Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

12 Січня, 2021 р., 10:15
Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року стартувала 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Тестування з усіх предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня 2021 року.
11 Січня, 2021 р., 11:36
З 8 січня на всій території України почав діяти «карантин зимових канікул». Він передбачає обмеження діяльності низки суб’єктів господарювання з метою запобігання поширенню COVID-19. Зокрема, забороняється діяльність побутових магазинів. Водночас інші магазини можуть торгувати виключно товарами, що належать до продуктів харчування, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, засобами гігієни, засобами зв’язку, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, побутовою хімією та друкованою пресою на торговельних площах, не менше як 60 відсотків яких призначено для торгівлі такими товарами, а також пальним. Продаж інших груп товарів дозволяється лише із здійсненням адресної доставки замовлень.
11 Січня, 2021 р., 10:15
Управління соціального захисту населення Сколівської районної державної адміністрації повідомляє про можливість одержання комплексу державних послуг для батьків новонароджених через сервіс нового покоління "єМалятко". Скориставшись новітнім сервісом, громадяни можуть оформити у спрощеному порядку допомогу при народженні дитини, допомогу багатодітним сім'ям, а також ряд інших послуг. Замовити послугу можна: * у пологових будинках; * в центрах надання адміністративних послуг; * в органах державної реєстрації актів цивільного стану; * на офіційному веб-сайті "Дія", перейшовши за посиланням: www.diia.gov.ua
08 Січня, 2021 р., 09:00
В Україні запроваджено  локдаун. Посилені карантинні обмеження триватимуть з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня.  З 8 по 24 січня в Україні будуть запроваджено посилені карантинні обмеження, назвемо їх «зимові канікули заради безпеки». Це робиться для того, щоб не допустити розгортання нової потужної хвилі захворюваності, яка може наступити після новорічних свят», - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
06 Січня, 2021 р., 09:04
Після успішного тестування модуля е-журналів та е-щоденників МОН розпочало активне поширення сервісу серед шкіл, що ще не мають їх у користуванні, на безкоштовній основі. Модуль E-Journal є частиною модернізованої державної системи АІКОМ (управління здійснює державна установа «Інститут освітньої аналітики») зі збору, зберігання та управління даними та створений у межах реалізації стратегії цифрової трансформації у сфері освіти.
06 Січня, 2021 р., 08:57
Для розбудови Малого Карпатського кола департамент дорожнього господарства Львівської ОДА реалізує 34 проекти з капітального ремонту та будівництва нових доріг, а також  реконструкції мостів. Про це проінформував сьогодні під час наради із представниками Служби автомобільних доріг та головами ОТГ заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.
05 Січня, 2021 р., 09:09
Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня.  Тестування з усіх предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня 2021 року.
04 Січня, 2021 р., 10:41
У Державному бюджеті на 2021 рік Міністерству освіти і науки України передбачені видатки обсягом 139,5 млрд грн. Це на 26,6 млрд грн більше, ніж у 2020 році. В основному це кошти на збільшення заробітної плати з 1 січня на 20% та з 1 грудня 2021 року – на 8,4%.
31 Грудня, 2020 р., 21:16
Наближається Новий рік, за ним – Різдвяні свята. Як безпечно відсвяткувати у час пандемії – у рекомендаціях правоохоронців і медиків. «Чимало мешканців Львова та області планують відзначити свята не вдома - хтось піде до друзів чи родичів, хтось поїде у Карпати, залишивши своє помешкання без нагляду», - зазначають у відділі комунікації поліції Львівської області.
31 Грудня, 2020 р., 21:09
Депаратамент архітектури та  розвитку містобудування Львівської облдержадміністрації подав на програму “Велике будівництво-2021” перелік архітектурних  перлин, які потребують реставрації. Серед них – старовинний Палац баронів Гредлів – пам’ятка архітектури місцевого значення у м. Сколе,  історичному районі Демня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора