Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

25 Січня, 2021 р., 11:40
Сьогодні, 25 січня, в Україні припиняє діяти посилений карантин, введений з 8 січня. Відтак, працюватимуть торгові центри, зали в закладах громадського харчування, магазини одягу та взуття, побутові магазини, музеї, театри, кінотеатри. Учні випускних класів повертаються до змішаної форми навчання, а у регіонах, де ситуація з коронавірусом буде контрольованою, учні 9-х та 11-х класів зможуть повернутися до повноцінного очного навчання. З 25 січня все ще заборонено перебувати у публічних місцях і на вулиці без документів про особу.
22 Січня, 2021 р., 16:36
Упродовж 25 – 27 січня в області прогнозується зниження температури повітря,  хуртовини. У гірській місцевості  - снігові покриви товщиною  25-30 сантиметрів. Відтак, сьогодні керівництво департаменту дорожнього господарства Львівської облдержадміністрації та Служби автомобільних доріг у Львівській області провели нараду з підрядними організаціями, які відповідають за експлуатацію доріг.  Підрядників закликали привести в готовність технічні засоби, щоб вчасно забезпечити належне очищення від снігу.
22 Січня, 2021 р., 16:27
З 25 січня продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти, визначені постановою Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236. Водночас додаткові обмеження, встановлені на період 8-24 січня, втрачають силу.  Згідно з документом, на період дії карантину заборонено:
22 Січня, 2021 р., 11:55
ПЛР-дослідження показує наявність або відсутність в організмі людини ДНК або РНК вірусу, що підтверджує чи спростовує наявність у людини коронавірусної інфекції. Матеріал для дослідження відбирають медичні працівники або представники мобільних медичних бригад. Вони обов’язково повинні бути у засобах індивідуального захисту.
22 Січня, 2021 р., 10:01
22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна щороку відзначає День Соборності.  Офіційно в Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42/99. Акт Злуки увінчав соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини – щонайменше з середини XIX століття. Це була основоположна подія для українського державотворення.
21 Січня, 2021 р., 16:14
Головне управління ДПС у Львівській області інформує, про наступні законодавчі зміни:
21 Січня, 2021 р., 11:56
Віртуальний туристичний маршрут Національного природного парку “Сколівські Бескиди” створили  Міндовкілля та Google Україна.  Відтак, кожен охочий може здійснити онлайн подорож та побачити такі об’єкти як: Крушельницьке лісництво, Мертве озеро та Палац Гредлів.
21 Січня, 2021 р., 11:51
Департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА надає інформацію з актуальних питань ринку газу у 2021 році. Реформування ринку газу
21 Січня, 2021 р., 11:40
Підприємства, які працюють під час карантину, повинні зробити все можливе, щоб уникнути або мінімізувати поширення коронавірусної хвороби серед працівників. Яких заходів вжити, щоб убезпечити працівників від зараження коронавірусом? Якщо працівник усе ж інфікувався, то як розслідувати цей випадок? Карантин у зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби змінив звичний уклад життя людей і порядок роботи підприємств. Одні суб’єкти господарювання тимчасово призупинили діяльність, інші — обмежили її. Хтось працює у повноцінному режимі, а хтось перейшов на віддалену роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора