Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

13 Липня, 2018 р., 10:11
        У четвер, 12 липня,  фахівці Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості, відвідали учасника пілотного проекту «Рука допомоги» відповідно до постанови КМУ від 02.12.2015 року №1154, котра завдяки старанням Сколівської РФ ЛОЦЗ та  коштам Світового банку відкрила свою невеличку справу. Оксана Грабовська – колишня малозабезпечена, а сьогодні – підприємець– початківець, успішний майстер манікюру. На свій досить юний вік, перші кроки у манікюрі зробила майже 10 років тому, і сьогодні нас зустрічала із своїм першим клієнтом Ольгою Тимоцко.
12 Липня, 2018 р., 16:31
Безліч українців залишають свої сім'ї, своїх дітей, свій дім у пошуках кращого заробітку на чужих теренах, дбаючи про матеріальні потреби, нехтуючи сімейними цінностями. Зважуючись на нелегальну трудову міграцію, люди дуже часто працюють без жодних соціальних гарантій, належних побутових умов, отримуюють занижену заробітню плату. Нерідко трудові мігранти, особливо жінки, потрапляють у рабство, стають жертвами пограбувань або ж учасниками злочинних груп.
12 Липня, 2018 р., 09:29
Парламент прийняв як Закон довгоочікуваний законопроект №6490-д про зміни до Податкового кодексу щодо стимулювання розвитку сімейних ферм. Цим Законом пропонується:
11 Липня, 2018 р., 17:40
Сьогодні,  11 липня,  під головуванням заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю представників  ГУ Держпраці у Львівській області, управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості. Під час засідання заслухано суб’єкти підприємницької діяльності щодо дотримання ними  рівня мінімальної заробітної плати та правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, вчасності і правильності сплати податків та зборів. А також проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, що виплачують середню заробітну плату на рівні 3723-4000  грн.   щодо  шляхів підвищення зарплати та   покращення соціального захисту працівників.
11 Липня, 2018 р., 09:36
Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації закликає мешканців та гостей області дотримуватись правил безпеки поводження на воді під час літнього відпочинку.
10 Липня, 2018 р., 12:09
Сьогодні, 10 липня, призначено державні соціальні допомоги 81 малозабезпеченій   сім’ї  району та   15  заявникам – житлові субсидії.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  та субсидій затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця.
10 Липня, 2018 р., 12:05
Сколівське відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області повідомляє, що реквізити нових рахунків, які вступили в дію з 02.07.2018 для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів Львівської області, відкритих на балансі Державної казначейської cлужби України (МФО 899998) можна знайти на сайті ГУ ДФС у Львівській області в розділі «Бюджетні рахунки» (http://lv.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/). Додатково повідомляємо, що на час перехідного періоду до 10 вересня .2018 року залишаються активними для зарахування податків, зборів, платежів два комплекти рахунків, тобто відкриті на балансі Головних управлінь Казначейства в областях, які діяли до 02.07.2018 та відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (МФО - 899998), та які діятимуть з 02.07.2018.
10 Липня, 2018 р., 10:11
В понеділок, 09 липня, перший  заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець взяли участь в обласній skype-конференції, під час якої заслухано наступні питання: про реєстрацію допоміжних приміщень у багатоквартирних будинках; про реєстрацію землі у районах і містах Львівської області; про матеріально-технічне забезпечення заходів щодо ліквідації та недопущення розповсюдження вірусу африканської чуми свиней в районах та містах Львівської області; про планування та використання коштів місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища за І півріччя 2018 року; про стан інформування аграріїв про діючі програми підтримки сільського господарства на 2018 рік; про відвідування дітьми музеїв Львівщини; про популяризацію неформальної освіти у районах Львівської області та проведення профорієнтаційних екскурсій за І півріччя 2018 р.; про вжиття заходів адміністративного впливу за порушення норм і правил у сфері благоустрою територій за підсумками I півріччя 2018 року.
09 Липня, 2018 р., 18:00
25 травня цього року на території Сколівського району Львівської області розпочалися комплексні оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак», які триватимуть до 27 вересня 2018 року. Головна мета – виявлення та знищення незаконних посівів рослин снотворного маку та конопель, недопущення їх незаконного обігу, перекриття каналів збуту та запобігання фактам незаконної заготівлі наркотичної сировини. Звертаємо увагу на те, що навіть декоративний мак містить у своєму складі наркотично активний алкалоїд опію – морфін, тому попереджаємо громадян не сіяти декоративний мак на клумбах, біля житлових будинків чи в приватному секторі, щоб не мати неприємностей у подальшому.
09 Липня, 2018 р., 10:02
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Польщі взяв участь у  відкритті у селі Сагринь Меморіалу пам'яті українців, які загинули від рук польських «селянських батальйонів» та підрозділів Армії Крайової у 1944 році. Глава держави відзначив важливість відкриття Меморіалу. «Наш перший людський і християнський обов'язок пам'ятати про невинних жертв і зробити все можливе, щоб наші народи ніколи не знали  більше розбрату і протистоянь», - наголосив Петро Порошенко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора