Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Жовтня, 2018 р., 09:54
24 жовтня відбувся комплексний правопросвітницький захід у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Завадка Сколівського району. «Торгівля людьми», «Пияцтво, тютюнопаління та наркоманія. Правові засоби протидії», «Стоп боулінг!» - саме такі теми розкрили для учнів 5-11 класів головний спеціаліст Сколівського бюро правової допомоги Іванна Ждек спільно із соціальними партнерами.
30 Жовтня, 2018 р., 15:50
Чи може колишнє подружжя самостійно розділити майно? Звичайно, може. Для цього слід укласти відповідний договір, який треба нотаріально посвідчити. Більше того, практика свідчить: досягнення домовленості між дружиною і чоловіком щодо користування майном є найкращим варіантом, який економить час та зберігає нерви колишніх членів подружжя.
30 Жовтня, 2018 р., 14:54
Сьогодні, 30  жовтня,  відбулись урочисті  збори  членів УТОС Сколівського району з нагоди Міжнародного дня білої тростини.   З вітальними словами до присутніх звернувся голова райдержадміністрації  Богдан Янко, подякувавши членам УТОС за активну громадянську позицію. Працівники Сколівської  центральної районної бібліотеки провели  для   присутніх історичну годину пам'яті,  присвячену до 100-річчя створення  Західноукраїнської народної республіки. Відтак викладачі  Сколівської школи мистецтв  подарували членам УТОС  пісенно-музичні  композиції.
30 Жовтня, 2018 р., 14:11
У неділю, 28 жовтня,   колективи художньої  самодіяльності  Сколівщини  з мистецькою програмою відвідали  Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський військовий полігон). Творчі   виступи для військовослужбовців  представили:  вокальний ансамбль «Елегія» Козівської дитячої музичної школи  (керівник Надія Багрінець), гурт "Беркут"  й  солістка Юлія Федькович народного дому  с.Тухля та солістка Василина Питлак, завідувач народного дому  с.Коростів. Зі словами вітань та  подяки за мужність, патріотизм  й відвагу  до військових  звернувся заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький.
30 Жовтня, 2018 р., 12:04
Вкотре інформуємо про те, що 5 вересня Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження „Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення” (№649-р 05.09.18), яким передбачено проведення Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України, іншими центральними органами виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками. Розпорядженням передбачено посилення координації органів державної влади в питаннях проведення роз’яснювальної роботи, здійснення заходів щодо виявлення фактів застосування незадекларованої праці, а також перегляд актів органів виконавчої влади та внесення змін до них з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин.
30 Жовтня, 2018 р., 11:25
Актуальні питання захисту прав дітей обговорено сьогодні, 30 жовтня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів  голова райдержадміністрації Богдан Янко. Зокрема, комісією дано дозвіл на дарування земельної ділянки  малолітній внучці, а також  розглянуто та затверджено індивідуальні  плани соціального захисту  5 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, 2 дітей-сиріт та  2 дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей.
29 Жовтня, 2018 р., 16:19
Саме під таким гаслом 26 жовтня пройшов широкомасштабний захід у Сколівській районній філії ЛОЦЗ за участі голови Сколівської райдержадміністрації Богдана Янка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького, а також представників громадських організацій та роботодавців. Метою соціального діалогу було створення платформи для комунікації і співпраці між громадськими організаціями, представниками бізнесу та влади. Основним завданням заходу було висвітлення та обговорення різних тем, а саме: комунікація реформ, соціально-відповідальний бізнес, роль бізнесу, влади та громадян у суспільстві, рушійна сила підприємництва, інструменти роботи з малими громадами, мікрокредитування малого бізнесу із районного бюджету, соціально патріотичне виховання молоді та багато інших.
29 Жовтня, 2018 р., 15:01
В п’ятницю, 26 жовтня, в рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю, відбулась зустріч голови райдержадміністрації Богдана Янка  з жителями  с.Труханів та с.Побук  з метою обговорення актуальних та проблемних питань населених пунктів. Під час  зустрічі  наголошено на питаннях щодо вивезення твердих побутових відходів, призову на строкову військову службу,  укладення угод із сімейними лікарями,  легалізацію заробітної  та зайнятості населення,  електропостачання,  ремонту доріг, пасажирських перевезень, ремонту закладів соціальної сфери,  національно-патріотичного виховання шкільної молоді.
29 Жовтня, 2018 р., 11:48
Програма районних заходів  з нагоди 100- річчя створення ЗУНР  31 жовтня 2018 року: 14.00 год. - народне віче на майдані Незалежності м.Сколе та покладання квітів до пам’ятників Степану Бандері;   14.15 год.  - урочистий марш-хода вулицями міста (майдан Незалежності – вул. І.Франка – вул. Шевченка);  14.30 год. - відкриття та освячення  пам’ятної дошки, присвяченої 100-річчю ЗУНР в м. Сколе, вул.Шевченка, 7;  14.45 год. -  продовження урочистого маршу-ходи вулицями міста (вул. Шевченка – вул. Д.Галицького (РНД «Бескид») та  покладання квітів до пам’ятників  Тарасові  Шевченку та Борцям за волю України;  15.00 год. - святковий  патріотичний концерт  в РНД «Бескид».
29 Жовтня, 2018 р., 11:48
Сьогодні, 29  жовтня, голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступники голови райдержадміністрації Роман Чудійович та Володимир Крушельницький,  керівник апарату  райдержадміністрації Іван Ватагович та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в обласній Zoom-конференції, яку провів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Під час наради обговорено наступні питання: про проведення заходів спільно з Головним управлінням ДФС у Львівській області, Головним управління Пенсійного фонду України у Львівській області та Головним управлінням Держпраці у Львівській області, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення; про стан готовності автодорожньої техніки до роботи в зимовий період; про стан виконання державної програми придбання сортового насіння; про створення органами місцевого самоврядування адміністративних комісій та організацію їх роботи в частині недопущення спалювання сухої рослинності.  За  результатами наради  Богдан Янко  дав  відповідні доручення керівникам районних служб, начальниками структурних підрозділів  райдержадміністрації  та її  апарату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора