Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

13 Червня, 2018 р., 11:19
Протягом 15 – 17 червня з нагоди 127-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця, відбудеться молодіжний фестиваль «Зашків». Молоді українські гурти, футбол босоніж, виступи кінологів, показ війькової техніки, спортивні забави, інтелектуальний блок, велопробіг, показові виступи та майстер-клас від клубу "Бойового гопака", кінопокази, лекції, гутірки, дискусії, майстер-класи -  це все у програмі фестивалю.
13 Червня, 2018 р., 10:49
Шановні краяни! В нашій області існує тенденція зростання травматизму серед населення, в тому числі і дітей від ураження електричним струмом. Гинуть і отримують електричні травми і дорослі і діти. Електротравми отримують як в побуті, так і на лініях електропередавання напругою 0,4-110 кВ і на підстанціях. За відсутності інформації про нещасні випадки у побуті, ми зупинимось лише на електричних травмах на обладнанні електричних ліній і електропідстанцій. Основними характерними причинами при яких гинуть мешканці Львівщини є:
13 Червня, 2018 р., 10:24
У рамках реалізації роботи над інноваційним проектом профорієнтації учнівської молоді - «ПрофіКемп» відбулась зустріч з учасниками Сколівської кемп-команди «ПрофіГід» та кураторами проекту в приміщенні центру зайнятості. З учнями було обговорено головні завдання, котрі вони виконуватимуть впродовж участі в проекті, озвучено терміни їх виконання та зміст. Зокрема, на даному, навчально-дослідницькому етапі, учнівська молодь вивчатиме туристичний потенціал регіону. Саме тому, для кращого ознайомлення молоді з туристичними можливостями Сколівщини на зустріч було запрошено краєзнавця та журналіста народного часопису «Бойківська Думка» Тетяну Зінкевич. Під час цікавої та змістовної лекції учнівська молодь відкрила для себе історико-краєзнавчий потенціал регіону, визначила пріоритетні напрямки, за котрими потрібно працювати в рамках участі в проекті.
13 Червня, 2018 р., 10:20
Відтік робочої сили за кордон, на жаль, невтішні реалії нашого сьогодення. Все більша кількість людей вирішує спробувати працевлаштування за кордоном, при цьому не розуміючи всіх негативних результатів такого вибору в майбутньому. З метою інформування клієнтів Служби зайнятості щодо ризиків працевлаштування за кордоном та формування у них  реального образу «заробітчанства», фахівцями Сколівської РФ ЛОЦЗ проведено інформаційний семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції. Торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці».
11 Червня, 2018 р., 17:57
З розвитком технологій з’являються нові науки, про одну з них  можна дізнатись у четвер, 14 червня 2018 року, у Львівській облдержадміністрації. Запрошуємо на безкоштовний тренінг «Соціоніка – наука про інформаційну взаємодію психіки людини зі світом та з іншими людьми». Вивчення інформаційної структури психіки людини дозволяє зрозуміти типи людей, а саме з якими взаєморозуміння буде ускладненим або, навпаки, полегшеним.  Про соціоніку розповідатиме кандидат історичних наук, доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» Олександр Морошко.
11 Червня, 2018 р., 17:40
11 червня заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець взяв участь в обласній skype-конференції, під час якої заслухано наступні питання: про власні надходження бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів Львівської області 2018 року; про підсумки виконання місцевих бюджетів у січні-травні 2018 року; про проведення заходів, пов’язаних з переходом на нову модель надання первинної медичної допомоги; про державну підтримку тваринництва в частині нарахування і виплати фізичним особам за утримання молодняка великої рогатої худоби; про проведення аудиту земель сільськогосподарського призначення; про стан розгляду звернень громадян, які поступають на «Гарячу лінію області»; про роботу райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міст обласного значення  у системі електронного документообігу Megapolis.DocNet.
11 Червня, 2018 р., 17:05
Упродовж 15 – 17 червня з нагоди 127-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця, відбудеться молодіжний фестиваль «Зашків». Молоді українські гурти, футбол босоніж, виступи кінологів, показ війькової техніки, спортивні забави, інтелектуальний блок, велопробіг, показові виступи та майстер-клас від клубу "Бойового гопака", кінопокази, лекції, гутірки, дискусії, майстер-класи -  це все у програмі фестивалю. Молодіжний фестиваль “Зашків”  пропагує здоровий спосіб життя, а тому продаж, вживання, розповсюдження алкогольних та наркотичних засобів суворо заборонені.
11 Червня, 2018 р., 10:25
Інвестиційну привабливість проектів з енергоефективності, «чистої» енергетики та переробки сміття розглянули Голова Держенергоефективності Сергій Савчук разом із Головою Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Володимиром Ставнюком та заступником голови Фонду державного майна України Юрієм Нікітіним на відкритті «InvestEnergyDay» у Торгово-промисловій палаті України.
08 Червня, 2018 р., 12:21
Нещодавно у Сколівській  РЦБС   проведено  захід   з нагоди 75 річчя  створення Української  Дивізії «Галичина» за участю бібліотечних працівників району. Головний доповідач голова районного науково-культурологічного товариства «Бойківщина» Теодор Витвицький відзначив, що навколо Дивізії «Галичина» і досі точаться різні, дуже протилежні, суперечливі погляди та оцінки. То хто ж такі були наші галицькі вояки: вірні сини України, патріоти чи «колаборанти», «зрадники»? Тут відповідь однозначна і чітка – у Дивізії «Галичина» перебував цвіт української нації, в німецьких одностроях, з українськими молодими, чистими серцями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора