Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

30 Грудня, 2020 р., 10:18
Наближається період Новорічно-Різдвяних свят. Зазвичай у цей час люди збираються компаніями чи сім’ями, щоб разом зустріти Новий Рік та Різдво. Проте, цьогоріч звичний спосіб життя змінила пандемія коронавірусу. Як убезпечити себе та близьких у рекомендаціях керівника Львівського обласного лабораторного центру Наталії Іванченко.
29 Грудня, 2020 р., 15:13
На засіданні Уряду схвалено постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 05 червня 2019 р. № 483», якою, зокрема, було подовжено строк дії Положення про покладення спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії (ПСО).
29 Грудня, 2020 р., 11:01
На сьогодні у багатьох новостворених територіальних громадах виникають питання, що стосуються здійснення повноважень у сфері житлово-комунальних послуг. Як пояснили у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, повноваження органів місцевого самоврядування у цій сфері передбачено законодавством.
28 Грудня, 2020 р., 16:49
В Національному природному парку «Сколівські Бескиди» закінчено впорядкування мережі туристичних шляхів активного відпочинку. Мережа складається з 19-ти пішохідних туристичних шляхів та двох екологічних стежок загальною протяжністю 146 км. Потреба у проведені таких заходів була викликана зростаючим попитом населення на відвідування гірських територій. Оздоровчий, туристично - пізнавальний відпочинок на природі, мандрівки в горах, вивчення історії краю – основні пріоритети активного екологічного туризму в Національному парку.
28 Грудня, 2020 р., 14:31
Успішне проходження сертифікації має бути зараховано як проходження атестації педагогічним працівником. Про це йдеться у відповідному листі-роз’ясненні МОН. Згідно з Законом «Про повну загальну середню освіту», успішне проходження сертифікації зараховується як проходження атестації педагогічним працівником, а також є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікаційної категорії та/або педагогічного звання.
28 Грудня, 2020 р., 14:29
Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Через епідеміологічні загрози у 2021 році кожен учасник / кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня 2021 року.
28 Грудня, 2020 р., 13:24
Управління соціального захисту населення Сколівської районної державної адміністрації повідомляє про можливість одержання комплексу державних послуг для батьків новонароджених через сервіс нового покоління "єМалятко". Скориставшись новітнім сервісом, громадяни можуть оформити у спрощеному порядку допомогу при народженні дитини, допомогу багатодітним сім'ям, а також ряд інших послуг. Замовити послугу можна: * у пологових будинках; * в центрах надання адміністративних послуг; * в органах державної реєстрації актів цивільного стану; * на офіційному веб-сайті "Дія", перейшовши за посиланням: www.diia.gov.ua
24 Грудня, 2020 р., 15:33
У Львівській області на отримання матеріальної допомоги, відповідно до постанови Кабміну від 09.12.2020 № 1233 «Деякі питання надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», мають право 44,7 тис осіб, з них 22,4 тис – фізичні особи-підприємці. Це дані реєстру застрахованих осіб Держреєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.
24 Грудня, 2020 р., 15:08
Одним з основних завдань об’єднаних територіальних громад є забезпечення  реалізації екологічної політики України та екологічних прав громадян. Департамент екології та природних ресурсів надає рекомендації новоутвореним органам місцевого управління щодо впровадження дієвих механізмів екологічної політики та системи екологічного планування, а також проектного менеджменту у сфері екології, що стане основою для прийняття вчасних, дієвих та якісних рішень в питанні охорони довкілля.
24 Грудня, 2020 р., 15:02
Актуальні питання захисту прав дитини  обговорено сьогодні, 24 грудня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації  Роман Знак. Комісією  дано дозвіл на  дарування 1/2 житлового будинку та 1/2 земельної ділянки малолітній дочці,  а також  дано дозвіл на дарування по 1/3 частки квартири дочці, оскільки там проживає малолітня дитина. Окрім цього заслухано звіти щодо здійснення нагляду за усиновленими дітьми та затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, які  перебувають на обліку служби у справах дітей, а саме: 14 дітей, позбавлених батьківського піклування;  13 дітей-сиріт та 5 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора