Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

25 Жовтня, 2018 р., 17:30
26-27 жовтня на Сколівщині та Дрогобиччині  відбудеться заключне змагання у професійному класичному ралі в Україні – 4-й етап національної ралійної серії «Кубок Карпат».  Траса змагань  пролягатиме   через наступні  населені пункти: Урич, Перепростиня, Новий Кропивник, Коритище, Ластівка. Відповідно під час  пробних заїздів та змагань дана  дорога буде перекрита. Переконливо просимо  мешканців та глядачів бути уважними й  обережними  та   чітко дотримуватись правил безпеки під час змагань.
25 Жовтня, 2018 р., 16:12
Детальніше про  ініціативу та розроблений Законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення передумов для захисту економічних та спадкових прав громадян в сільській місцевості» (№9140).
25 Жовтня, 2018 р., 14:22
Проблема молодіжного безробіття як ніколи актуальна для нашого сьогодення. Левову частку від не працевлаштованих громадян займають особи віком від 18 до 35 років, а це фактично найбільший кадровий потенціал всієї країни. Значна частина безробітної молоді – це випускники вищих навчальних закладів, котрі на жаль, не зможуть працевлаштуватись за набутою професією, і як наслідок з часом втратять свою кваліфікацію. Важливою першопричиною цього врай негативного явища – є неналежне ставлення до питання профорієнтації ще зі шкільної парти.
25 Жовтня, 2018 р., 12:57
Всеукраїнська громадська організація «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» запрошує Вас взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України.  Участь у проекті – це чудова можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку та пройти перше інтерв’ю. Упродовж 3 днів у всіх учасників буде унікальний шанс відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготуватися до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.
25 Жовтня, 2018 р., 12:44
Фахівці ГУ Держпраці у Львівській області провели інспекційне відвідування у ТзОВ, яке  здійснює свою діяльність у сфері оптової торгівлі та надання  логістичних послуг. Під час контрольного заходу встановлено факт укладення суб’єктом господарювання договорів цивільно-правового характеру з 52-ма фізичними особами. Проте фахівці ГУ Держпраці  встановили, що між працівниками та роботодавцем були саме трудові відносини. Відтак товариство з обмеженою відповідальністю оштрафовано на п’ять мільйонів вісімсот сім тисяч вісімсот вісімдесят  гривень.
25 Жовтня, 2018 р., 12:43
Вчора,   24 жовтня, відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю представників  управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівського відділення Стрийської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості на території Сколівської міської ради, в ході якого було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання норм  чинного трудового законодавства, пенсійного та податкового законодавства.
25 Жовтня, 2018 р., 10:37
Інспекції співробітників Держпраці за небезпекою наслідків для бізнесу вже стали порівнянними з податковими перевірками. Збільшення мінімальної зарплати з 1 ічня 2018р. автоматично збільшило і розміри штрафів за ці чи інші порушення.    На даний момент існують 2 типи перевірок Держпраці: планові та позапланові.Періодичність планових перевірок залежить від ступеня ризику діяльності підприємства.Про планові перевірки можна дізнатись на сайті Держпраці. Про свій плановий візит перевіряльники зобов’язані письмово повідомити за 10 днів до початку перевірки. Якщо це перевірка планова, то варто очікувати, що перевіряти будуть всі пов’язані з трудовими відносинами питання (в тому числі і питання охорони праці). Якщо ж перевірка позачергова, то тут все залежить від того, що послужило приводом для її проведення. Позапланові перевірки проводяться незалежно від кількості раніше проведених інспекцій при наявності інформації про факти порушення законодавства про працю.
25 Жовтня, 2018 р., 10:32
25 жовтня 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2018 році» за участю сертифікованих аудиторів Львівщини.
24 Жовтня, 2018 р., 15:13
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення у 2018 році Дня Гідності та Свободи». Указ видано з метою належного відзначення у 2018 році Дня Гідності та Свободи, у зв'язку з п'ятою річницею початку масових акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора