Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні ветерани АТО!

Дата: 25.10.2018 12:57
Кількість переглядів: 396

Фото без описуВсеукраїнська громадська організація «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» запрошує Вас взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України.  Участь у проекті – це чудова можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку та пройти перше інтерв’ю. Упродовж 3 днів у всіх учасників буде унікальний шанс відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготуватися до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Участь у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами. Упродовж 3 днів у всіх учасників буде унікальний шанс відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготуватися до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Дата проведення проекту у Львові - 27, 28, 29 листопада 2018 р.

Запрошуються демобілізовані бійці АТО з Львівської, Івано – Франківської та Тернопільської областей.

 Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/ZDGXtBrWznZeXlG23

Більш детально про проект – за посиланням: http://familyato.org/…/p…/pratsevlashtuvannya-veteraniv.html

У разі неможливості зареєструватися у зв’язку з відсутністю інтернету, телефонуйте у Центр: 0634346546, Юлія, психолог Центру.

У разі виникнення будь-яких питань звертайтесь на електронну адресу info.familyato@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора