Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Грудня, 2020 р., 12:41
Управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації продовжує щотижневу рубрику #Зимовий_відпочинок. Відтак, пропонує цього тижня спланувати вихідні, відвідавши віпочинкові комплекси з чанами. “Чан став справжньою цікавинкою для туристів, послуга подеколи стає навіть популярнішою за традиційні лазні й сауни, - зауважила Наталя Табака, начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА. - Ймовірно тому, що багато хто з таким теплим відпочинком у холодну пору року ще не знайомий“.
10 Грудня, 2020 р., 11:24
В Україні запровадять локдаун. Посилені карантинні обмеження триватимуть з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня. Відповідну постанову Кабмін затвердив під час позачергового засідання 9 грудня.   Також уряд вирішив подовжити чинні обмеження «помаранчевої» зони, які діють щодня, та режим надзвичайної ситуації до 28 лютого 2021 року. «З 8 по 24 січня наступного року в Україні будуть запроваджені посилені карантинні обмеження, назвемо їх «зимові канікули заради безпеки». Вони робляться для того, щоб не допустити розгортання нової потужної хвилі захворюваності, яка може наступити зокрема і після новорічних свят. Посилені карантинні обмеження будуть запроваджуватися для того, щоб розірвати ланцюг захворюваності, який може сформуватися протягом свят», - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
10 Грудня, 2020 р., 11:15
Будівельна готовність моста через річку Стрий у селі Крушельниця - понад 70%. Його протяжність з підходами – 852 метри і він один з найдовших у Західній Україні. Попередній міст зруйнували повені у 2008 році. Відтоді він перебував в аварійному стані, створював загрозу життю людей. Його будівництво розпочали минулого року. Як розповів заступник голови Львівської ОДА Юріий Бучко, роботи планували завершити до кінця грудня, але через певні технічні моменти,а саме тривале виготовлення балок, здати міст в експлуатацію планують у квітні-травні наступного року.
10 Грудня, 2020 р., 09:00
За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України на території області 10 грудня на дорогах ожеледиця. Водіїв просять бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем – при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях. Варто звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.
09 Грудня, 2020 р., 11:51
На початку березня цього року в Україні лабораторно підтвердили перший випадок інфікування коронавірусом Covid-19. А вже 20 березня такий випадок зафіксували у Львові. Про те, як змінилось розуміння захворювання та способів захисту від ковіду у тезах  керівника Львівського обласного лабораторного центру Наталії Іванченко.
09 Грудня, 2020 р., 09:52
Адаптивний карантин в умовах стрімкого поширення COVID-19 поки є «найбільш дієвим механізмом», тож Держпраці наголошує роботодавцям на необхідності вжити ефективних заходів профілактики коронавірусу на підприємствах. Температурний скринінг працівників: Проведення термоскринінгу на підприємстві — обов’язкова процедура профілактичних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19.
08 Грудня, 2020 р., 15:49
Уряд відновив виплату допомоги на дітей до 10 років фізичним особам-підприємцям. Так, особи, які отримували виплату допомоги у травні-серпні 2020 року, таку допомогу будуть отримувати і надалі. Нову заяву та документи подавати повторно не потрібно. ФОПам, які вперше хочуть отримати таку допомогу необхідно звернутись до управлінь соціального захисту населення, за місцем проживання до 15 грудня 2020 року, з пакетом необхідних документів у паперовій формі:
08 Грудня, 2020 р., 15:36
Родина — одна з найбільших цінностей, створених людством. На сучасному етапі розвитку держави важливою є проблема збереження здоров’я нації та зміцнення соціального інституту родини. Національний проект «Родинна слава», покликаний привернути увагу до зміцнення інституту сім’ї в нашому суспільстві, основного елементу, який є оберегом людських цінностей, культури, історичним спадкоємцем поколінь, чинником стабільності і розвитку та обов’язковою складовою економічного розвитку держави. В рамках проекту готується відзначення та вшанування українських сімей, які є прикладом для наслідування національним визнанням «Родина року», почесними грамотами, а також висвітлення особистих родинних успіхів, які показують приклад міцної сім’ї, духовного і морального розвитку молодого покоління, гармонію сімейного благополуччя на сторінках Книги пошани.
08 Грудня, 2020 р., 13:13
Цього року Державне агентство лісових ресурсів України зініціювало проведення загальнодержавної акції “Нагодуй птахів взимку”. 08 грудня 2020 рокубуло проведено організоване розвішування годівничок на територіях лісгоспу, дитсадків, шкіл, в парках, скверах. До виготовлення і розвішування годівничок лісівники Сколівського лісгоспу залучили членів учнівських лісництв, шкільні дитячі колективи,вчителі та батьки. Попередньо ними проведено роз’яснення правил підгодівлі птахів, попереджено чим не можна їх годувати. Всього в акції взяло участь 35 учнів шкільних лісництв Сколівської академічної гімназії, Труханівської ЗОШ І-ІІІ ст., ними було розвішено 35 шт. годівничок в скверах, парках та на територіях садиб лісництв, лісгоспу, шкіл, дитячих садків.
08 Грудня, 2020 р., 10:46
В урочищі «Велика річка» Крушельницького лісництва проводять ремонт дороги природоохоронного і рекреаційного призначення до облаштованого рекреаційного пункту «Водоспад Гуркало». Про це повідомили на Фейсбук – сторінці  Національного природного парку "Сколівські Бескиди". “Водоспад «Гуркало» відомий на Львівщині туристичний об’єкт, улюблене місце відпочинку відвідувачів парку, але під’їзна дорога до нього на даний час в незадовільному стані, проїхати легковим автомобілем складно. Ремонт цієї дороги значно покращить умови відпочинку туристів. Крім того покращиться доступ до лісових насаджень та їх протипожежний захист”, - зазначили у повідомленні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора