Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

08 Листопада, 2018 р., 10:25
Вчора, 7 листопада, в обласному освітньому проекті у сфері прав людини «Школа молодіжної активності» взяла участь молодь Стрийського та Сколівського районів, зокрема організатори відвідали школи в с. Угерсько та с. Козьова. Понад 70 учасників тренінгів розглядали основоположні законодавчі акти, в яких закріплені права людини, ознайомлювались із видами булінгу та працювали в групах над практичними ситуаціями. Окрім цього, молодь напрацьовувала власні проекти та визначала власну відповідальність у сфері дотримання прав людини.
08 Листопада, 2018 р., 10:20
У середу, 07 листопада,  заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький та військовий комісар Сколівської РВК  Руслан Мацигін  провели робочу нараду  з  працівниками   органів місцевого самоврядування  району  відповідальними за ведення військового обліку.  Наголошено щодо приділення особливої  уваги  на оповіщення призовників та прибуття їх до військового комісаріату  та   відповідальності за невиконання військового обов’язку.  
07 Листопада, 2018 р., 15:31
06 листопада  комісією у складі начальника служби у справах дітей Олени Микитин, головного спеціаліста служби у справах дітей Олени Урдей, директора РЦСССДМ Юрія  Кузейківа  за участі  Тухлянського сільського  голови Андрія  Ткачика, сімейного лікаря  Іванни Когут проведено обстеження умов проживання трьох неповнолітніх в с.Тухля.  З матір’ю проведено профілактичні бесіди щодо належного утримання, виховання, навчання дітей, щодо створення належних санітарних умов проживання. Роз’яснено та ознайомлено із чинним законодавством, попереджено про відповідальність. За результатами обстеження: Сколівському РЦСССДМ  сім’ю взяти під соціальний супровід,  службі у справах дітей укомплектувати справу для постановку дітей на профілактичний облік дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Управлінню соціального захисту населення РДА провести перевірку використання державної соціальної допомоги  як малозабезпеченій сім’ї.   КЗ СРР «Сколівська ЦРЛ»  провести  повне медичне обстеження дітей. Відділу освіти подати довідки про відвідування дітьми школи,  характеристики.
07 Листопада, 2018 р., 15:21
Відповідно до ст. 16-2 Закону України «Про відпустки» учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, статус яких визначений Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» надається додаткова відпустка із збереженням заробітної плати тривалістю 14 календарних днів на рік. Додаткова відпустка, передбачена ст. 16-2 Закону України «Про відпустки» надається незалежно від відпрацьованого часу один раз упродовж календарного року на підставі заяви працівника та посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни.
07 Листопада, 2018 р., 14:14
З 1 січня 2019 року в Україні функції директора та медичного директора будуть чітко розмежовані: директор закладу займатиметься питаннями господарської діяльності, а медичний директор - виключно питаннями медицини. Нікого не звільнятимуть: усі головні лікарі та інші медичні працівники виконуватимуть свої функції без змін до терміну дії їхніх договорів. Відповідний наказ від 31.10.2018 № 1977 затвердили у МОЗ України.  Така система ефективно вже діє у багатьох країнах світу, зокрема Європейського Союзу. Таким чином зменшується обсяг робити для керівника і покращить якість роботи.
07 Листопада, 2018 р., 10:01
Розпорядженням  Кабінету Міністрів України  затверджено план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року. Основними завданнями Плану заходів  передбачено:
06 Листопада, 2018 р., 15:51
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України по території області та м. Львова: В найближчу годину із збереженням до кінця доби 06 листопада, та вночі і вранці 07 листопада місцями туман видимістю 200 – 500 м.  З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та своєчасної ліквідації їх можливих наслідків пропоную відповідно до компетенції:
06 Листопада, 2018 р., 15:49
Щоб уникнути трагедії у Вашій родини, дотримуйтеся цих простих правил:  - Ні в якому разі не залишайте дітей без нагляду в будинку. - Ховайте всі вогненебезпечні предмети від дітей: дитина не повинна мати можливість самостійно взяти сірники або запальничку. - Замініть сірники спеціальною запальничкою для плити. - Задовольніть інтерес дітей: рано чи пізно малюкові все одно потраплять у руки ці злощасні сірники. Навчіть дитину правильно користуватися ними, АЛЕ поясніть, що це можна робити тільки разом з дорослими й у спеціально призначених місцях.
06 Листопада, 2018 р., 12:38
Графік руху автобусних  маршрутів  по  м. Сколе, за інформацією ТзОВ «Стрийське  АТП».
06 Листопада, 2018 р., 12:21
Що потрібно зробити після народження дитини? Батьки зобов’язані не пізніше 1 місяця від дня пологів зареєструвати народження дитини в органі державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання одного з батьків або за місцем народження дитини.  Заявниками можуть бути як батьки дитини, так й інші особи. Присутність обох батьків є обов’язковою, якщо батьки мають різні прізвища. Державна реєстрація проводиться з одночасним визначенням походження дитини та присвоєнням їй імені, прізвища та по батькові.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора