Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Червня, 2018 р., 15:13
Шановні земляки!   У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зі святом вас, дорогі земляки!
26 Червня, 2018 р., 12:39
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про утворення Вищого антикорупційного суду».
26 Червня, 2018 р., 12:38
У суботу, 30 червня, з нагоди повернення із зони проведення операції Об’єднаних сил, у Львові відбудеться урочиста хода військовослужбовців 80-тої десантно-штурмової бригади.
26 Червня, 2018 р., 12:08
На відзначення 22-річниці Конституції України в Сколівській районній бібліотеці проведена історична година на тему:"Основа життя-мій закон"та оформлена ілюстративна книжкова виставка"Основний Закон нашого життя". Конституція України-це не лише закон законів,це серце,ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.Вона увійшла в суспільне життя,як головний оберіг державності і демократії,гарант незалежності і соборності України. Вистрадавши,виборовши собі волю,Україна тепер має свою державну мову,свої державні символи:Герб,Прапор,Гімн,які уособлюють її історію,її сутність.
26 Червня, 2018 р., 12:04
       Запалена свічка в Сколівській районній бібліотеці стала символом Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Історичний екскурс в ці трагічні сторінки історії нашого народу зробила вчитель історії Небелюк Ірина. Хвилиною мовчання присутні вшанували жертв Другої світової війни в Україні. А оформлена книжково-ілюстративна виставка стала доповненням до висловлених роздумів виступаючих в книгозбірні.
26 Червня, 2018 р., 12:00
Сьогодні, 26 червня, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець провів засідання комісії з питань захисту прав дитини. В ході засідання заслухали звіт служби у справах дітей Сколівської райдержадміністрації щодо здійснення нагляду за усиновленими дітьми. Зазначено,що протягом І півріччя 2018 року службою у справах дітей обстежено умови проживання та виховання 5 дітей, які були усиновлені менше трьох років тому та 2 дітей, які були усиновлені більше трьох років , про що були складені відповідні звіти.
26 Червня, 2018 р., 10:46
          Запрошуємо взяти участь в заходах з нагоди святкування 22-ї річниці   Конституції України, які відбудуться 27 червня об 15.00 год.  в місті Сколе , на  Майдані Незалежності.
26 Червня, 2018 р., 09:50
У неділю, 24 червня, в рамках проведення ІІ обласного Етно-Фесту гостинності, Сколівщина гостинно і щедро приймала творчі колективи Жидачівщини.
25 Червня, 2018 р., 09:45
Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби – професійне свято людей, які уповноважені виконувати функції держави у найрізноманітніших сферах життя українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора