Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Листопада, 2018 р., 14:43
З метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу — Голодомору 1932–1933 років в Україні, вчиненого тоталітарним репресивним сталінським режимом, а також голодоморів 1921–1922, 1946–1947 років в Україні та у зв’язку з  Днем  пам’яті жертв голодоморів: просимо священиків, голів місцевих рад, директорів  шкіл, завідувачів  народних домів, представників громадських організацій та мешканців міста, селищ та сіл  провести  в населених пунктах району 24 листопада 2018 року заходи по вшануванню пам’яті жертв голодоморів, зокрема:
23 Листопада, 2018 р., 11:22
У Львівській області є значна кількість вільних незатребуваних водоймищ, на яких можна розвинути прибуткове рибне господарство або рекреаційну діяльність.  З метою ефективного та раціонального використання водних об’єктів, стимулювання розвитку аквабізнесу,  збільшення надходжень до місцевих бюджетів Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації запрошує усіх зацікавлених осіб до активної участі у земельних торгах у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок державної власності разом із водними об’єктами: для рибогосподарських потреб; для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей.
23 Листопада, 2018 р., 09:59
29 листопада 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2018 році». Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення: м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області. Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. З метою визначення кількості учасників семінару, попередню реєстрацію можна здійснювати на суб-сайті ГУ ДФС у Львівській області (lv.sfs.gov.ua) в розділі анонси.
22 Листопада, 2018 р., 14:27
В суботу, 24 листопада 2018 року,  о 15.00 год.  в РНД "Бескид" м.Сколе розпочнуться заходи по вшануванню  пам'яті жертв  голодоморів в Україні. Пам’ятна програма  включатиме  літературно-поетичну композицію «Дзвони пам’яті», хвилину мовчання,  традиційну ходу до пам’ятника Тарасові Шевченку,  поминальну панахиду  та акцію «Засвіти свічку» на площі Тараса Шевченка.
22 Листопада, 2018 р., 10:53
Проект «Ветерани: від діалогу до працевлаштування» триватиме у Львові впродовж трьох днів: 27, 28, 29 листопада. Зокрема, 27 та 28 листопада лекції, тренінги та інші заходи триватимуть з 10.00 до 18.00 год, а 29 листопада — з 10.00 до 14.00 год.
21 Листопада, 2018 р., 14:53
Що таке субсидія?  Житлова субсидія надається: на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, за абонентське обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами, житлово-комунальних послуг, а також витрат на управління багатоквартирним будинком, в якому створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельний (житловий) кооператив; на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива один раз на рік.
21 Листопада, 2018 р., 14:48
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО інформує про оголошення конкурсу інвестиційних проектів з 20 листопада 2018 року.  Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА.
21 Листопада, 2018 р., 12:18
Розпочались урочистості  з нагоди Дня Гідності та Свободи  пам’ятним віче   та патріотичною літературно-пісенною  композицією на майдані Незалежності  м.Сколе. «Гідність – це поняття моральної свідомості, а також категорія моральної етики, яка  означає особливе моральне ставлення людини до самої себе.  Бути патріотом значить не відокремлювати свою особисту гідність від гідності за свою державу. Це значить поважати і любити  не тільки те, що є в тобі, але й все те, що навколо тебе. Твоя країна. Твоя колиска. Твоя відповідальність. І для нас є святим обов’язком гідно  шанувати Героїв, котрі відділи свої життя у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави. Доля України в руках народу, в доблесті героїв, у діяннях патріотів, в нашій єдності…», - зазначила  в урочистому виступі вчитель історії Сколівського  ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 Галина Канінець.
20 Листопада, 2018 р., 15:43
Сьогодні, 20 листопада, голова райдержадміністрації Богдан Янко провів  робочу нараду з посадовими особами місцевого самоврядування Сколівського району за участі заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників територіальних органів виконавчої влади. Так, під час наради  прозвітовано про стан  виконання бюджету  Сколівського району за 10 місяців 2018 року;  акцентовано увагу на  проведенні призовної кампанії громадян   на строкову військову службу до лав Збройних сил України. Наголошено  на перевагах запровадження системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейство» розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів з місцевих бюджетів району, а також необхідності проведення паспортизації об’єктів культурної спадщини у Сколівському районі. Окрім цього, звернено увагу на  проведенні в населених пунктах району   заходів приурочених до Дня Гідності  та Свободи   та  вшанування  пам’яті  жертв голодоморів в Україні.
20 Листопада, 2018 р., 14:33
З метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу — Голодомору 1932–1933 років в Україні, вчиненого тоталітарним репресивним сталінським режимом, а також голодоморів 1921–1922, 1946–1947 років в Україні та у зв’язку з  Днем  пам’яті жертв голодоморів: просимо священиків, голів місцевих рад, директорів  шкіл, завідувачів  народних домів, представників громадських організацій та мешканців міста, селищ та сіл  провести  в населених пунктах району 24 листопада 2018 року заходи по вшануванню пам’яті жертв голодоморів, зокрема:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора