Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

04 Липня, 2018 р., 09:39
27 червня у в приміщенні Сколівського бюро правової допомоги проведено круглий стіл на тему: «Протидія домашньому насильству», метою якого було обговорення заходів із забезпечення виконання Програми  запобігання та протидії домашньому насильству у громадах Сколівщини на 2018-2019 роки.  В обговоренні виконання програми також взяли участь представники Сколівського РЦ СССДМ,  відділу освіти Сколівської РДА, сектору ювенальної превенції Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції ГУНП у Львівській області, Сколівської філії ЦЗ.
03 Липня, 2018 р., 17:10
05 липня 2018 року об 11.00 год. у Львівській облдержадміністрації відбудеться безкоштовний тренінг для представників громадськості на тему: «Як говорити щоб почули? Мовні ключики для порозуміння». На тренінгу ви дізнаєтесь про навички міжособистісного спілкування, продуктивність вміння вести розмову. Заявку щодо участі потрібно заповнити за посиланням:https://goo.gl/forms/uu6ISARAOsFgQDdi1 до 10 год. 5 липня 2018 року. Місце проведення: м. Львів, вул. Винниченка, 18 (412 каб.)
02 Липня, 2018 р., 14:07
Отруєння такими неїстівними грибами, як блідою поганкою, мухомором білим і смердючим, сморжем і деякими іншими грибами – переважно смертельне, навіть за своєчасного надання медичної допомоги, повідомляє відділ з питань цивільного захисту, транспорту та доріг Сколівської райдержадміністрації і подає поради, як запобігти отруєнню дикорослими грибами. Зокрема, застерігає: не купуйте гриби на стихійних ринках чи у продавців на автошляхах: безпечніше купувати гриби на стаціонарних ринках, де вони проходять відповідний контроль. Купуючи гриби, необхідно вимагати у продавців відповідні документи, що засвідчують їх якість та безпечність, зокрема експертні висновки акредитованих лабораторій на вміст радіонуклідів у продукції.
02 Липня, 2018 р., 12:37
На Львівщині триває конкурс інвестиційних проектів для підтримки підприємницької ініціативи учасників операції Об'єднаних сил. Відтак, підприємці-учасники ООС можуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА.
29 Червня, 2018 р., 23:03
«Вже стало доброю традицією, що ми вшановуємо українську Конституцію в День Конституції біля пам’ятника славетному українському гетьману, соратнику Мазепи Пилипу Орлику. Цей гетьман – автор першого в історії України, а може й першого в світі, конституційного акту. Акту, який закріпив демократію, закріпив владу народу»,  - зазначив Президент  Петро Порошенко під час виступу з нагоди 22-ї річниці Конституції України.
29 Червня, 2018 р., 23:02
Шановні співвітчизники! Шановні запрошені! Вже стало доброю традицією, що ми вшановуємо українську Конституцію в День Конституції біля пам’ятника славетному українському гетьману, соратнику Мазепи Пилипу Орлику. Цей гетьман – автор першого в історії України, а може й першого в світі, конституційного акту. Акту, який закріпив демократію, закріпив владу народу. І я мав високу честь під час візиту до Стокгольму, столиці Швеції, тримати в руках цей історичний документ. Він був схвалений в квітні 1710 року. Так звана Конституція Пилипа Орлика, яка ще на початку вісімнадцятого століття випередила свою епоху. А ще вона дала велику фору всім нашим сусідам, далеким і близьким.
27 Червня, 2018 р., 22:28
Сьогодні, 27 червня,  під головуванням заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення на територію Верхньосиновидненської селищної  ради, де  проведено  зустріч з  9 суб’єктами підприємницької діяльності з метою роз’яснення вимог  трудового законодавства щодо виплати мінімальної заробітної плати та правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, вчасності і правильності сплати податків та зборів.
27 Червня, 2018 р., 22:12
Сьогодні, 27 червня, на майдані Незалежності м.Сколе відбулись урочистості, присвячені  22-й річниці   Конституції України.  З нагоди  свята  відбулось урочисте підняття Державного прапора України. Відтак керівництво району, представники держустанов та організацій  поклали квіти до пам'ятника Провіднику ОУН Степану Бандері. Священнослужителі  відслужили Молебень за Україну.
27 Червня, 2018 р., 10:07
У вівторок, 26 червня, в рамках проведення  зустрічей керівництва  райдержадміністрації  з громадськістю району, відбулись зустрічі першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича  з активами сіл: Риків, Головецько/ Під час зустрічей перший заступник голови райдержадміністрації проаналізував стан соціально-економічного  та культурного  розвитку Сколівського району
26 Червня, 2018 р., 17:53
Упродовж двох днів, 6-7 липня, у Жидачеві (біля «нового мосту») відбудеться  Удеч-Фест «Івана Купала». Фестиваль діятиме у шести частинах: музичній, традиційній, купальській, зоряній, ярмарковій, музейній та просторі слова.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора