Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

17 Липня, 2018 р., 16:17
16 липня   медичним закладам  Львівщини передали 7 сучасних ультразвукових апаратів GE. Обладнання закупили за кошти, які вдалось зекономити при проведенні міжнародних конкурсних торгів у межах реалізації спільного проекту МОЗ України та Світового Банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на суму 235 599,98 дол США. “Група наших фахівців, які працюють консультантами Світового банку і у департаменті охорони здоров’я завдяки прозорому конкурсу зекономили декілька сотень тисяч євро і сьогодні ми маємо апарати, які дозволять не лише у Львові, а й у районних центрах проводити діагностику. Це обладнання виробництва 2018 року найкращих взірців”, - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка. Ультразвукові апарати отримали Сколівська, Новояворівська, Золочівська, Пустомитівська, Радехівська центральні районні лікарні, Львівська обласна дитяча лікарня “Охматдит” і Стрийський міський пологовий будинок.
17 Липня, 2018 р., 15:18
Сьогодні, 17 липня, на Львівщині відбулось 18 засідання Міжурядової українсько-литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва. Відтак в межах засідання порушили актуальні питання співпраці між Литвою і Україною. Як зазначив під час брифінгу за підсумками засідання Міністр економіки Литовської Республіки Віргініюс Сінкявічюс Україна має сприятливий інвестиційний клімат для іноземних інвесторів.
17 Липня, 2018 р., 15:12
Президент Петро Порошенко під час участі в програмі «Свобода слова» наголосив: «У головах російських стратегів «руського миру» захоплення Маріуполя і пробиття дороги суходолом на Крим завжди залишалось пріоритетом. Розвідка це постійно підтверджувала». 
17 Липня, 2018 р., 15:10
Президент Петро Порошенко підкреслив важливість єдності в питанні вступу України до НАТО. «Ніхто і ніколи нам не допоможе, якщо ми самі собі не допоможемо. Ніхто і ніколи не буде допомагати розколотій країні, роз’єднаній, підірваній із середини. Саме в цьому полягає один з методів гібридної війни», - сказав Президент Петро Порошенко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.
17 Липня, 2018 р., 15:02
Президент Петро Порошенко підкреслює, що «світ швидко змінюється». «Незаконною анексією Криму і агресією проти нашої країни на Сході було фактично зруйнована уся повоєнна система безпеки світу, яка базувалася на рішенні Ради безпеки ООН і об’єднаному рішенні постійних членів Ради безпеки", - зазначив Петро Порошенко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV. «Що відбувається, коли агресором є сама країна-член Ради безпеки ООН, який може заветувати та заблокувати, як це було з рішенням, яке було запропоновано по незалежному трибуналу і розслідуванню збиття рейсу МН-17? Росія тоді заблокувала рішення, тим самим визнавши свою відповідальність за цей жахливий злочин», - сказав Петро Порошенко.
17 Липня, 2018 р., 14:57
Сколівське відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області на виконання листа Державної фіскальної служби України від 27.06.2018 №19650/7/99-99-01-03-01-17 «Про проведення інформаційної кампанії» з метою виконання Плану інформаційно- роз’яснювальної кампанії «Про реалізацію експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій», затвердженого в.о.Голови Державної фіскальної служби України М.В.Проданом 27.06.2018, для забезпечення інформування платників податків та громадськості повідомляє наступне:
17 Липня, 2018 р., 09:14
Доки живете на рідній землі, ви вільні у своєму виборі! Ваша цілеспрямованість, активність, знання та праця не залишаться неоціненими і неодмінно допоможуть знайти гідне місце у суспільстві. Якщо усе ж ви наважилися на закордонні заробітки, виїжджайте на законних підставах, щоби вберегти себе від тенет сучасних рабовласників і не стати жертвою торгівлі людьми. Для офіційного працевлаштування у чужій країні необхідно подбати про робочу візу. Агенція, яка надає посередницькі послуги з питань працевлаштування за кордоном, повинна мати свідоцтво про державну реєстрацію суб’єкта господарської діяльності, ліцензію, видану Міністерством соціальної політики України, та договори з підприємствами чи урядовими установами іноземної країни, де ви намірені працювати.
13 Липня, 2018 р., 15:24
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 6 червня 2018 р. N 459 «Про внесення змін до Порядку компенсації роботодавцям частини фактичних витрат, пов'язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», надається компенсація роботодавцю фактичних витрат у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за кожну особу, працевлаштовану на нове робоче місце, за рахунок коштів державного бюджету, передбачених у бюджеті Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
13 Липня, 2018 р., 15:22
З метою забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги заступник начальника відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віра Андрейків  провела виїзний прийом  громадян в Орові. Консультування громадян у приміщенні сільської ради здійснювали спільно фахівець бюро правової допомоги та голова Орівської сільської ради - Сухроменда Тетяна. Селяни переважно зверталися із такими питаннями: як приватизувати земельну ділянку, котра знаходиться за межами населеного пункту; яким чином поділити спільно нажите майно подружжя; коли і куди треба звертатися для того, аби отримати спадщину за законом та за заповітом.
13 Липня, 2018 р., 10:17
Одним із першочергових завдань Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їх потреб. Так, із метою сприяння   зайнятості жителів Сколівщини  та задоволення кадрових потреб роботодавців працівниками, 11 липня начальником відділу взаємодії з роботодавцями Сколівської районної філії ЛОЦЗ Василем Меленчуком та фахівцем відділу Вірою Піщальник проведено робочу зустріч на території Тухлянської сільської ради із головою ради Андрієм Ткачиком, під час якої погодили проект договору на оплачувані громадські роботи на 10 осіб із використанням коштів місцевого бюджету у сумі 15000 грн.. Також відвідано декілька підприємств на території Славської ОТГ, а саме ТОВ «ГК «Волосянка» (заявлено 2 вакансії), ЛОО ФСТ "Динамо" (заявлено 10 вакансій на тимчасові роботи), Товариство з іноземними інвестиціями "Горари" (заявлено 2 вакансії), Пансіонат «Славський» (заявлено 1 вакансію).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора