Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

20 Листопада, 2018 р., 12:34
Сколівський районний відділ ДВС ГТУЮ у Львівській області повідомляє, що 22 листопада 2018 року виїзний прийом громадян  проводитимуть начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Грень Т.Я. та директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області - Микитин І.Й. Прийом буде проводитися за адресою: м.Сколе, вул.Чайківського, 6 в приміщенні Сколівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Л/о. Запис на прийом проводиться за телефоном (03251) 21848.
20 Листопада, 2018 р., 10:53
У середу, 21 листопада  2018 року,   в м.Сколе відбудуться  заходи  з нагоди Дня Гідності  та Свободи. Розпочнуться урочисті  о 09.30 год.  проведенням  віче на  майдані Незалежності  м.Сколе, відтак  учасники  заходу пройдуть  пам’ятною ходою  до могили Героя України, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича, де відбудеться  покладання квітів та  поминальна панахида.
19 Листопада, 2018 р., 16:39
Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади категорії “категорії «Б» - заступника начальника управління-начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та туризму управління економічної політики райдержадміністрації. Вимоги: вища освіта економічного  спрямування, ступеня магістр (спеціаліст); досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року, вільне володіння державною мовою
19 Листопада, 2018 р., 12:06
Для населення Уряд розробив низку програм з енергозбереження, які допоможуть платити менше за житлово-комунальні послуги.  Зокрема, для населення та ОСББ діє розроблена Держенергоефективності та запроваджена Урядова програма «теплих кредитів». Програмою передбачено відшкодування з Держбюджету у таких розмірах:
19 Листопада, 2018 р., 11:03
27 листопада 2018 року, за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36 (Київська міська державна адміністрація) Українська асоціація підприємств легкої промисловості організовує захід «Всеукраїнський з’їзд легкої промисловості» під час якого буде представлено інноваційний потенціал галузі для бізнесменів, споживачів, інвесторів, державних замовників та прийнято консолідовану позицію з вирішення галузевих проблем.
16 Листопада, 2018 р., 15:12
Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації проводить активну інформаційну кампанію щодо запобігання випалюванню сухої рослинності. З метою привернення уваги мешканців до цієї проблематики та формування стійкої думки про шкоду, яку завдають такі дії людині і довкіллю вздовж доріг Львівської області департамент забезпечи встановлення білбордів «Не підпалюй! Не вбивай життя! Усвідомлюй свою відповідальність!».
16 Листопада, 2018 р., 10:52
Яку діяльність може проводити фізична особа –  платник І групи єдиного податку. Згідно з пп. 291.4 ПКУ до І групи платників єдиного податку відносяться фізичні особи – підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 300000 гривень. Згідно з п. 1.8 Інструкції № 209 торгове місце – площа, відведена для розміщення необхідного для торгівлі інвентарю (вагів, лотків тощо) та здійснення продажу продукції з прилавків (столів), транспортних засобів, причепів, візків (у тому числі ручних), у контейнерах, кіосках, палатках тощо. До торгових місць на ринках не належать магазини та об’єкти ресторанного господарства.
16 Листопада, 2018 р., 10:41
В рамках проекту «Я маю право!», Сколівська ДПІ Стрийського управління  ГУ ДФС у Львівській області, нагадує, що кожен суб’єкт господарювання має право, отримати від контролюючого органу необхідну для себе інформацію за допомогою електронних сервісів.  Платники можуть скористатися  електронним сервісом «ЗІР» - який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку. 
15 Листопада, 2018 р., 17:05
У середу, 14  листопада, голова райдержадміністрації Богдан Янко  відвідав  Нижньорожанківський та Либохорівський  старостинські округи Славської  селищної ради, де відбулись зустрічі з громадськістю  щодо перспектив розвитку  населених пунктів  об’єднаної територіальної громади. Під час зустрічі  акцентовано  увагу на  проведенні заходів щодо легалізації робочих місць та заробітної плати,  на активізацію проведення призовної кампанії до лав Збройних сил України, посилення національно-патріотичного виховання учнівської молоді,  забезпечення  співпраці  між інститутами громадянського суспільства та місцевими органами влади,  розгляд звернень громадян,  виплати державних соціальних допомог  та субсидій,  проведення ремонту доріг,  стан реалізації мікропроектів, забезпечення безперебійного електропостачання та заміна опор ліній електропередач, надання адміністративних послуг тощо. Відтак голова райдержадміністрації  ознайомився з роботою закладів соціальної інфраструктури  с.Верхня Рожанка та с.Либохора.
15 Листопада, 2018 р., 15:06
З 1 грудня 2018 року у відповідності до норм Закону України  „Про Державний бюджет України на 2018 рік” змінюються прожиткові мінімуми для різних категорій осіб. Так прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, з 1 грудня збільшиться і становитиме 1497 гривень. У зв'язку з цим будуть перераховані пенсійні виплати та надбавки і підвищення до пенсії, розмір яких залежить від прожиткового мінімуму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора