «Чистота і прозорість є сьогодні і мають бути характеристиками державної служби. Наші цілі, завдання дуже складні.  Ми зробили дуже багато, але те, що стоїть перед нами аж ніяк не легше. Мені приємно констатувати, що ми маємо дуже потужну команду, яка здатна виконувати ці завдання, здатна відповідати на ці виклики», - зазначив Глава держави.
22 Червня, 2018 р., 16:16
Цей Закон – вагомий крок на шляху європейської та євроатлантичної інтеграції. Це наш стратегічний курс і найближчим часом маю намір закріпити його в Конституції», - заявляє Президент Петро Порошенко. Глава держави привітав українців з прийняттям Закону «Про національну безпеку України».
22 Червня, 2018 р., 11:54
21 червня протягом доби до медиків звернулось 4 особи із діагнозом – укус змії.
21 Червня, 2018 р., 17:33
Сьогодні, 21 червня ,  до Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості завітали школярі з команди ПрофіГід!
21 Червня, 2018 р., 17:28
Легальна зайнятість – це захист соціальних та трудових прав та гарантій громадян. Відсутність цивілізованих трудових відносин позбавляє працівників захисту від незаконного звільнення, можливості отримання вихідної допомоги у разі звільнення за ініціативою роботодавця, гарантованої виплати, не нижче встановленого законодавством розміру, заробітної плати двічі на місяць, права на щорічну основну відпустку, соціальну відпустку з вагітності та пологів, додаткових відпусток. Виникає необхідність застерегти і роботодавців від протиправних дій. Адже використання нелегальної робочої сили, відсутність чи несвоєчасна реєстрація трудових договорів між роботодавцем та найманим працівником є порушенням законодавства про працю.
21 Червня, 2018 р., 17:21
Доброго дня! Мій чоловік зовсім забув про свою дитину – вже 10 років не приймає жодної участі у її житті. Підкажіть чи можна його позбавити батьківських прав і як це зробити? Олена Михайлок
21 Червня, 2018 р., 12:11
22 червня в бібліотеках району будуть проведені тематичні виставки «Пам"ять тривожить душу» приурочені Дню скорботи і вшанування пам"яті жертв війни.Запрошуємо відвідати!
21 Червня, 2018 р., 12:06
В Україні 22 червня вважається Днем скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.  Президент України Петро Порошенко заявив, що священний обов’язок українців перед жертвами і героями війни - відновити цілісність держави і встановити мир в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора