Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Сколівському районі протягом доби змії покусали чотирьох людей

Дата: 22.06.2018 11:54
Кількість переглядів: 840

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "???°???????????? ???°?????°?????????? ?·??????"21 червня протягом доби до медиків звернулось 4 особи із діагнозом – укус змії.

Зокрема о 14:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від чергової Сколівської ЦРЛ про те, що в реанімаційне відділення поступила жінка 1979 року народження. Потерпіла – жителька с. Лози Воловецького району Закарпатської області, з діагнозом – укус змії третього пальця лівої кисті.

О 21:02 надійшло повідомлення від чергової Сколівської ЦРЛ про те, що в реанімаційне відділення поступила жінка 1994 року народження, жителька села Верхнє Синьовидне Сколівського району, з діагнозом – укус змії правої гомілки.

О 21:17 надійшло повідомлення від чергової Сколівської ЦРЛ про те, що в реанімаційне відділення поступила жінка 1947 року народження, жителька с. Плав’є Сколівського району, з діагнозом – укус змії правого гомілкового – ступневого суглобу.

О 22:05 надійшло повідомлення від чергової Сколівської ЦРЛ про те, що в реанімаційне відділення поступила дівчина 2003 року народження, жителька с. Жупани Сколівського району, з діагнозом – укус змії лівої стопи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора