Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Листопада, 2018 р., 11:49
 09  листопада  о 12.00 год. відкриття  ХІХ  Міжнародного конкурсу  з української мови  імені Петра Яцика в смт.Верхнє Синьовидне, о 14.00 год. - святковий концерт  «Дай нам мудрості й сили, мово рідна» в РНД «Бескид» м.Сколе.
05 Листопада, 2018 р., 17:31
Інформація про земельні торги (аукціони) щодо продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту), що відбудуться у листопаді 2018 року.  Додаткову інформацію про земельні торги можна отримати за посиланням (http://torgy.land.gov.ua/auction) та за контактним телефоном: (032) 235-13-21.
05 Листопада, 2018 р., 11:45
З 11 по 19 квітня 2019 року заплановано міжнародну культурно-просвітницьку поїздку «Європейська співдружність» до Польщі, Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Люксембургу. Взяти участь у зазначеній поїздці запрошуються представники районних, міських, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, співробітники медичних, культурно-освітніх, соціальних закладів, співробітники, учні, студенти навчальних закладів, громадських організацій тощо. Витрати на проживання, харчування та проїзд передбачаються за рахунок учасників поїздки. Учасникам поїздки необхідно мати біометричний паспорт для виїзду за кордон або оформлену шенгенську візу.
05 Листопада, 2018 р., 11:28
У неділю, 04 листопада,  на стадіоні «Юність» м.Сколе відбувся фінал Кубка Сколівського району з  футболу «Золота осінь – 2018» серед юнаків та дорослих.  У фіналі зустрілися юнацькі команди «Беркут» с.Тухля та СК «Славське». Перемогу здобули юні  футболісти з смт.Славське. Серед дорослих перемогу  вибороли футболісти команди  ТФ СК «Карпати» смт.Верхнє Синьовидне,  які перемогли  команду «Сокіл»  з с.Козьови.
05 Листопада, 2018 р., 10:26
В рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю населених пунктів району, з метою обговорення актуальних та проблемних питань населених  пунктів, 02 листопада голова райдержадміністрації  Богдан Янко відвідав Тухлянську та Гребенівську сільські  ради. 
04 Листопада, 2018 р., 12:20
У суботу, 03 листопада,  у районному народному домі  "Бескид" м. Сколе  стартував проект «РемінісценціїUA. ІСТОРІЯ ПРАВДИ».  Серед почесних  гостей  голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій  облдержадміністрації Мирослава Туркало, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації  Любомира Мандзій. Участь в заході взяли голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко, заступники  голови райдержадміністрації, духовенство, керівники та представники державних установ, організацій, працівники  закладів культури району, освітяни, громадськість Сколівщини.
02 Листопада, 2018 р., 17:49
У суботу, 03 листопада,  о 15.00 год. у районному народному домі  "Бескид" м. Сколе  відбудеться  проект «РемінісценціїUA. ІСТОРІЯ ПРАВДИ».  Вхід вільний. Проект відбувається впродовж жовтня-листопада та побуває в різних містах Львівської області. Мистецьку програму презентують українські артисти Ірина Доля, Софія Федина, Назарій Савко,  а також балет “Життя”. Це мультимедійне дійство, яке розкриває маловідомі сторінки історії  України. Мета  проекту - реабілітувати велич та славу української культури, яка є потужним джерелом натхнення для розбудови сучасної оновленої України. Проект розкриває сторінки Сандармоху, Розстріляного Відродження, Голодомору, Майдану тощо.
02 Листопада, 2018 р., 17:30
В рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю населених пунктів району, з метою обговорення актуальних та проблемних питань населених пунктів, голова райдержадміністрації  Богдан Янко відвідав Плав’янську сільську раду. Під час зустрічей  очільник району акцентував увагу на пошуку шляхів наповнення місцевих бюджетів,  легалізації заробітної плати та робочої сили, питаннях ремонту доріг, електропостачання, пасажирських перевезень, призовної  кампанії  юнаків до  лав Збройних сил України, важливості національно-патріотичного виховання молоді,  необхідності формування та впровадження  засад громадянського суспільства, важливу  роль кожної  місцевої громади, тощо.   Мешканці Плав’я наголосили на проблемних питаннях, пов’язаних з необхідністю ремонту дороги та будівництва підпірних стінок у двох місцях зсуву,  відновлення автобусного  маршруту Львів-Плав'я-Львів,  вивезення  твердих побутових відходів,  питання  незаконного будівництва.
02 Листопада, 2018 р., 15:47
Сьогодні, 2 листопада, в актовому залі  райдержадміністрації відбулось урочисте засідання з нагоди Дня працівника соціальної сфери.  З професійним святом  працівників соціальної сфери  району   привітав  голова райдержадміністрації Богдан Янко, висловивши слова вдячності всім, на кого покладена відповідальна робота із соціального захисту  та  соціальної підтримки населення Сколівщини.
02 Листопада, 2018 р., 11:51
Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком українців (ст. 65 Конституції та ч. 1 ст. 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»). Військовий обов’язок встановлюється з метою підготовки громадян України до захисту своєї держави, забезпечення особовим складом ЗСУ, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, а також правоохоронних органів спеціального призначення та Державної спеціальної служби транспорту, посади в яких комплектуються військовослужбовцями. Складовою частиною військового обов’язку є строкова служба в армії. Хто підлягає призову до армії в 2018 році?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора