Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

29 Січня, 2021 р., 09:26
29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Бій під Крутами - це локальна битва, що мала велике геополітичне значення. Успішна оборонна операція українських добровольців змогла стримати на декілька днів наступ переважаючих сил ворога. Це дало змогу представникам Української Народної Республіки підписати Брестський мирний договір із країнами Четверного Союзу, що означав визнання самостійної УНР суб’єктом міжнародних відносин. Події Української революції засвідчили: державність без армії неможлива, а сміливість та жертовність крутянців зробила їх прикладом для майбутніх поколінь захисників України.   Нагадаємо, що 29 січня о 12:00 відкривається виставка «Українська революція 1917-1921: регіональний вимір» : https://cutt.ly/WkquRir Історична довідка та інші тематичні матеріали присвячені бою під Крутами: https://cutt.ly/RkquIgN   Український інститут національної пам'яті  
28 Січня, 2021 р., 11:13
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує, що під час реєстрації кожному ПРРО фіскальним сервером ДПС (далі – фіскальний сервер) автоматично формується та присвоюється фіскальний номер. Фіскальний номер ПРРО становить унікальний числовий порядковий номер реєстраційного запису в Реєстрі ПРРО, відповідно до алгоритму його формування.
27 Січня, 2021 р., 17:29
27 січня Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування розглянув Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост №4535 та рекомендував Парламенту прийняти його за основу.
27 Січня, 2021 р., 17:14
Турецька компанія “Атлас Глобал Енерджі” втілює у Сколівському районі проект з будівництва вітрової електростанції загальною потужністю 60МВт.  Ввести в експлуатацію ВЕС планують у серпні 2022 року.  У будівництво об' єкту та допоміжної інфраструктури планують інвестувати орієнтовно 72 млн євро. 
27 Січня, 2021 р., 12:35
Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає рибалок та дітей про те, що вихід на тонку кригу водойм може бути дуже небезпечним. Визначити реальну товщину льоду можна лише пробуривши лунку:
27 Січня, 2021 р., 09:33
Страшне і нелюдське явище, яке відбувалося в період 1933-1945-х років і що отримало назву — Голокост, що призвело до умисного винищення практично однієї третини євреїв, а також незліченної кількості представників інших нацменшин, породжене ненавистю і фанатизмом, затятим расизмом і принизливими забобонами, які панували тоді в фашистської Німеччини.
26 Січня, 2021 р., 14:25
Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 розпочнеться 1 лютого і триватиме до 5 березня. Такий термін встановлює календарний план підготовки та проведення ЗНО 2021 року, затверджений наказом МОН від 30.09.2020 №1210. До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком:
26 Січня, 2021 р., 10:51
Упродовж 2020 року діяльність відділення Національної служби посередництва і примирення в Львівській області (відділення НСПП) відповідно до Законів України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", "Про соціальний діалог в Україні" була спрямована на здійснення сприяння у вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів), поліпшення стану соціально-трудових відносин (СТВ) у трудових колективах підприємств, установ, організацій області, прогнозування та запобігання виникнення колективних трудових спорів (конфліктів), сприяння забезпеченню здійснення соціального діалогу, проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності профспілок та організацій роботодавців.
25 Січня, 2021 р., 14:50
Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн із значним поширенням COVID-19. Так, до «червоної» зони потрапили 68 країн. Серед них: Чеська Республіка, Велика Британія, США, Чорногорія, Грузія, Італія, Німеччина, Польща та інші. До країн «зеленої» зон – 126 країн. Тут Туреччина, Болгарія, Мальдіви, Греція, Єгипет та інші. Прибуття з країни «зеленої» зони: самоізоляція чи обсервація не вимагається.
25 Січня, 2021 р., 11:44
Із запровадженням ринку газу українці мають змогу змінювати постачальника, обираючи того, який пропонує паливо дешевше або пропонує більш якісні послуги. Як знайти нового постачальника газу 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора