Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Листопада, 2018 р., 11:11
Рада національної безпеки і оборони України під головуванням Президента Петра Порошенка схвалила рішення запропонувати Президенту України запровадити воєнний стан строком на 60 діб. РНБО визначила за необхідне ввести в Україні особливий правовий режим для створення умов з відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загроз для незалежності та територіальної цілісності України.
26 Листопада, 2018 р., 11:09
«Ми з вами напередодні історичних змін в українському духовному просторі. Здійснюється мрія, якій не 27 і не 332, а тисяча років. Мрія про автокефальну помісну православну соборну українську церкву. Про зміцнення і новий розквіт Київської духовної традиції, започаткованої Хрещенням Київської Русі-України рівноапостольним князем Володимиром Великим», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на ХІ Світовому конгресі українців.
26 Листопада, 2018 р., 11:08
Завдяки перемозі Революції Гідності Україна зробила вирішальний крок до свого майбутнього. Українці зробили свідомий цивілізаційний вибір і воля всього українського народу – європейська і євроатлантична інтеграція нашої держави. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на ХІ Світовому конгресі українців.
26 Листопада, 2018 р., 11:07
Президент Петро Порошенко високо оцінив зусилля Світового конгресу українців із донесення до міжнародної спільноти правдивої інформації про агресивні дії Росії проти України – окупацію частини Донецької та Луганської областей, анексію Кримського півострова
26 Листопада, 2018 р., 11:05
«Або служиш своєму народові,  або можеш перетворитись у злочинця». Під  час  осінньої призовної кампанії  2018 року за  ухилення  від  строкової військової  служби   у Сколівському районі   вже відкрито 79 виконавчих проваджень. УВАГА! Після третього  адміністративного протоколу порушується кримінальна  справа. За злісне ухилення від військово-строкової служби відкрито 1 кримінальне провадження за статтею 335  Кримінального кодексу України. Бережіть свою честь!
26 Листопада, 2018 р., 11:05
Президент Петро Порошенко взяв участь у ХІ Світовому конгресі українців, який відбувається в Києві. Глава держави привітав українців з різних країн світу – учасників конгресу.
24 Листопада, 2018 р., 17:06
Учні та вчителі Плав’я-Вадрусівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» торкнулися спраглими вустами замуленої криниці історії. Кожен із нас здригнувся від спогадів землі української, від зойків закопаних напівживих людей.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять невинно убієнних жертв голодоморів в Україні. Під час заходу-реквієму учні з тривогою розповідали про страшні часи лихоліть. Старшокласники запалили свічки пам’яті жертвам сталінського голодомору, а вихованці початкових класів прикріпили незабудки на карту України. Хай подібне не повториться ніколи… І нехай світло свічки буде даниною тим, хто пішов від нас під час голодоморів…
24 Листопада, 2018 р., 16:47
Сьогодні, 24 листопада, в м. Сколе відбулись пам’ятні  заходи, приурочені вшануванню жертв  голодоморів  в Україні. Розпочались  заходи  зворушливо-душевною пам’ятною програмою в Районному народному домі  "Бескид", яку представили учасники художньої самодіяльності районного народного дому.
23 Листопада, 2018 р., 16:28
Завтра, 24 листопада 2018 року,  о 15.00 год.  в РНД "Бескид" м.Сколе розпочнуться заходи по вшануванню  пам'яті жертв  голодоморів в Україні. Пам’ятна програма  включатиме  літературно-поетичну композицію «Дзвони пам’яті», хвилину мовчання,  традиційну ходу до пам’ятника Тарасові Шевченку,  поминальну панахиду  та акцію «Засвіти свічку» на площі Тараса Шевченка.
23 Листопада, 2018 р., 15:17
Президент Петро Порошенко під час зустрічі зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету зауважив, що вчора Верховна Рада підтримала президентську пропозицію про створення фонду на підтримку освітянських і наукових ініціатив, які отримають додаткове державне фінансування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора